radovantreci
Obećava
- Poruka
- 99
Kakve ima veze što je postavljač teme muško? Misliš da i žensko nisu našle u istoj situaciji, recimo ja? Takođe u srednjoj, svi su me isključili i izbegavali, čak i jedan iz odelenja vrelim cigaretom opekao moju ruku. Mnogo sam trpela, njemu nisam mogla da suprotstavim jer je muško. Posle srednje škole, sretnemo se, on se obradova što me vidi, pruži ruku da se pozdravi, ja ga 'ladno oduvala.
A on se mnogo potresao zbog toga sto si ga ti oduvala?
Takvi ljudi zaboravljaju,oni uglavnom i ne vide da su povredili nekog,a i ako vide,tad je vec kasno,pa nista ne preduzimaju.
Zasto da se ceka kraj srednje,zasto kazi mi?>
"Istrpi jos 1,2,3 godine,bice bolje posle srednje...to su najlepse godine zivote,i on/ona ne sme da se prepusta tom nasilju,psihickom i fizickom!
Diplomatija,zaista? Ko je to diplomata sa svojih 16 godina...niko nece da slusa ni filozofe ni diplomate,jer to u srednjoj nije kul.
Ovaj decko je debelo zaglibio,i razgovor sa nasilnicima nece mu pomoci,iz prostog razloga,jer nece da ga slusaju!
Zamislimo situaciju...neki decko ga psuje i vredja,i ovaj krene sa recenicom tipa :"Hajde da resimo ovo kao ljudi...trt-mrt" PAU. Dobice po nosu,mu.dima,umlatice ga bre vise nego ikad.
Zene su drugacije. Zene ne pribegavaju toliko,ako uopste pribegavaju,fizickom nasilju,i one to i mogu da rese recima.

**