Nesto sto uvek trebamo imati na umu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
d33-farmac.jpg

Niko na svetu ne voli da gubi musterije.

Bori se za njih, da ih bude sto vise, da sto vise kupuju produkte koje ona proizvodi....

sa iskorenjem teskih bolesti industija farmaceutike bi se nasla u velikom skripcu.

Zato se ona bori da se to ne dogodi.

Trenirajte tri-cetiri puta nedeljno po sat vremena, i 80% cete smanjiti verovatnocu da se razbolite od bilo cega.
Provodite sto vise vremena napolju - na vazduhu, ispod otvorenog neba, po mogucstvu dalje od gradske buke i prljavstine.
Da, buka - ogroman zagadjivac naseg organizma - udesite svoj zivotni stil da njemu bude sto manje buke.
I last, but not least - sto manje stresa! Opet, organizujte svoj zivot tako da u njemu bude sto manje stresa (ako ste ikako u mogucnosti).

Trenirajte tri-cetiri puta nedeljno po sat vremena, i 80% cete smanjiti verovatnocu da se razbolite od bilo cega.
Provodite sto vise vremena napolju - na vazduhu, ispod otvorenog neba, po mogucstvu dalje od gradske buke i prljavstine.
Da, buka - ogroman zagadjivac naseg organizma - udesite svoj zivotni stil da njemu bude sto manje buke.
I last, but not least - sto manje stresa! Opet, organizujte svoj zivot tako da u njemu bude sto manje stresa (ako ste ikako u mogucnosti).
Ziveti bez stresa je nemoguce. Ali postoji i pozitivan stres, uzbudjen si, napet, ali na kraju resis problem i presrecan si.
Stres je neka moderna izmisljotina koja za moje skromne pojmove i nema nikakvog smisla.
Koja je definicija stresa. Stres je i kada pada grad pa se covek boji za svoji useve, stres je i kada neko dozivljava mobing danima, mesecima,
stres je i kada moras da resis neki problem, ali je ceo zivot satkan od resavanja nekih problema. taj grad ili nedostatak kise za tebe je mozda nista,
ali za seljaka je od zivotne vaznosti. Mene licno nerviraju te price o stresu.

sad ce da ti objasni da bi pomor nastao kad bi nam ih ukinuli...20 godina ne bi doziveli bez njih a bez vakcina ni 1. rodjendan ne bi docekali:sad2:

Ne lupetaj više.

- - - - - - - - - -

Na primer svi lekovi koji se koriste za visoki srcani pritisak.

Znači lekove za hipertenziju ne treba piti? Kada ti je pritisak 180/100 to se ne leči lekovima nego belim lukom?

Zašto su lekovi skupi

Neuspeh je sastavni deo složenog procesa razvoja novog leka, a šanse za uspeh male.

Otprilike, oko 12% lekova koji ulaze u proces kliničkih ispitivanja, doživi primenu kod pacijenata.

Hiljade neće ni uspeti, i pored ranog otkrivanja u pretkliničkim fazama ispitivanja.

Na primer, u proteklih 16 godina, bilo je više od 100 neuspelih pokušaja razvoja lekova za lečenje Alchajmerove bolesti, 96 za melanom i 167 za rak pluća. U istom tom periodu, tri leka su odobrena za lečenje Alchajmerove bolesti, sedam za melanom i deset za rak pluća.

U proseku, potrebno je više od deset godina za razvoj samo jednog leka, uključujući ceo proces istraživanja, a prosečna suma novca potrebna za razvoj novog leka sada iznosi oko 2,6 milijardi dolara.

...

Da li predstavnici alternativne medicine mogu navesti bar jedno sredstvo koje prolazi dogotrajan proces kliničkih studija? Ne. Čime oni garantuju bezbednost i efikasnost svojih proizvoda? Nemaju čime.
Zato je još više sramno što pojedini farmaceuti prodaju potonja sredstva (13). Time se u lice rugaju svim onim pravim istraživačima goreopisanih lekova.

Tvoja preporuka je da ne treba piti lekove ukoliko si hipertoničan?

Sto se pravis budala?

Nije moja preporuka da se ne uzimaju lekovi vec je moj zakljucak da oni samo OLAKSAVAJU STANJE, ali ne lece!

