Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
Bandzi, paraglajding, snoubording.... moze i plivanje u bazenu sa ajkulama i slicne rizicne vratolomije...ja sam volela da idem u luna park na one vrteske a baunti mi bio omiljen...izvristis se od straha i super

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav,poslednjih dana sam totalno pao u neku psihicku krizu,skupljao sam sve to u sebi i glumio neko ludilo pre praveci se da mi nije nista.Sad sam puko i svega mi je dosta,ne mogu da spavam,da jedem i nije mi ni do cega... Moze li mala pomoc oko ovoga? Probao bih lorazepam da popijem ali ne znam kakva su vasa iskustva?
http://4.***************/_7lwCgCrwvCA/TRxlZiQWxUI/AAAAAAAABDc/ad12cslz34A/s1600/spanking280.jpgPozdrav,poslednjih dana sam totalno pao u neku psihicku krizu,skupljao sam sve to u sebi i glumio neko ludilo pre praveci se da mi nije nista.Sad sam puko i svega mi je dosta,ne mogu da spavam,da jedem i nije mi ni do cega... Moze li mala pomoc oko ovoga? Probao bih lorazepam da popijem ali ne znam kakva su vasa iskustva?
http://4.***************/_7lwCgCrwvCA/TRxlZiQWxUI/AAAAAAAABDc/ad12cslz34A/s1600/spanking280.jpg
Batina je iz raja izasla.
meditacija ..kapi od valerijane posto imas problem i sa agresivnoscu ..nemoj da bezis od problema suoci se sa njim ..pokusaj da se ispalaces onako ljudski![]()
Pozdrav,poslednjih dana sam totalno pao u neku psihicku krizu,skupljao sam sve to u sebi i glumio neko ludilo pre praveci se da mi nije nista.Sad sam puko i svega mi je dosta,ne mogu da spavam,da jedem i nije mi ni do cega... Moze li mala pomoc oko ovoga? Probao bih lorazepam da popijem ali ne znam kakva su vasa iskustva?
Pa problem je to sto ne mogu da placem... Gusim se,steze me nesto u grudima ali da zaplacem ne moguVerujem da bi mi bilo lakse kada bih zaplakao ali evo vec skoro dve nedelje meni je sve gore i gore.Mislim da ludim :/ Svako vece je sanjam,jednom sam se probudio i ucinilo mi se da je ona pored mene.Izgleda da ovo postaje opsesija
![]()
Ej ajde ti lepo popricaj sa tom devojkom mozda sve slegne da ne dobijeas dijagnoze ovde. Mozda su je prosle bubice?
Ono sto se njoj desilo posle nas nije vise za javnost,umoran sam od svega,dzaba idem kod psihologa kad mi samo govorim da idem dalje i bla bla bla ... Predosecam da ce mi biti ovo gadna zima![]()
Ono sto se njoj desilo posle nas nije vise za javnost,umoran sam od svega,dzaba idem kod psihologa kad mi samo govorim da idem dalje i bla bla bla ... Predosecam da ce mi biti ovo gadna zima![]()