Nesto protiv stresa?

Pozdrav,poslednjih dana sam totalno pao u neku psihicku krizu,skupljao sam sve to u sebi i glumio neko ludilo pre praveci se da mi nije nista.Sad sam puko i svega mi je dosta,ne mogu da spavam,da jedem i nije mi ni do cega... Moze li mala pomoc oko ovoga? Probao bih lorazepam da popijem ali ne znam kakva su vasa iskustva?

NIKAKO LEKOVE NA SVOJU RUKU!idi kod psihijatra ako smatraš da treba,to je samo razgovor,biće ti lakše veruj mi,pa pozovi nekog priatelja izadjite negde,ako ne ideš u teretanu počni.....imaš li curu?

Pozdrav,poslednjih dana sam totalno pao u neku psihicku krizu,skupljao sam sve to u sebi i glumio neko ludilo pre praveci se da mi nije nista.Sad sam puko i svega mi je dosta,ne mogu da spavam,da jedem i nije mi ni do cega... Moze li mala pomoc oko ovoga? Probao bih lorazepam da popijem ali ne znam kakva su vasa iskustva?
http://4.***************/_7lwCgCrwvCA/TRxlZiQWxUI/AAAAAAAABDc/ad12cslz34A/s1600/spanking280.jpg

meditacija ..kapi od valerijane posto imas problem i sa agresivnoscu ..nemoj da bezis od problema suoci se sa njim ..pokusaj da se ispalaces onako ljudski:sad2:

Pa problem je to sto ne mogu da placem... Gusim se,steze me nesto u grudima ali da zaplacem ne mogu :( Verujem da bi mi bilo lakse kada bih zaplakao ali evo vec skoro dve nedelje meni je sve gore i gore.Mislim da ludim :/ Svako vece je sanjam,jednom sam se probudio i ucinilo mi se da je ona pored mene.Izgleda da ovo postaje opsesija :(

ako uzmes benzose, upadas u maglu burazeru. dve nedelje si ok, spavas fino, jedes, nekad osecas da kad hodas u stvari lebdis 10 cm iznad zemlje.
posle dve nedelje - neka ti je bog u pomoci.
da se odviknes od toga, sanse su ti male a bolovi uzasno. ne uzimaj to ni pod razno. nemoj da kazes posle da nisi bio upozoren!

nosi se sa tim kako mozes, resavaj probleme.
jedna stvar ipak, za dobar apetit i smirenost ujutro (pocetak dana je najbitniji) skuvaj si maticnjak, pusti ga odstoji u vreloj vodi 12 min.

Pa problem je to sto ne mogu da placem... Gusim se,steze me nesto u grudima ali da zaplacem ne mogu :( Verujem da bi mi bilo lakse kada bih zaplakao ali evo vec skoro dve nedelje meni je sve gore i gore.Mislim da ludim :/ Svako vece je sanjam,jednom sam se probudio i ucinilo mi se da je ona pored mene.Izgleda da ovo postaje opsesija :(

Ej ajde ti lepo popricaj sa tom devojkom mozda sve slegne da ne dobijeas dijagnoze ovde. Mozda su je prosle bubice?

Ono sto se njoj desilo posle nas nije vise za javnost,umoran sam od svega,dzaba idem kod psihologa kad mi samo govorim da idem dalje i bla bla bla ... Predosecam da ce mi biti ovo gadna zima :sad2:

ti u stvatri kolega zelis da sa nekim popricas i izjadas se. odlican potez. pusti se hemikalije, prolazis bolove koje svi muskarci moramo da prodjemo. drz se i zapamti, ono sto nas ne ubije cini nas jachim. i ne yebi one koji ti kazu da cutke trpis kako su nas muske uchili. deri se, plachi i prodji to. imas drugove, nisi sam.

Ono sto se njoj desilo posle nas nije vise za javnost,umoran sam od svega,dzaba idem kod psihologa kad mi samo govorim da idem dalje i bla bla bla ... Predosecam da ce mi biti ovo gadna zima :sad2:

Moras da se pomiris sa tim da neke stvari gubimo u zivotu ma koilko nam znacile ali uvek ima i gorih stvari.Ako vise nemozete da budete zajedno prihvati to i vracaj se u zivot ne kopaj po uspomenama nego izadji ...Jos lepsa i jos bolja devojka je tu ,tu pored tebe samo treba se nasmejes i dalje znas...Inace ako se sam ne trgnes na vreme upadas u zacarani krug pitanja bez odgovora sto ce te jos vise iscpljivati...Ortaci su ti tu.Sve je isto samo se tebi cini da se srusio svet.

Back