Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedno blic pitanje, bez bodova, upadam kao padobranac ali cete mi oprostiti...znam da hocete...

Ako se Spock nalazi u hipersvemiru na palubi Enterprajsa, sisica Anakin zarobljen na Stardestroyeru, Flash G.spasavajuci svoju krampu Dejl iz Mingovog zagrljaja, gde se nalazio
krelac ET?

Evo, rokam brate..

Ovako...
Covenanti ( udruzenje vanzemaljskih rasa ) zauzimaju, osvajaju i obaraju na planetu-prsten (vestacke tvorevine) zemaljski ratni brod...MChief i njegovi malobrojni vojnici, sa prezivelim civilima koji su se uspeli domoci u POD-ovima prstena-planete, nastavljaju borbu na istoj sa covenantima ( da oslobode zarobljenog kapetana zemaljskog ratnog broda) i otkrivaju misteriju novog sveta koji je izgradila apsolutno nepoznata napredna rasa..i otkrivaju zastrasujucu istinu svrhe postojanja prsten-planete, koja preti istrebljenjem kako covenanta, tako i zemljana...

Kako se zove ratni brod zemljana, i kako se zove planeta-prsten ???

hint: (film se upravo snima)

:)

Bravo Kaa...Zasto da ne i igrice? Prava Sf prica...Bice i Sf film do bola..Znas mozda ko je napisao pricu? Nisam skontao to, ali ko je da je...pravi zabavni komercijalni Sf...Moras priznati da je storija extra, onda animacija samog prstena, scenografija exterijera..muzika...jedina zamerka sto su igricu
napravili kao FPS (moj najomiljeniji zanr), umesto strategije ili sl...
Prelazim je po drugi put...i divim se nanovo..malo me podseca na RAM-u, samo izvrnutu naopako...

Ajde, Kaa...cekamo pitanje...UDRI BRUCE LEE...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back