Nestorović doneo konačnu odluku: "Mi snaga naroda"

Da li će ova politička opcija preći cenzus na narednim izborima?

• Ukupno glasova
    27
Kad se nešto ovako desi, stiče se utisak da je stranka neozbiljna i da je glavni cilj da se nekoliko lidera uhljebi.
Kad je kolač premale, onda svak vuče sebi što više. Ambicije pojedinaca pre izbora su nevidljive dok se sve ne izmeri.
Nažalost, sad se vide ciljevi pojedinaca. Provukli su se na doktorici ime, a sad bi što više da zabrane. Njemu je zamerka što to nije prepoznao što znači da je nevešt političar.

Зато што је човек гомно и на превару је покупио гласове поштеног народа и као такав мора бити осуђен од друштва.
А извор за твоју тврдњу и став потиче одакле? Јел по принципу " Рече ми један чоек"?

Kad se nešto ovako desi, stiče se utisak da je stranka neozbiljna i da je glavni cilj da se nekoliko lidera uhljebi.
Kad je kolač premale, onda svak vuče sebi što više. Ambicije pojedinaca pre izbora su nevidljive dok se sve ne izmeri.
Nažalost, sad se vide ciljevi pojedinaca. Provukli su se na doktorici ime, a sad bi što više da zabrane. Njemu je zamerka što to nije prepoznao što znači da je nevešt političar.
Која странка??? Они су тек у фази установљења странке и зато су под овом прљавом кампањом.

On je za NATO četnike tj SPN-ovce(Parandilović)
Најгора опција,ако мене питаш. Тај Парандиловић не зна нос да обрише, а соли некоме памет. Зинуло му за мандате и за посланичке плате, то му је једини идеал и принцип.

А извор за твоју тврдњу и став потиче одакле? Јел по принципу " Рече ми један чоек"?

Извор су сви догађаји, све изјаве, све емисије, целокупно деловање целе ове групе људи на челу са Несторовићем и Љепојевићем који мисли да је Илон Маск заиста из Републике Српске.

Извор су сви догађаји, све изјаве, све емисије, целокупно деловање целе ове групе људи на челу са Несторовићем и Љепојевићем који мисли да је Илон Маск заиста из Републике Српске.
,,Извор" је твоје неслагање са њиховим ставовима и тумачење њиховог понашања и изјава у складу са тим твојим неслагањима .

,,Извор" је твоје неслагање са њиховим ставовима и тумачење њиховог понашања и изјава у складу са тим твојим неслагањима .

Из приложеног видимо да се ни они сами не слажу, тако да је моје неслагање са њиховим ставовима небитно у овом контексту.

Најгора опција,ако мене питаш. Тај Парандиловић не зна нос да обрише, а соли некоме памет. Зинуло му за мандате и за посланичке плате, то му је једини идеал и принцип.
Али му је то одлична препорука и за нашу дичну власт и опозицију!

Из приложеног видимо да се ни они сами не слажу, тако да је моје неслагање са њиховим ставовима небитно у овом контексту.
Не рече ти ништа о свом извору за тврдње које овде износиш !!! :per: То што си навео су опшза места а не одговор.

Не рече ти ништа о свом извору за тврдње које овде износиш !!! :per: То што си навео су опшза места а не одговор.

О свом извору тврдње?

О чему пишеш?

Шта хоћеш?

Да ти дам линк?

Хоћеш онај линк како Љепојевић на телевизији прича како је Илон Маск Србин ииз Републике Српске?

Од увођења вишестраначког система је сваки покрет у преласку у странку имао овакве проблеме, а регистровањем у странку никад више није био оно што је био као покрет.
Да ли има нешто труло у држави Данској ?

Од увођења вишестраначког система је сваки покрет у преласку у странку имао овакве проблеме, а регистровањем у странку никад више није био оно што је био као покрет.
Да ли има нешто труло у држави Данској ?
Ima, ne moze komunizam da izadje iz njih i licni interesi.

Nestorović doneo konačnu odluku: "Pravi Mi"​

Dr Branimir Nestorović naveo je da osniva novi politički pokret, pošto je napustio političku frakciju "Mi - glas iz naroda".

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Kako je naveo u saopštenju, on osniva pokret po imenu "Pravi Mi".

"Nema predaje i nema povlačenja! MI smo rešeni da apsolutno ostanemo dosledni našim principima, našim glasačima, kao i svim našim naporima u odbrani Srbije od svakog zla.", navodi se u saopštenju novog pokreta.

Kako prenosi "Alo", pokret će navodno imati sedam osnivača, među kojima su, pored Nestorovića, Aleksandar Pavić, dr Borislav Antonijević, Branko Lukić, Milovan Bajagić, Jelena Pavlović i Bogdana Koljević Grifit.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2024&mm=02&dd=22&nav_category=11&nav_id=2485830

Deluje mi da opet ima šanse za cenzus ali dosta smanjene. Zavetnica je otpisana dok DJB, Narodna i Dveri slabi. Nije neka konkurencija.
Pa evo, eto ti novi politički pokret - "Pravi Mi". Kako bih rekao, još jedan u nizu, ali ovaj put s dr. Nestorovićem kao vođom.

Sada će "Mi - glas iz naroda" postati "Pravi Mi". Čuj, imaju sedam osnivača, zvuči kao da prave neki novi superherojski tim.

Nadam se da će im moći biti ravna i dosledna kao što su bili u odbrani Srbije od svakog zla, kako kažu.

A što se tiče konkurencije, pa, ne znam, možda će ovaj novi pokret donijeti malo osvježenja u političku arenu.

Ko zna, možda će postati prava zvijezda na političkom nebu.

Nije valjda da i ti Dule verujes da je Ilon iz RS :mrgreen:
Илон је Србин од главе до пете!

1708692111484.png

Шалу на страну,нисам мислио на то конкретно, већ на чињеницу да су за колегу Алтера главни доказ да су Ми Вучићеве слуге то што се он не слаже са њиховом политиком. ;)

По чему ти је шоу што човек жели добро Србији и није корумпиран као сви други на власти и у опозицији? Можда једини изузетак су Двери.

Више је заслужио поверење него што је Вучић.
Covek je sam sebi postao opozicija.

Back