Neugodna tisina

ne mislim da je to ženska specijalnost.
i muškarci i žene takođe umeju da se trude da razbiju tu neprijatnu tišinu, čak nisam sigurna ni da je to ženska specijalnost
a i to je neki subjektivan utisak, tebi je možda neprijatna tišina, ostalima u društvu nije

Mislim da se to koristi da se druga strana podsvesno natera da se trudi da prekine tisinu i, u nedostatku inspiracije, istrtlja i nesto sto ne bi trebalo. Mozda gresim, ali mislim da nesto u tome ima.

Da li smatrate da zene namerno izazivaju neugodnu tisinu (cak i u vezi) i ako da, sta mislite da se iza toga krije?

Ako sam već u vezi, onda nema neugodne tišine. To znači da nam je lepo i kada ćutimo. Samo kada ti je baš prijatno sa nekim možeš biti opušten i uživati u tišini.

Poslpvni odnosi, vožnja liftom sa komšijom i slični susreti sa ljudima koji su nam strani ili delimično strani, a zahtevaju pristojnost i ljubaznost, mogu biti neprijatni u tom smislu.

Prijatelju uzivaj u tisini koju ti zena pruzi, a neprijatno ti je ustvari strah da ne odlazi...ali to se resava drugim metodama, a ne animacijom...
A ako je chat u pitanju, to tek necu da komentarisem...
U realu , cak ni na prvom sastanku mi ne smeta cutanje...doduse retko se desi, ali ako se desi, ne smeta mi....

Mozda si mislio ono cutanje kad hoce da ti kaze da se ne slaze sa onim sto si rekao....ti prihvatis da se ne slaze tim cutanjem i vozis dalje....znas da ce ti nekad zatrebati i neko ko se ne slaze u svemu sa tobom....

Da li smatrate da zene namerno izazivaju neugodnu tisinu (cak i u vezi) i ako da, sta mislite da se iza toga krije?

To su one lenje i koje ne znaju ništa da rade. Na taj način brane sebe od eventualnog razotkrića njihovog jadnog činjeničnog stanja.
A ima i kategorija onih što kada odlaze u grad na provod izgledaju kao žene ISIS-a natovarene bombama.

kako tisina moze biti neugodna?
blazenstvo toga da ne mora da slusas gluposti koje ti udju na levo a izadju na desno
btw. zene to rade klipanima koji ocekuju da je usrecuju ko kuche kad im nesto nije po volji da bi ih drzale dresiranim cak i ako nista lose nisu uradili

Iza toga se krije najpokvareniji plan koji neka zena moze da smisli.

neugodna tisina se koristi kao psiholoska prednost, u koju ako muskarac upadne onda je gotovo. Jednostavno treba to ignorisati. Ako cuti, samo se okrenes. Jer ako je vec nesto namerila da napravi nece je nista odgovoriti.

U neprijatnoj tišini živiš samo sa onim koga ne poznaješ ili ne voliš dovoljno.
Kad nađeš nekoga sa kim ćeš umeti da ćutiš i da se razumeš u isto vreme - smatraj da si postigao životni zgoditak.
Nebitno ko inicira ćutanje...

Back