- - - - - - - - - -

Da li predstavnici alternativne medicine mogu navesti bar jedno sredstvo koje prolazi dogotrajan proces kliničkih studija? Ne. Čime oni garantuju bezbednost i efikasnost svojih proizvoda? Nemaju čime.
Zato je još više sramno što pojedini farmaceuti prodaju potonja sredstva (13). Time se u lice rugaju svim onim pravim istraživačima goreopisanih lekova.

WOW!

Pa lekovi alternativne medicine prolaze VEKOVE, nekada MILENIJUME ispitivanja u praksi njihovog dejstva!

I savremena farmacija se uglavnom bazira na kopiranju alternativne medicine, samo malo lepse upakovane.

Ti lekovi NE LECE.

Uvek ces ostati hipertenso, do smrti i stalno ces kup[ovati lekove.

Kada bi te izlecili, farmakomafija bi izgubila jednu musteriju.

A to im nije u interesu.

Uvek ces ostati hipertenso, do smrti i stalno ces kup[ovati lekove.

Aaa a haaam kontam sta zelis reci. Bolje da umres ranije, ili mozda za pola meseca, nego da zivis ceo zivot maltene sasvim solidno ali da pijes tamo neku tableticu ujutru i uvece. E pa da, bolje je da se umre prerano nego da pijes nesto .

Ista vam je takva i antivaksersdka logika, a ti i jesi antivakser - "Necu dete da vakcinisem, jest da ce mozda umreti, al bar mrtvo nece imati autizam".

Kada bi te izlecili, farmakomafija bi izgubila jednu musteriju.

Lupetas gluposti, Niko te ne bije po usima da ides po lekarima. Tamo je i veliki red, zahvalni bi bili da ti takvi paranoidnog sklopa licnosti ne dolazite kod njih vec direktno da se prijavite sami kod psihijatra i to iz hitne. Usteda i vremena i para i zivaca i svega.

Je l te tera neko da pijes to kada ti i prepisu? Prepisivali su i meni, prvi put NISAM PIO, drugi put sam PIO, sada ne pijem, dobro sam, mozda bas bas retko kada, po potrebi.

Prijatelj isto jedno vreme pio, pa je 2 puta ostavljao, i sasvim zdrav bio, medjutim, SRBIJA, stresovi, slaba plata, non stop pretnja otkazom, majka se razbolela, sa sve strane te stisne, nemas para da se hranis zdravo, nemas vremena za rekreaciju, i eto njega opet vratio se na lekove. Sada mu je ok pritisak, mozda se opet "skine sa toga". Sta vise, znam da i moze jer kada je imao sredjeniji zivot, drugacije je bilo. Trcanja blaga, boravak u prirodi, stalan posao, malo veca plata tada, ukucani zdravi - i nema ni on tolikog pritiska i ostalih jos zaebancija.

Dakle ne lupaj gluposti o kojima POJMA NEMAS, a pritom te niko ni ne tera niti prisiljava. Za vakcinaciju trubite da je "prisilna", na silu, fasisticki, a zasto za ovo trubite?

Dakle, pojma nemas i neobrazovan si, vidi se da nemas pojma ne samo o ovome nego o retko cemu, to se vidi i o naslovu teme i reci 'TREBAMO" , kakvo te TREBOVANJE BRE NAPALO, ne postoji nesto kao
1) TrebaM-----------------4) trebaMO
2) TrebaSH----------------5) trebaTE
3) Treba -------------------6) trebaJu

Nego se pise TREBA I TREBALO BI. Dakle ne "Nesto so uvek trebamo imati na umu", nego "Nesto sto BI UVEK TREBALO imati na umu". "Nesto sto uvek treba imati na umu".

Kada ce bre vama Daning Kruger paranoidnim neznalicama doci iz zadnjice u glavu da pisete non stop gluposti i da niste bre uspeli ni da savladate ispravnomaternji jezik a kamoli da se bavite javnoscu, politikom, nagadjanjem kakvo ce vreme biti sutra, a KAMOLI JEDNOM TAKO SLOZENOM I OBIMNOM NAUKOM KAKVA JE MEDICINA?

Je l neces da pijes lekove nikakve? - NEMOJ. Je l hoces da budes korisni idiot i da uvecavas sarlatanima bankovni racun kupujuci placebo gluposti - uvecavam im, paradoksalno dok u isto vreme pises o nekoj farmakomafiji i umusterijama.

