- Poruka
- 297
begunac:ma ne idem na teme......ona trazi njega ili obratno 8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
begunac:ma ne idem na teme......ona trazi njega ili obratno 8)
ali ja samo to onako.......ne volim na taj nacin da komuniciramDICESNACIVAKUKOJA:begunac:ma ne idem na teme......ona trazi njega ili obratno 8)
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
DICESNACIVAKUKOJA:SUPER SI, A JEL SE TI OTKACIS NEKAD SA TOG PADOBRANA?Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
Ma otkud znam mene si naso da pitas! :wink:![]()
Pa kako ti ne znas *kad si u oblacima*?:wink:
U oblacima sam jer se profesionalno bavim padobranstvom...A sto se tice matematike bolje me nesta ne pitaj davno je bilo to vreme kad sam isla u skolu... :wink:![]()
![]()
![]()
OVA STUDIJA LJUDI MORA DA SE UZME U OBZIR...NE ZATO STO JE TACNA, NEGO I VEOMA ISCRPNA...MA RECJU COVEK RAZMISLJA KAO I JA...OBRAZOVAN NEKI LIK...SAD GA SE SKORO PA BOJIM..UMALO MI NE *OTE* TEMU...CCCCCRade Karamazov:Postovani ucesnici ovod foruma treba istaci da pubertet komaraca zavisi od socijalizacije radikalnih elemenata u njihovom organizmuDICESNACIVAKUKOJA:MA JOK...FOLIRAM PUBERTETbegunac::shock: pa ti tako....mlada?Iz toga treba izvuci zakljucak da njihova iznenadna aktivnost u zimskom periodu je rezultat totalne infatilnosti slobodnih radikala koji kako je poznato izazivaju pojavu tumora na njihovim stereotipnim mozgovima.Zato u cilju sakralne indetifikacije ovga problema treba upotrebiti "HEPEK",za masovnu aplikaciju,o cijem cemo dejstvu govoriti kasnije
![]()
...pozdrav od Karamazova :wink:
Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:SUPER SI, A JEL SE TI OTKACIS NEKAD SA TOG PADOBRANA?Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
U oblacima sam jer se profesionalno bavim padobranstvom...A sto se tice matematike bolje me nesta ne pitaj davno je bilo to vreme kad sam isla u skolu... :wink:![]()
![]()
![]()
Pa da se nekad otkacim ne bi sad tebi ovo pisala?! :wink:
DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:SUPER SI, A JEL SE TI OTKACIS NEKAD SA TOG PADOBRANA?Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
![]()
![]()
SJAJNA SI...A MOZES I *NAUCITI* NESTO O OVOJ TEMI...PROCITAJ PAR BAS KOMENTARA...I UZIVAJ U PA RECIMO U KUMULISIMA...STRATOKUMULUSIMA I OSTALIM OBLACICIMA....![]()
Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:SUPER SI, A JEL SE TI OTKACIS NEKAD SA TOG PADOBRANA?Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
![]()
![]()
SJAJNA SI...A MOZES I *NAUCITI* NESTO O OVOJ TEMI...PROCITAJ PAR BAS KOMENTARA...I UZIVAJ U PA RECIMO U KUMULISIMA...STRATOKUMULUSIMA I OSTALIM OBLACICIMA....![]()
Iskreno o ovoj temi me apsolutno nista ne zanima,samo sam se onako javila da ne patite bez mene!![]()
Lilu:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:SUPER SI, A JEL SE TI OTKACIS NEKAD SA TOG PADOBRANA?Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
![]()
![]()
Iskreno o ovoj temi me apsolutno nista ne zanima,samo sam se onako javila da ne patite bez mene!![]()
pppfffffffff... ajd stornirajte se...
MOJA NIJE...MOZDA SU JE KOMARCI ZAPATILI???oxi:gorushica a?
NEMOJ TAKO ZA MALA SLATKA ZEDNA KRVI STVORENJCAoxi:ko zna...
ako su presisali!
komarci!
mrzznja
A JA KOMARCE VOLIM I NA GOBLENUoxi:pa ti ne znash!
komarci i ja...ja i komarci..pfffffff!
pa mi smo brE u krvnoj zavadi!
ako ishta mrzim...to su oni..il` one!
da ovi mushki su samo veliki!
bem i njima komshiku!
![]()
SI NEKI NA KRAJ SRCA...NEMOJ TAKOOOoxi:hm!
otjesh se svadjash a?
pa ti goblenash?
aaa vrednice...
aj vodi ljoobaf sa komarcima!