Neuralgija ili...?

dugmence

Zainteresovan član
Poruka
122
Moj suprug od sinoc ima porodjajne bolove, doduse smestene u listu noge , a jutros je od mladog , novog doktora dobio da pije febricet protiv bolova???? Zna li neko sta bi ovo stvarno moglo biti? Bol se javio u sredini lista desne noge odpozadi i javlja se na svakih, pa najvise minut i traje jedno desetak sekundi. Ja kroz salu kazem da sad zna sta su porodjajne muke ;) Ozbiljno, ako neko nesto zna nek pomaze. Sinoc sam nasla na netu da je to vrv neuralgija i da bi prijalo toplo i tako smo i uradili , pa je uz diklofen i bromazepan uspeo malo da odspava, a danas mu pametnjakovic dr rekao da stavlja hladne obloge:( Koliko li ima istina :confused: Hvala svima unapred.

Moj suprug od sinoc ima porodjajne bolove, doduse smestene u listu noge , a jutros je od mladog , novog doktora dobio da pije febricet protiv bolova???? Zna li neko sta bi ovo stvarno moglo biti? Bol se javio u sredini lista desne noge odpozadi i javlja se na svakih, pa najvise minut i traje jedno desetak sekundi. Ja kroz salu kazem da sad zna sta su porodjajne muke ;) Ozbiljno, ako neko nesto zna nek pomaze. Sinoc sam nasla na netu da je to vrv neuralgija i da bi prijalo toplo i tako smo i uradili , pa je uz diklofen i bromazepan uspeo malo da odspava, a danas mu pametnjakovic dr rekao da stavlja hladne obloge:( Koliko li ima istina :confused: Hvala svima unapred.

To je neka jaca upala pa se ispoljilo tu na nozi.I ne treba da se greje vec da se hladi.Cim se koristi Febricet,to je znak za jacu upalu i normalno je trebao da mu da lekove protiv bolova.Najbolje bi bilo da kupite onaj konski gel i sa njim da utrljavate ujutro i uvece.I ona je veoma dobra za jake upale.Trebao bi da ode bar na skener,ako ne na magnetnu rezonancu i da snimi od kuka do stopala,a mozda i lumbalni deo ledja,jer ja takve bolove i grceve imam od povrede kicme.I ispostavilo se na kraju posle duzeg trzenja dijagnoze,da uopste ne treba da grejem,vec da hladim ta bolna mesta,koje su prouzrokovana upalom nekog nerva.Znaci za hladjenje je ispravno postupio lekar,ali dati samo Febricet na tolike bolove je smesno,jer febricet samo deluje na tu upalu,da bi lek za bolove bolje delovao.Reumatolog,Ortoped i Neurolog,svi tu zajedno treba da daju svoje misljenej,ali trazice vam sigurno snimak skenera ili magnetne.Sto je i najsigurnije.

Back