AlexandarNS
Domaćin
- Poruka
- 3.703
Nazalost u skoli vladaju zakoni kao u zatvoru, ako pokazes da se neces braniti napdace te kao lesinari lesinu.
Koliko ja znam prvo pravili u zatvoru je ko te prvi pipne odma ga zvekni pa makar i dobijo batine jer ces tako odmah u startu svim ostlim staviti do znanja da nema zezanja sa tobom. Saseces koren odmah.
Moj savet je (mada ce me mnogi mirotvorci ovde napasti) ko te sutra bude prvi dirnuo, rekao bilo sta sto te vredja pridji mu i udari ga prvi, ma koliko on bio jak i po cenu da dobijes kasnije batine od njega.
Po mom misljenu imaces tri tuce sa kabadahijama i onda bez obzira kako si prosao ostali ce te ostaviti na miru.
Zasto kazem da ga zveknes prvi zato sto ces biti u ogromnoj prednosti u toj borbi jer faktor iznadjenja ti daje prednost, budi okrutan i posle prvog udarca nemoj slucajno da stanes, nastavi seriju dokle god mozes.
Udaraj u nos, bradu, vrat, jaja.
Znam da ces i ti dobiti udarce ali pazi fizicki bol je zanemarljiv u odnosu na psihicki koji sada trpis. Digni ces sebi cenu i ostali ce te poceti vise ceniti, znace da sa tobom nema zezanja.
Koliko ja znam prvo pravili u zatvoru je ko te prvi pipne odma ga zvekni pa makar i dobijo batine jer ces tako odmah u startu svim ostlim staviti do znanja da nema zezanja sa tobom. Saseces koren odmah.
Moj savet je (mada ce me mnogi mirotvorci ovde napasti) ko te sutra bude prvi dirnuo, rekao bilo sta sto te vredja pridji mu i udari ga prvi, ma koliko on bio jak i po cenu da dobijes kasnije batine od njega.
Po mom misljenu imaces tri tuce sa kabadahijama i onda bez obzira kako si prosao ostali ce te ostaviti na miru.
Zasto kazem da ga zveknes prvi zato sto ces biti u ogromnoj prednosti u toj borbi jer faktor iznadjenja ti daje prednost, budi okrutan i posle prvog udarca nemoj slucajno da stanes, nastavi seriju dokle god mozes.
Udaraj u nos, bradu, vrat, jaja.
Znam da ces i ti dobiti udarce ali pazi fizicki bol je zanemarljiv u odnosu na psihicki koji sada trpis. Digni ces sebi cenu i ostali ce te poceti vise ceniti, znace da sa tobom nema zezanja.

Kao sto neki ovde rekose treba da pokazes da imas muda. Sta iako dobijes batine? Kad te zajebavaju, npr. uzmu ti nesto i dignu iznad glave dobacuju se, potpuno su otvoreni, stolica ili pesnica pa im pokazi. I u drugom srednje sam imao problem, posto vidis i ja visinom i stasom ne delujem narocito opasno, i nakon sto su videli da sam dobar i miran odluce oni da me zezaju za majku, tj. da pevaju pesmice tipa: "cekala sam cekala citav dan svoju ***** da mu dam" I tako ja na sred casa ustao i nokautirao lika, naravno nisam prosao najbolje kod profesora i psihologa, ali i svi njegovi "drugari" stali su na moju stranu sto me je izvuklo i spasilo izbacivanja iz skole. Mogu reci da sad uzivam u skoli, niko ne sme da me podjebava, postuju me, imam 5 drugara koji su uvek na mojoj strani... A najlakse ces steci samopouzdanje tako sto ces prvo prici nekoj devojci koju ne poznajes, ne mora da bude iz skole... Kad vidis kako je to lako onda ce i ostalo doci