NEVER TRUST A JUNKIE

coa el machado

Početnik
Poruka
29
Svaki novi pravac u muzici i novi pokret je istovremeno i nosioc neke nove gudre.

ROCK & ROLL = heroin
Hipi rock = LSD
DISCO = cocane
RAP = crack
Techno = crys,method, hemija , exeri.......i sve ostalo

Najgore je sto je mnogima gudra deo muzike a kasnije zika nestane a ostane samo gudra.Posle mnogo godina srecem neke ljude iz sveta muzike koji su se skroz transformisali.Niti vise sviraju a niti slusaju ziku.

Nema zike ima zikre :dash:

Fluffy

Domaćin
Poruka
4.794
Svaki novi pravac u muzici i novi pokret je istovremeno i nosioc neke nove gudre.

ROCK & ROLL = heroin
Hipi rock = LSD
DISCO = cocane
RAP = crack
Techno = crys,method, hemija , exeri.......i sve ostalo

Najgore je sto je mnogima gudra deo muzike a kasnije zika nestane a ostane samo gudra.Posle mnogo godina srecem neke ljude iz sveta muzike koji su se skroz transformisali.Niti vise sviraju a niti slusaju ziku.

Nema zike ima zikre :dash:

A gde ih srećeš, leba ti, 'oću i ja da srećem selebritis?

coa el machado

Početnik
Poruka
29
Pa i nisam neko ko bas veruje u teoriju zavere i slicna s....nja ali generalno u bliskoj su sprezi muzicka i "opojna" industrija, mada od ove druge i ne postoji laksi i brzi posao da se zaradi {ali nepostoji gori}. Pa neminovno je da neki "Kajzer Soze" povlaci konce muzicke industrije da bi prosirio trziste za "robu".

Medelinski kartel je svojevremeno trebao BonnyM-u da se zahvali sto je Pablo napravio svoje carstvo

.

Sid*

Aktivan član
Poruka
1.643
Danas travu svi puse, od klinaca u osnovnoj do matoraca u penziji! (Moj deda recimo, ali ozbiljno).
Na kokain se prze klinci, dizel, ovo-ono!
Heroin je po mom misljenju najvise zastupljen medju muzicarima (bar u Beogradu), svaki peti je pajdoman.
Hemija (met, ekseri, spid i slicno) je za pizdolisce iz diskoteka!

Mr.Masacre

Iskusan
Poruka
5.248
Danas travu svi puse, od klinaca u osnovnoj do matoraca u penziji! (Moj deda recimo, ali ozbiljno).
nista cudno, mi smo svojevremeno varili non-stop sa ortakovim caletom, *** covek imao najbolju semu.. nikad na to nisam gledao kao na neki tabu..

Na kokain se prze klinci, dizel, ovo-ono!
Heroin je po mom misljenju najvise zastupljen medju muzicarima (bar u Beogradu), svaki peti je pajdoman.
Hemija (met, ekseri, spid i slicno) je za pizdolisce iz diskoteka!

a ta poredjenja su vam malo glupa, kakve veze ima sto je neko dizelas il muzicar.. drogiras se sa cim stignes.. ako imas kes normalno da ce radis koks i micubisi eksere.. a kad nemas, dsp dok te ne zaboli mozak, pa dop dok ne poispadaju zubi.. za hiljda dindzi ima se radis cela 2 dana.. a i to ne mora da znaci, moze da imas pare i opet da radis dop, dobar filing jebga...

Grof Monte Krsta

Početnik
Poruka
31

Ovaj fini dečko kog bi svaka majka za zeta 'tela, je nekad bio "roker" (ako se ono što je radio može tako nazvati), i bio je čistiji od bebeće guze. Sad je u "Grandu" i normalno je da je ovakav kakav je.

Kad su seljaci počeli da se drogiraju - rokeri su se očistili.

Sid*

Aktivan član
Poruka
1.643
nista cudno, mi smo svojevremeno varili non-stop sa ortakovim caletom, *** covek imao najbolju semu.. nikad na to nisam gledao kao na neki tabu..

a ta poredjenja su vam malo glupa, kakve veze ima sto je neko dizelas il muzicar.. drogiras se sa cim stignes.. ako imas kes normalno da ce radis koks i micubisi eksere.. a kad nemas, dsp dok te ne zaboli mozak, pa dop dok ne poispadaju zubi.. za hiljda dindzi ima se radis cela 2 dana.. a i to ne mora da znaci, moze da imas pare i opet da radis dop, dobar filing jebga...

Ma da, sjajan "filing" :roll:
Ja generalizujem, sto se mene tice, ti mozes da se drogiras cime hoces, ali generalno govoreci je tako.

Mr.Masacre

Iskusan
Poruka
5.248
Ma da, sjajan "filing" :roll:
ocigledno ne znas, a u sustini ne znam ni ja niti cu, ali znaju neki ljudi meni jako bliski koji su vec godinama u toj prici.. i prenosim ti samo ono sto je meni pricano, a to je da je osecaj koji imas kad ga spustis u venu nesto neverovatno, ne bolje od sexa, nego hiljadu puta bolje od sexa, sta god te muci u zivotu vise nije prioritet, zaboravljas sve to, bol, sranja.. e a onda se prica zavrsi i.. muk..

ono sto sam hteo da kazem u prethodnom postu je da nije bitno sta slusas, ne odredjuje muzika cime ce da se radis, kakvo je to glupo razvrstavanje.. znam ja i te fensere, rejvere, metalce, pankere, repere, rastamane, sve ih znam.. one koji hoce da se gudriraju nikad nije muzika sprecila u tome da probaju sve sto bi zeleli da probaju..