Nestorović predsednik Srbije?

Za koga bi glasali u opisanom scenariju?

• Ukupno glasova
    10

Schrodinger

Elita
Poruka
16.668
Hipotetički scenario: u drugi krug prolaze on i kandidat vladajuće koalicije. Koja opcija je bolja? Iskreno ni meni ne bi bilo lako da se opredelim, ako bi dokazao da je iskren briksovac i antiblokader. Možda nije loše malo pokazati Evropi pravo raspoloženje naroda radikalnijim izborom od uobičajenih? Iznesite argumente...

Poslednja izmena:
Hipotetički scenario: u drugi krug prolaze on i kandidat vladajuće koalicije. Koja opcija je bolja? Iskreno ni meni ne bi bilo lako da se opredelim, ako bi on dokazao da je iskren briksovac i antiblokader. Možda nije loše malo pokazati Evropi pravo raspoloženje naroda radikalnijim izborom od uobičajenih? Iznesite argumente...
on je patriota koji sreću za Srbiju vidi u savezu sa Rusijom i protivi se EU integracijama...kritikuje i režim i prozapadnu opoziciju i podržava studente... nema pristup ni režimskim ni opozicionim medijima

Hipotetički scenario: u drugi krug prolaze on i kandidat vladajuće koalicije. Koja opcija je bolja? Iskreno ni meni ne bi bilo lako da se opredelim, ako bi dokazao da je iskren briksovac i antiblokader. Možda nije loše malo pokazati Evropi pravo raspoloženje naroda radikalnijim izborom od uobičajenih? Iznesite argumente...
Pobediće onaj koji potpiše da će sprovesti lustraciju!

Ovaj

574529582_25285757211104892_815486619110511934_n.jpg

Back