Net i rutina, dnevno surfanje

Poruka
22.458
Volite li rutinu, naviku da odredjeno vreme provedete na netu, nerviraju li vas iznenadne promene, obaveze..koje vam pokvare već isplanirano? Šta su prednosti kolotečine i ustaljenog režima osim više slobode na đavoljem igralištu, da li je apsurd 21. veka da rutina i organizacija daju više slobodnog vremena za njegovo gubljenje na netu?:(
Kada bi ova dva, tri ili više sati posvetili sebi, porodici ili prijateljima sigurno bi ovaj đavo što se bori protiv toga svisnuo od muke :(

Volite li rutinu, naviku da odredjeno vreme provedete na netu, nerviraju li vas iznenadne promene, obaveze..koje vam pokvare već isplanirano? Šta su prednosti kolotečine i ustaljenog režima osim više slobode na đavoljem igralištu, da li je apsurd 21. veka da rutina i organizacija daju više slobodnog vremena za njegovo gubljenje na netu?:(
Kada bi ova dva, tri ili više sati posvetili sebi, porodici ili prijateljima sigurno bi ovaj đavo što se bori protiv toga svisnuo od muke :(
Internet je moje igraliste i volim ga svim srcem :heart:

Baš jutros razmišljam o tome.

Radni je dan :roll: pa sam sama, sija sunce, duva vetar i ja navalila da perem veš, peglam kako se šta osušilo. Dosadi mi, pa u kratkim pauzama zavirim ovde.:D Tako je mnogo podnošljivije podneti rutinu. Imala sam drugi plan, ali me ovo lepo vreme i nagomilan veš za pranje zeznuo.:ljuta:

Promašila sam temu, ali nema veze. Ja na to danas gledam iz ovog ugla.

Kada imam preca posla nisam na netu
I nije bas da nešto propustam
Rutina?
Ne baš
Svaki dan i na poslu i u kući je različit i nije mi dosadno
Što dolazim
Mislim da je sada to već stvar navike
Odmorim mozak na kratko i ne mislim ni o čemu

Obožavam rutinu jer mi služi kao oni naočnjaci što se stavljaju konjima. Bez nje upadam u potpuni haos i neproduktivnost, čak i kad imam nameru da budem produktivna zabagujem sa nekim detaljima.
Kod mene je suprotno ovome što pišeš. Problem je što ne mnogu da sprovedem rutinu kako treba, već bazam po netu svako malo kad iskresne minut dva, a tek više.

Rutine su totalni kretenizam, al ja ne bih mogao bez osoba koje se pridržavaju rutine i sve im je isplanirano...msm, takve osobe drže ravnotežu u žifotu mom.

Vrlo je bitno biti slobodan, a ne robovati i izdrkavati se jer si slab da sa neta odeš...ej, sa pišljivog neta tj. mreža

Rutina mi je potrebna mada je prezirem ali kako osetim svu slobodu ovoga sveta totalno poludim i to krece u samounistenje.Dakle kada radim imam rutinu radnim danima i to me drzi na zemlji.Godisnji odmor je vreme kada menjam noc za dan,kada upropastim svoj bioritam,preterujem u svemu.

Moje obaveze su uglavnom vezane za kompjuter i internet. Vreme na netu meni nije izgubljeno. Sto se mora nije tesko.

...volim da sam ovde i na fb...ali sam svakim danom sve manje na netu, a sve vise napolju....
...zivotna situacija me je opametila i trgla iz do nedavnog dugosatnog boravka uz komp...sad kako oci otvorim dizem roletnu, muckam kafu, dok je popijem virnem sta ima ovde...dorucujem
i ves smisljam gde cu da idem...sta da radim....postalo mi bas bzvz da celi dan provedem u kuci, sve vise hodam i sve duze vreme provodim napolju...cak sam zakljucila a vise nemam faze
"mrzim" kisu/vetar...uopste vise nemam otpor ni prema bilo kojim vremenskim promenama...sve mi se svidjaju i sve su mi jednako dobre...ako duva obucem se, ako pada uzmem kisobran,
svesna da ako samo jedan dan propustim i ne izadjem napolje, ne napravim bar 1000 koraka je velika steta za moj organizam....
...jedino mi je zao sto sam na ovakav nacin dosla do te svesti i saznanja da je svaki dan lep...:ok:

Back