Neuzvraćena ljubav, savjet

Slatkica1234

Obećava
Poruka
65
Cao..Zanima me kako preboljeti neuzvraćenu ljubav?On je daleko i radi(na kruzeru) i znam da nikad nećemo biti zajedno.Užasno mi je teško zato što ga ne mogu preboljeti i izbaciti iz glave..Nisam neka djevojčica vec sam djevojka od 26godina..Pokušavala sam biti i s drugim muškarcima ali mi se sve nekako vrati prema njemu.Može neki savjet kako da ga prebolim?Iako nismo bili zajedno prema njemu sam nažalost razvila duboke emocije..Može neki savjet za utjehu?Samo bez ismijavanja :sad2:

Cao..Zanima me kako preboljeti neuzvraćenu ljubav?On je daleko i radi(na kruzeru) i znam da nikad nećemo biti zajedno.Užasno mi je teško zato što ga ne mogu preboljeti i izbaciti iz glave..Nisam neka djevojčica vec sam djevojka od 26godina..Pokušavala sam biti i s drugim muškarcima ali mi se sve nekako vrati prema njemu.Može neki savjet kako da ga prebolim?Iako nismo bili zajedno prema njemu sam nažalost razvila duboke emocije..Može neki savjet za utjehu?Samo bez ismijavanja :sad2:
Samo trazi dalje klin se klinkom izbija

Šta bi meni rekla da te ja pitam ovakvo pitanje?

Svako ima svoje puteve i svoje planove u svom zivotu a kolko vidim po tvojoj prici vama se putevi razilaze tako da ti nema druge nego da se okrenes i ides dalje.
Vidi sto je bilo bilo je.. da si bitnija od kruzera bio bi on sa tobom a ti i nebi imala vremena za ovaj forum.
Opusti se i uzivaj u zivotu i nacice se vec neko ko ce imati vise vremena za tebe.

Svako ima svoje puteve i svoje planove u svom zivotu a kolko vidim po tvojoj prici vama se putevi razilaze tako da ti nema druge nego da se okrenes i ides dalje.
Vidi sto je bilo bilo je.. da si bitnija od kruzera bio bi on sa tobom a ti i nebi imala vremena za ovaj forum.
Opusti se i uzivaj u zivotu i nacice se vec neko ko ce imati vise vremena za tebe.
A dobio je posao na kruzeru..Morao je otići ipak to voli raditi.
Hvala na savjetu🤗

A dobio je posao na kruzeru..Morao je otići ipak to voli raditi.
Hvala na savjetu🤗
A zamisli da ste u braku sa dvoje dece i dobije posao na vecem kruzreru pa ga nema godinu dve ?
Razimisli dobro treba li ti takva osoba ?
Ako mu je prioritet dobar posao neka ga tamo gde je
Da si mu ti bila prioritet bilo bi ga briga za kruzer i sve
I razmisli jos jednom da li trazis bas takvu osobu ako je odgovor da cekaj ga i pati
Ako je odgovor ne okrenes se i ides dalje
Nazalost prosao ja te skole odavno :(

Zamišljaj ga kako mu puši neka druga, najbolje neka koju max mrziš ili ti je odvratna. Neka raspala dronfulja prostitutka.
Stalno ga tako zamišljaj i dugoročno takva autosugestija vodi ka gađenju i deromantizaciji.

A zamisli da ste u braku sa dvoje dece i dobije posao na vecem kruzreru pa ga nema godinu dve ?
Razimisli dobro treba li ti takva osoba ?
Ako mu je prioritet dobar posao neka ga tamo gde je
Da si mu ti bila prioritet bilo bi ga briga za kruzer i sve
I razmisli jos jednom da li trazis bas takvu osobu ako je odgovor da cekaj ga i pati
Ako je odgovor ne okrenes se i ides dalje
Nazalost prosao ja te skole odavno :(
Ne mogu ja utjecati na njegov posao.Što je loše u tom radu na kruzeru?Svašta sam čula..Dečko je solo,lijep,pametan,privlačan mislim da me se nece ni sjetiti tamo

Vjerovatno da kreneš dalje i nađeš novog..Lakše je drugim davati savjet nego primjeniti na sebi😶
Pitala sam te zbog toga jer kada drugima delimo savete, to cinimo sa distance, pa sagledavamo I one stvari koje kod sebe ne vidimo. Ti znas sta treba da radis, samo si pomucena emocijama, pa ne mozes hladne glave da doneses odluku.

Ne mogu ja utjecati na njegov posao.Što je loše u tom radu na kruzeru?Svašta sam čula..Dečko je solo,lijep,pametan,privlačan mislim da me se nece ni sjetiti tamo
Solo je? Pošalji mu poruku i reci da ti se sviđa. Ako je solo i toliko ti se sviđa napadni direktno pa makar te odbio.
Ako te odbije ili ako te je već odbijao indirektno onda pokušaj neku metodu autosugestije da ga zamišljaš u nekom raspadnutom stanju poput oralnog seksa sa raspalom narkomankom-prostitutkom.

A ako ti nijedna opcija ne odgovara onda ne znam šta da ti kažem. Osuđena si da patiš za njim dok ga automatski ne preboliš.

Solo je? Pošalji mu poruku i reci da ti se sviđa. Ako je solo i toliko ti se sviđa napadni direktno pa makar te odbio.
Ako te odbije ili ako te je već odbijao indirektno onda pokušaj neku metodu autosugestije da ga zamišljaš u nekom raspadnutom stanju poput oralnog seksa sa raspalom narkomankom-prostitutkom.

A ako ti nijedna opcija ne odgovara onda ne znam šta da ti kažem. Osuđena si da patiš za njim dok ga automatski ne preboliš.
Rekao da mu se javim,ja se javila on prekinuo komunikaciju..

To je njegov zivot i njegov put i jos je solo pusti ga neka ide svojim putem sto i za tebe isto vazi
Okrenes se i ides dalje a neces valjda celog zivota cekati nekoga ko i nije tvoj i ko ima neke druge planove koji se razlikuju od tvojih.

Znaš, iskreno ću ti i ovo reći. Neka te s nama. Ovdje, na forumu. Meni je pomoglo druženje, zezanje a došla sam tu u skroz neveselom periodu svog života. Bar ćeš manje misliti na njega :P

Back