Nešto mi se nadulo kraj desnog oka?

Wrong Turn

Domaćin
Banovan
Poruka
4.812
Ovo je drugi put u poslednjih 2 meseca da mi ovo izlazi, samo nadutost i traje sat, dva i posle se smiri.
Prošli put sam mislio da mi trepavica upala, al me sada začudilo.

Evo slika, sada se već prilično izduvalo... bemliga
U poslednje vreme sam zbog posla stalno na kompu, imam i nervozu creva tako da me ne bi čudilo da je neš s tim:

12233017_1036582503053056_1377439791_n.jpg

Fizicki napor je nista,za tvoj koji provodis toliko pred monitorom.To ti niko ne moze izleciti,ako se dovoljno ne odmoris,a posebno oci.

Jako dobro znam o čemu pričaš, nema šta me nije snašlo u ova 4 meseca svakodnevnog programiranja, krećem u teretanu ove ili najkasnije sl. nedelje.
Pre godinu dana sam radio 16 zgibova, 50 sklekova, 90kg na bench, 150 na mrtvo, 90kg na čučanj, sada odradim seriju 10 zgibova i potom druga serija, 3,4, treću ne mogu ni da uradim, kondicija pala totalno.

- - - - - - - - - -

sto ja, pa nisam med.sestra :aha:

dopadaš mise pozz

Ovo je drugi put u poslednjih 2 meseca da mi ovo izlazi, samo nadutost i traje sat, dva i posle se smiri.
Prošli put sam mislio da mi trepavica upala, al me sada začudilo.

Evo slika, sada se već prilično izduvalo... bemliga
U poslednje vreme sam zbog posla stalno na kompu, imam i nervozu creva tako da me ne bi čudilo da je neš s tim:

Pogledajte prilog 363917

j sa fona nista ne vidim al mozda je cmicak il nesto...sto ne odes kod dokrora dok jos vidis na oci :lol:

- - - - - - - - - -

ja sam imala taj cmicak pa ti daju da mazs kremu fazon povuce se posle nedelju dana..

Back