Netmurna tema :)

fala smoki :D evo nesto gorko za drugare
pelinkovac_00.jpg

a za cicak sumece Fe :lol:

i ja ga volim, kad se dobro najedem :D
sad me podseti na pricu jednog druga... kad se tek pojavio gorki u prodaji, ode on na neku svadbu i tamo ga tocili... kaze, ne zna koliko je popio ali zna da se u zivotu nije gore opio, da mu je bilo strasno lose i da je bljuvao zeleno celu noc, drugovi ga odvukli kuci i strpali u krevet... pred zoru zaspao, i kaze sledeca scena, budi me buka sa tv-a, otvaram oci i vidim reklamu, pelinkovac pice prijateljstva! :lol:

Kaze meni jedna forumasica da se zimi pisu samo tmurne teme....eeee pa necemo to dozvoliti
Ajmo da pisemo nesto veselo
Na primer koliko vam i kog alkohola treba da sa tmurnog predjete u netmurno stanjez:lol: i sta ste veselo tada uradile
Da li ste kao i ja zaboravile gde ste parkirale auto:rotf: (prvi put)
a drugi da ste uopste dosle autom
dakle tema je netmurno alkoholisano stanje............ANEGDOTE
i ne mora anegdota da bude obavzno vezana za vas alkohol..moz i za tudji...a moz i bez alkohola :)
poklonite se i pocnite :)
Meni se ovo redovno desava i bez alkohola...

Jedna druga tema me podstakla, da se setim ove lepe dogodovštine.Moja školska drugarica se rano udala i kada se porodila, njena 'ćera nam je bila kao igračkica koju smo sve obožavale i stalno visile kod nje.Elem, moja Ljilja nije imala baš mnogo mleka, pa joj je lekar preporučio povremeno po neko pivo.Mi to bukvalno shvatile, pa počele da joj ga dovlačimo u povećim količinama, da je nutkamo, a bogme, i same degustiramo sa njom.
Jednom tako, sedimo, pričamo, "maltretiramo" dete i konzumiramo "piveta", kad ulazi njen muž(divan muž, otac i lafčina i dan-danas, inače se ovo dešavalo pre 26 godina) i kaže: "Ženo, tebi je lekar preporučio po pivo dnevno, ali nije mislio na GAJBU, nego na flašu"z:shock:z:D

Back