- Poruka
- 24.677
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lukava taktika...Njihovo belo je naše crno i najcrnje.Несторовић изгледа припада паметнијој струји у СНС.
Међутим, чисто сумњам да мафијашка багра која води дотичну секту од своје слепе жеље за крађом види ишта даље од беле црте под носом.
efinitivnoOn ovde više brine o SNS-u, nego što traži izbore radi sklanjanja SNS-a.
Несторовић изгледа припада паметнијој струји у СНС.
Међутим, чисто сумњам да мафијашка багра која води дотичну секту од своје слепе жеље за крађом види ишта даље од беле црте под носом.
Koliko ima ukupno opcija, mislim osim SNS i blokadera?Је л' то онај народни посланик који се никада није јавио за реч?
Је л' то онај народни посланик који се никада није јавио за реч?
Ma svi oni apsolutno sve znaju i sve su u pravuДесетинама година се не бакћем праћењем Скупштине, па не знам шта је дотични радио.
Али се поприлично слажем са дијагнозом коју је изнео у погледу стања у овој назови држави.
Ma svi oni apsolutno sve znaju i sve su u pravu
Al kad treba da se uradi onda ih nesto zezne

Nestorović i jeste državni projekat, kao i Beli preletačević. Čovek vlasti.On ovde više brine o SNS-u, nego što traži izbore radi sklanjanja SNS-a.
A lažni opozicionar Đilas se pravio naivan i nije izašao sa, u toj situaciji logičnom, ponudom da "Ujedinjeni protiv nasilja" podrži manjinsku gradsku vladu "MI - Glas iz naroda" i dr Nestorovića za gradonačelnika čime bi ga ako ništa drugo isterao na čistac pa ovaj ne bi mogao da priča priču da nije hteo u koaliciju ni sa SNS ni sa "pro-EU opozicijom"?Jel to onaj što je mogao da formira vlast u Beogradu sa opozicijom ali je nesebično odlučio da sve ustupi naprednjacima?![]()

Belog je držao Djindjić u naručju kao bebu za reklamu DS-aNestorović i jeste državni projekat, kao i Beli preletačević. Čovek vlasti.
Nemanja Šarović jeste opozicionar.Jos da im se pridruzi Nemanja Sarovic i dobismo dream team opozicionarstva.....................
Jel?Nemanja Šarović jeste opozicionar.
Bolje što je tražio nego da je kazao "nikako izbori u ovoj situaciji."On ovde više brine o SNS-u, nego što traži izbore radi sklanjanja SNS-a.
Nemanja Šarović jeste opozicionar.
Budalaština. Ja sam ideološki protivnik Nemanje Šarovića, međutim opozicionarstvo ne mogu niti može da mu se ospori. Svi vi koji ogovarate Nemanju Šarovića, radite za režim.Jeste, zato i otvara svoje kancelarije po Srbiji, kao sto inace
radi svaki pravi opozicionar
Budalaština. Ja sam ideološki protivnik Nemanje Šarovića, međutim opozicionarstvo ne mogu niti može da mu se ospori. Svi vi koji ogovarate Nemanju Šarovića, radite za režim.