Nesto sto volim...

Pa zar ne vidis da je bolje kada covek cuti....Vidis da sada niko nece da prica sa mnom......Bezobraznici ....;)
Salim se,nema to nikakve veze ko je sta prodao i koliko je izlaganja imao. Mozes imati dosta izlaganja...to moze svako.....a biti niko i nista......Mozes prodavati i prodavati ,a umetnost ti cvrc...jedno veliko nista....
Ne smatram ja da je to merilo....
Salila sam se malo sa Fibi ,jer ljudi koji vole mene obicno ne vole i moje slike..;) Pa sam u tom kontextu rekla da su sve jos uvek sa mnom...;)

Ma boje cu da kupim jednog dana, obecala sam sebi, nisam slikala od detinjstva. :lol:

Mogu samo fotke da ti kacim, koje su sad bivse, posto ce biti novih i boljih, stihove i pricice. :lol:

Kakav stafelaj????

Cini mi se ....jos davno je to bilo....da sam na nekoj od tvojih fotografija videla sobu,imala je crvene zidove...mislim jedno lepo ogledalo,nisam sigurna...i stafelaj.....e sad moguce da sam pomesala...ali nesto ne verrujem ...a moguce je i da sam prolupala...e to vec verujem ....

Aaaaaaa, pa to nije moj stan :lol: , to je stan jedne moje omiljene slikarke! :razz: Samo su zidovi toplo zute boje! ;-)

A ja cu od gajbe da napravim foto studio. :lol: Stafelaj dobijam za sledeci rodjendan. :lol:

Back