Neudate posle 32

Vazno da ti nisi "bataljen".

Nisam tako vaspitavana, i smatram da je to sasvim individualna stvar.

Jeste, na autootpadu. Moja se drugarica udala sa 40, rodila sa 42, za finog coveka, pre toga je prozivela zivot, zavrsila studije, zaposlila se, isla na specijalizaciju u inostranstvo, postala vrhunski lekar, obisla celu Ameriku od istoka do zapada rent-a-car-om, i skoro ceo svet turisticki, umedjuvremenu imala pristojne momke, ali se tek sa 40 udala za ovoga jer joj je ocigledno taj najvise odgovarao.

I sad je iz nekog razloga ona "za bacanje" a vi svi koji pisete ovako potcenjivacki ne znam sta ste postigli da mislite da niste "za bacanje"?

S kojim pravom mislite da neko uz dobar odgoj i mnogo truda i ulaganja u sebe ali i zbog svestranosti, bez obzira sto je zensko, ne moze da bira ni posle 40-te?

Granice se pomeraju, i ostavite ljude tj. zene da zive na miru svoje zivote.
Obstanak srbske vrste je preče od toga šta vi mislite

То са ким ће неко бити у браку није ствар паметног избора него среће. Неки људи буду деценијама заједно па се испостави да се не познају.

Naravno.
:)
Samo neka biraju...
Svi imamo pravo da biramo.
I tu dolazimo do muško-ženskog tržišta na kome se svačija cena precizno zna.
A zakon ponude i potražnje besprekorno deluje. :)
Posledice-znamo.
Pročitaj temu.
Imaš dovoljno vremena.
https://forum.krstarica.com/threads/sta-moze-da-ponudi-zena-od-40.958947/
Pa valjda ljubav, kao i uvek? Sta tu ko ima da nudi osim ako ne shvatas ljubav ili brak kao pijacu, ali to je onda drugi "padez".
Zašto su u vezi sa nekim koga ne vole i/ili ne cene,još češće?
Ne znam to nije pitanje za mene, ali pretpostavljam pod uticajem okoline i ocekivanja okoline, najblizih...Mozda i iz koristoljubivih razloga, a mozda iz nekih sasvim trecih koji mi sad ne padaju na pamet.

Uglavnom, nije mi cilj da ovde "promovisem" bezbracnost, samo zelim da kazem da svako ima svoje najvaznije kriterijume za brak, nekom je to ljubav, nekom korist, nekom nesto sto se podrazumeva po tradiciji, ali da svako ima svoje vreme i da je sve to individualno.

Back