Sta ti je projekcija jbt.... Dakle, nemoj da kupujes, crkni pre vremena, zivi krace nego sto bi ziveo inace, neka prirodna selekcija odradi svoje, ali necu, bar ja, dozvoliti da ti ne odgovorim na ove gluposti i intelektualno i retoricki te poraziti i osramotiti.
Jer takvi kao to zasluzuju.

A da ne govorim da si NAMERNO izflejmovao ovaj pdf ovom temom koja je za pdf TEORIJE ZAVERA a ne za pdf zdravlje. Ali gde god da je tema, TVOJ DISKUSIONI PORAZ JE NEMINOVAN, i to je objektivna stvarnost a objektivnu stvarnost i sve pametne obrazovane ljude, koji nisu paranoidni, ne zanima uopste sto se ti licno ne slazes sa tim i sto ne priznajes. Tvoje misljenje je bezvredno i ne zavisi nista od njega. Upravo i zato jer si ti covek koji nije uspeo da savlada na pocetku sopstveni maternji jezik i pravopis, sto je osnovna skola, nizi razredi, pises trebaMO, fali jos ono treba MO, a kamoli nesto vise da savlada od toga. Tipa kako se popravlja bicikl...A kamoli kako se popravlja auto a da ne govorim o tome kako se popravlja i leci ljudsko telo.
A lako je kritikovati posebno "kritikovati" nesto izuzetno slozeno. Ali pas laje a karavani prolaze.

Aaa a haaam kontam sta zelis reci. Bolje da umres ranije, ili mozda za pola meseca, nego da zivis ceo zivot maltene sasvim solidno ali da pijes tamo neku tableticu ujutru i uvece. E pa da, bolje je da se umre prerano nego da pijes nesto .

Ista vam je takva i antivaksersdka logika, a ti i jesi antivakser - "Necu dete da vakcinisem, jest da ce mozda umreti, al bar mrtvo nece imati autizam".

Lupetas gluposti, Niko te ne bije po usima da ides po lekarima. Tamo je i veliki red, zahvalni bi bili da ti takvi paranoidnog sklopa licnosti ne dolazite kod njih vec direktno da se prijavite sami kod psihijatra i to iz hitne. Usteda i vremena i para i zivaca i svega.

Je l te tera neko da pijes to kada ti i prepisu? Prepisivali su i meni, prvi put NISAM PIO, drugi put sam PIO, sada ne pijem, dobro sam, mozda bas bas retko kada, po potrebi.

Prijatelj isto jedno vreme pio, pa je 2 puta ostavljao, i sasvim zdrav bio, medjutim, SRBIJA, stresovi, slaba plata, non stop pretnja otkazom, majka se razbolela, sa sve strane te stisne, nemas para da se hranis zdravo, nemas vremena za rekreaciju, i eto njega opet vratio se na lekove. Sada mu je ok pritisak, mozda se opet "skine sa toga". Sta vise, znam da i moze jer kada je imao sredjeniji zivot, drugacije je bilo. Trcanja blaga, boravak u prirodi, stalan posao, malo veca plata tada, ukucani zdravi - i nema ni on tolikog pritiska i ostalih jos zaebancija.

Dakle ne lupaj gluposti o kojima POJMA NEMAS, a pritom te niko ni ne tera niti prisiljava. Za vakcinaciju trubite da je "prisilna", na silu, fasisticki, a zasto za ovo trubite?

Dakle, pojma nemas i neobrazovan si, vidi se da nemas pojma ne samo o ovome nego o retko cemu, to se vidi i o naslovu teme i reci 'TREBAMO" , kakvo te TREBOVANJE BRE NAPALO, ne postoji nesto kao
1) TrebaM-----------------4) trebaMO
2) TrebaSH----------------5) trebaTE
3) Treba -------------------6) trebaJu

Nego se pise TREBA I TREBALO BI. Dakle ne "Nesto so uvek trebamo imati na umu", nego "Nesto sto BI UVEK TREBALO imati na umu". "Nesto sto uvek treba imati na umu".

Kada ce bre vama Daning Kruger paranoidnim neznalicama doci iz zadnjice u glavu da pisete non stop gluposti i da niste bre uspeli ni da savladate ispravnomaternji jezik a kamoli da se bavite javnoscu, politikom, nagadjanjem kakvo ce vreme biti sutra, a KAMOLI JEDNOM TAKO SLOZENOM I OBIMNOM NAUKOM KAKVA JE MEDICINA?

