Nesto se vrlo cudno desava sa klimom u svetu

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Kada sam pre dvadesetak godina stigao u Latinsku Ameriku, ovde su u kisnom periodu grmeli gromovi svaki dan i padale kise kakave mi u Evropi nismo ni videli....

Danas je pukao jedan grom i vise nista ! Nista ni od kise.....I tako je vec par godina.....STA SE TO DESAVA SA KLIMOM NA PLANETI? Ako ovo nastavi, dzungle ce se ubrzo pretvoriti u pustinje....

Kada sam pre dvadesetak godina stigao u Latinsku Ameriku, ovde su u kisnom periodu grmeli gromovi svaki dan i padale kise kakave mi u Evropi nismo ni videli....

Danas je pukao jedan grom i vise nista ! Nista ni od kise.....I tako je vec par godina.....STA SE TO DESAVA SA KLIMOM NA PLANETI? Ako ovo nastavi, dzungle ce se ubrzo pretvoriti u pustinje....

Pitaj Gretu, ona zna odgovor. Ona zna sve odgovore, tajnu srca svakog čoveka na planeti :kafa:

Узели Амери громове, гром им у дом!

Немој да фолираш овај народ толико добри, честити, и напаћени, команданте Блајби. Ту код вас сад почиње сува сезона.

Susna sezona je kod nas od decembra do aprila....Bar tako je bilo nekad...

I ovde se promena desila. Imamo sušni i kišni period, s tim da temperature odgovaraju godišnjem dobu iz prostog razloga što se menja ugao padanja sunčevih zraka na zemlju.
Na severu se tope glečeri, a Sibir je oblast koja se najbrže zagreva u svetu.

Pa jeste napravio.
Mozda nije trebao da napravi nego da svi gajite koze i ovce?

Eto nije napravio, jer su na primer mojoj familiji Titosloveni oduzeli fabriku cigle, koja je osnovana mnogo pre rata, a postoji i danas. Međutim, nije bitno to, već tvoje licemerje gde na jednoj strani kukaš zbog klimatskih promena na planeti, a na drugoj veličaš jedan od uzroka tih promena, kako ti već odgovara :kafa:

• Podržavam
Reactions: BG5
I ovde se promena desila. Imamo sušni i kišni period, s tim da temperature odgovaraju godišnjem dobu iz prostog razloga što se menja ugao padanja sunčevih zraka na zemlju.
Na severu se tope glečeri, a Sibir je oblast koja se najbrže zagreva u svetu.
Kolega, svetske korporacije lazu svet...Sve je posledica zagadjenja, a ne ugla padanja suncevih zraka...One su uvek padale pod istim uglom, bar zadnjih milion godina...

Kolega, svetske korporacije lazu svet...Sve je posledica zagadjenja, a ne ugla padanja suncevih zraka...One su uvek padale pod istim uglom, bar zadnjih milion godina...

Ugao padanja sunčevih zraka sam spomenu baš da bih pokazao da se ništa nije promenilo u tom segmentu. Zato sam i napisao "da temperature odgovaraju godišnjem dobu iz prostog razloga što se menja ugao padanja sunčevih zraka na zemlju" da bih pokazao da se u tom segmentu ništa nije promenilo, već da se promenila frekvencija vlažnih i sušnih dana.

Pitaj Gretu, ona zna odgovor. Ona zna sve odgovore, tajnu srca svakog čoveka na planeti :kafa:
giphy.gif

Back