- Poruka
- 297
KAKO MESECEVE MENE UTICU NA PUBERTET KOMARCA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DICESNACIVAKUKOJA:KAKO MESECEVE MENE UTICU NA PUBERTET KOMARCA?
nisam znala da se jos neko bavi ovom problematikom....odgovor je vrlo priblizan mom proucavanju sa malim odstupanjem....kad je Mars retrogradan i ne odnosi se na zenku komarca u vreme menstrualnog ciklusaPrinceza:Kao sto upliv Urana u trigonu sa Marsom utice na raspolozenj Vilinkonjica...
Pozitivno!
Milow:DICESNACIVAKUKOJA:KAKO MESECEVE MENE UTICU NA PUBERTET KOMARCA?
Hmm nadasve nadahnuto i proliferno pitanje.
Potrudicu se da odgovorim na ovaj kvalitativan upit na sto je moguce elokventniji naccin.
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
DICESNACIVAKUKOJA:Milow:DICESNACIVAKUKOJA:KAKO MESECEVE MENE UTICU NA PUBERTET KOMARCA?
Potrudicu se da odgovorim na ovaj kvalitativan upit na sto je moguce elokventniji naccin.
MA DAJ...UMES TI I BOLJE, NAROCITO KAD TI SE ZAGLAVI CAPS LOCK!![]()
ej, NE MENJAJ MOJU TEMU....UGRIZI SE ZA TASTATURU !Milow:DICESNACIVAKUKOJA:Milow:DICESNACIVAKUKOJA:KAKO MESECEVE MENE UTICU NA PUBERTET KOMARCA?
e IZVINI ZABORAVIO SAM KOLIKO TI PRIJA KAD MI SE ZAGLAVI cAPS lOCK
oPET izvini![]()
Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
DICESNACIVAKUKOJA:ej, NE MENJAJ MOJU TEMU....UGRIZI SE ZA TASTATURU !Milow:DICESNACIVAKUKOJA:Milow:DICESNACIVAKUKOJA:KAKO MESECEVE MENE UTICU NA PUBERTET KOMARCA?
e IZVINI ZABORAVIO SAM KOLIKO TI PRIJA KAD MI SE ZAGLAVI cAPS lOCK
oPET izvini![]()
DICESNACIVAKUKOJA:nisam znala da se jos neko bavi ovom problematikom....odgovor je vrlo priblizan mom proucavanju sa malim odstupanjem....kad je Mars retrogradan i ne odnosi se na zenku komarca u vreme menstrualnog ciklusaPrinceza:Kao sto upliv Urana u trigonu sa Marsom utice na raspolozenj Vilinkonjica...
Pozitivno!![]()
Princeza:DICESNACIVAKUKOJA:nisam znala da se jos neko bavi ovom problematikom....odgovor je vrlo priblizan mom proucavanju sa malim odstupanjem....kad je Mars retrogradan i ne odnosi se na zenku komarca u vreme menstrualnog ciklusaPrinceza:Kao sto upliv Urana u trigonu sa Marsom utice na raspolozenj Vilinkonjica...
Pozitivno!![]()
Jok draga...
Ako je Mesec retrogradan u vreme ciklusa... Mesec utice na ciklus ne Mars!
Nisam komarac ali imam ciklus i valjda JA ZNAM!Milow:Princeza:DICESNACIVAKUKOJA:nisam znala da se jos neko bavi ovom problematikom....odgovor je vrlo priblizan mom proucavanju sa malim odstupanjem....kad je Mars retrogradan i ne odnosi se na zenku komarca u vreme menstrualnog ciklusaPrinceza:Kao sto upliv Urana u trigonu sa Marsom utice na raspolozenj Vilinkonjica...
Pozitivno!![]()
Jok draga...
MArs utice samo ako je dijametralno suprotno postavljen u odnosu na veneru, kada je venera antagonalno postavljena na relaciju zemlja mesec. Jednostavno tada mars malo ubrzava proces.
DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
Ma otkud znam mene si naso da pitas! :wink:![]()
DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
Pa kako ti ne znas *kad si u oblacima*?:wink:
Milow:DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
D dali se osecas dobro?
[MA NE BRE!
DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
Princeza:DICESNACIVAKUKOJA:nisam znala da se jos neko bavi ovom problematikom....odgovor je vrlo priblizan mom proucavanju sa malim odstupanjem....kad je Mars retrogradan i ne odnosi se na zenku komarca u vreme menstrualnog ciklusaPrinceza:Kao sto upliv Urana u trigonu sa Marsom utice na raspolozenj Vilinkonjica...
Pozitivno!![]()
Jok draga...
Rade Karamazov:Hteo bih da repliciram doticnoj:NE OBRA SE BOSTAN DOK SLJIVE NE POPADAJU :wink: i ODMAH REPLIKA NA MOGUCU REPLIKU:NE MOZE SOMUN DA BALANSIRA IZMEDJU DVE KIFLE :wink: molim lepoDICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
![]()
SUPER SI, A JEL SE TI OTKACIS NEKAD SA TOG PADOBRANA?Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Extreme_Girl:DICESNACIVAKUKOJA:Pa cemu sluze merdevine...joj?Extreme_Girl:Joj visa matematika...:wink:
![]()
U oblacima sam jer se profesionalno bavim padobranstvom...A sto se tice matematike bolje me nesta ne pitaj davno je bilo to vreme kad sam isla u skolu... :wink:![]()
limunada:Radio ne radio,svira ti radio.![]()