Je l neces da pijes lekove nikakve? - NEMOJ. Je l hoces da budes korisni idiot i da uvecavas sarlatanima bankovni racun kupujuci placebo gluposti - uvecavam im, paradoksalno dok u isto vreme pises o nekoj farmakomafiji i umusterijama.

Sta ti je projekcija jbt.... Dakle, nemoj da kupujes, crkni pre vremena, zivi krace nego sto bi ziveo inace, neka prirodna selekcija odradi svoje, ali necu, bar ja, dozvoliti da ti ne odgovorim na ove gluposti i intelektualno i retoricki te poraziti i osramotiti.
Jer takvi kao to zasluzuju.

A da ne govorim da si NAMERNO izflejmovao ovaj pdf ovom temom koja je za pdf TEORIJE ZAVERA a ne za pdf zdravlje. Ali gde god da je tema, TVOJ DISKUSIONI PORAZ JE NEMINOVAN, i to je objektivna stvarnost a objektivnu stvarnost i sve pametne obrazovane ljude, koji nisu paranoidni, ne zanima uopste sto se ti licno ne slazes sa tim i sto ne priznajes. Tvoje misljenje je bezvredno i ne zavisi nista od njega. Upravo i zato jer si ti covek koji nije uspeo da savlada na pocetku sopstveni maternji jezik i pravopis, sto je osnovna skola, nizi razredi, pises trebaMO, fali jos ono treba MO, a kamoli nesto vise da savlada od toga. Tipa kako se popravlja bicikl...A kamoli kako se popravlja auto a da ne govorim o tome kako se popravlja i leci ljudsko telo.
A lako je kritikovati posebno "kritikovati" nesto izuzetno slozeno. Ali pas laje a karavani prolaze.

Ja cu biti kraci: neverovatno si glup!

Za utehu, nisi jedini danas u Srbiji.

To su najteze posledice rata i bombardovanja.

Poremetilo je mnogima NESTO u glavi.

Izgleda - nepopravljivo.

Da, da kao sto svaki pacijent kaze svom psihijatru da je lud i glup i da ga drze tu "za badava" i da mu daju lekove a on uopste ne oseca potrebu da ih uzima i misli da su svi ostali ludi i glupi samo je on "probudjen" i "razmislja svojom galvom".

Ja ne znam sta je ovde problem - Neces lekove? Pa bato niko te ne tera, ionako nema dovoljno za sve i stalno neke nestasice a bogumi i redovi kod lekara. A takvim licemernih hipohondrika paranoidnih kao ti najvise tamo.

Neces lekove, ne moras. Radi sto ti volja, punoletan si i ako ne ugrozavas druge, zivi kako hoces, jedna budala manje. (ali dete ces morati da vakcinises nije obavezno jedino ako je imunokompromitovano ili vec bolesno, jer tako ugrozavas i sve ostale).

A sto se tice pritiska - e to me vec zabole, crkni ako hoces, to nas ostale zaista ne ugrozava., Sta vise, nema ni da trosimo zivce na tebe ovde.

Ali zato dozvoli nama da se lecimo i da "bar lecimo posledice", a da nam ne trubis ispred nosa da smo "ispranog mozga", da smo glupi da smo lakoverni, da mafija zaradjuje na nama i ostale stvari.

Sve je vise lekova na trzistu koji NE LECE, ali moras da ih pijes do kraja zivota..

Tako te za uvek PRIVEZU za sebe da im ostavljas pare dok si ziv.

Neke bolesti se i izmisljaju.

Ne moraš da piješ lekove. Izbor je tvoj.
Ne moraš ni da ideš kod lekara. Izbor je tvoj.

Šta ti očekuješ? Besmrtnost?
Jedino što je moguće, u ovom trenutku, to je: produžetak životnog veka. Kad neko umre, u dubokoj starosti, nije umro zato što ima određen broj godina, već zato što su otkazali mnogi mehanizmi koji su u mladosti obezbeđivali vitalnost. Cilj lečenja je - odlaganje tog procesa.

Ne brini ti za farmakomafiju! Kada se steknu povoljni uslovi, svi će se preorijentisati na proizvodnju hrane. :) Zamisli planetu prepunu tristagodišnjaka! Treba to nahraniti!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back