Neuredne zene

Savrseni, manje savrseni ili ne savrseni muskarci,
sta mislite o aljkavim, neurednim zenama, tu ne mislim o licnoj higijeni nego uopste...Recimo ona je mnogo slatka, svidja vam se, odlazite kod nje u stan, ona otvara vrata a u njenom stanu kao da je tornado prosao. Kako gledate na takve zene?

Pitam posto ja idem u drugu krajnom, sve ima svoje mesto itd, i skoro sam se sita ismejala kada mi je decko rekao da ga hvata panika kada treba da idemo kod njega jer je kod njega, bas tako, kao da je tornado prosao kroz stan.

Не придајем томе превелики значај...
Аљкавост не мора да значи и неуредност...
Мада знам да код изузетно педантних треба уложити више труда за превазилажење страхова који се крију иза уредности и педантерије...

jbte.. odkud su neuredno i prljavo isto?
ja sam izrazito neuredna.. ili vec shta ja smatram za neuredno.. chesto mi kroz kucu tornado prolazi..
al ne vidim zashto to znachi da sam prljava?
samo ne robujem.. i u neuredjenom prostoru se lakshe snalazim.. to shto je neuredno ne mora biti prljavo..

Ne gledam ih uopšte.Čim vidim nešto što asocira na prljavštinu,gledam da se sklonim.Neurednost vuče ovo prvo...znači dugi fino sređeni,ali prljavi nokti,donji veš koji je u boji(a nije prilika za to),izgužvana garderoba,rascvetala kosa,razbacane stvari,kućni ljubimci koji smrde ili zagađuju okolinu,pušenje...eto toga sam se setio...to su sve detalji koji su mi uvek olakšavali da se ne okrećem nazad.

uff imaš ti teške uvjete:D
ja npr. lično ne podnosim nered, ne kažem da mora biti sve tip top ali ono...a primetila sam kod sebe da zadnje vreme više ne polažem puno na to; znači kad sam u poslu ili učenju soba mi izgleda kao da je bombu raznelo...ponekad

znam jednu jezivo neurednu, a frika za higijenu (otvara vrata maramicama i stalno dezinfikuje ruke...)... ubedljivo najgora kombinacija za podnosenje.
zar?
ja dezinfikujem ruke stalno! :lol:
al ne otvaram vrata maramicama.. samo.. gadno mi je nekako... ne volim da se rukujem.. nekako.. ne znam koliko chesto ljudi peru ruke i od chega mozhda pate i tako.... :?

uhh najvise volim kada mi neko dodje u goste i zagleda kako je sredjena soba i da li je prasina brisana danas ili juce?! i jos prelaze rukom preko povrsine (valjda da bi videli)..da,da uhvatila par puta - jezivo!
ne znam za ostale, govorim za sebe.
svoju sobu usisavam jednom do dva puta nedeljno (ako me bas mrzi, a desava se, spadne na jedan dan nedeljno), brisem prasinu dva puta nedeljno..iako bi na staklenom stocicu mogla da se brise svaki dan...sto mi, naravno, ne pada na pamet da radim! imam bitnija posla od toga da stalno nosim krpu u jednoj ruci i usisivac u drugoj i tako setam stanom. znaci, soba mi je uvek cista, nema bojazni da ce vas nesto napasti...niti cete nagaziti na nesto. ali opet....na stolici uvek ima neki duks, majica, preko fotelje farmerke, trenerka (ko ce da je vraca stalno u ormar kada cim dodjem kuci presvlacim se u trenerku).... na stolu cete sigurno naci neku knjigu ili recnik, casopis na podu pored kreveta iznad glave... a ispred mini linije na stocicu su poredjane knjige tako da ako hocete disk da ubacite pazite da se ne sruse na vas :D
kod mene nije sve pod konac, jezim takvih osoba i ne zelim ih u svojoj kuci. ali je uvek cisto :)

Back