Nešto da pitam

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Maloprije sam bila kod moje drugarice da se dogovorimo za sutra jer kreće početni kurs Flamenco plesa . Dogovorim se da ću i ja krenem sa njom . dodaje da ide i na kurs zumba

Tu je već pitam kog đavola ide na dva kursa jer radi 100% u staračkom domu kaže da sad kako si sinovi veliki jedan ima devojku a stariji sin provodi slobodno vrijeme sa društvom i bavi se rep muzikom ona je usamljena

Pošto je razvedena već 8 godina bila je sama po pitanju muškarca jer nije htela da djeci servira neke tipove a nije imala ni vremena niti ambicija da to nekako tajno radi tako da je odabrala put da decu izvede bez trzanja.

E sad ona hoće čoveka kaže mi danas "sad sam spremna" napominjem je da je prije godinu dana imala udvarača dva meseca je čovek ganjao odlazili na razne aktivitete ali je odustao jer nije dala da joj skine gatje Ona kaže to je išlo odviše brzo za njen ukus i da ima neku blokadu u glavi . Moj savet je bio da nadje nekog i da mu da gatje i da prekali to 8 godina apstinencije da digne samopuzdanje pa da onda krene u potragu za životnim saputnikom ona kaže da ona to tako nemože .

Šta bi vi savetovali ? Tako je dobra duša i žena na svom mjestu borbena je jer sama obezbeđuje sve troškove za život imala je grozan brak muž je gušio i na kraju uhvati njega inflagranti sa njenom drugaricom , zapala je tad u depresiju ali se iskopala iz tog i sad snažno korača kroz život .

Ajde savete !

Meni je nezamislivo da zdrava, prava i normalna žena bude 8 godina (heeej, osam) bez muškarca u svakom smislu, da joj sinovi ne bi nešto prebacili.
No, kako je ona očigledno mogla da živi bez ikakvog muškarca 8 godina, rekla bih da ona i dalje može bez muškarca - što se da zaključiti iz motiva njene potrage, odnosno činjenice da traži nekoga ne zato što ima potrebu za muškarcem u tom sveukupnom smislu, već zato što su sinovi odrasli i sve manje kod kuće, pa se oseća usamljeno.

Tako da bih joj ja savetovala da upiše i neki treći kurs, ili da pronađe nekoga za duge šetnje i prijateljstvo, pa ako se gaće skinu, skinu se, a ako ne, nikom ništa.

Meni je nezamislivo da zdrava, prava i normalna žena bude 8 godina (heeej, osam) bez muškarca u svakom smislu, da joj sinovi ne bi nešto prebacili.
No, kako je ona očigledno mogla da živi bez ikakvog muškarca 8 godina, rekla bih da ona i dalje može bez muškarca - što se da zaključiti iz motiva njene potrage, odnosno činjenice da traži nekoga ne zato što ima potrebu za muškarcem u tom sveukupnom smislu, već zato što su sinovi odrasli i sve manje kod kuće, pa se oseća usamljeno.

Tako da bih joj ja savetovala da upiše i neki treći kurs, ili da pronađe nekoga za duge šetnje i prijateljstvo, pa ako se gaće skinu, skinu se, a ako ne, nikom ništa.

Alo bre to su domacice koje ne otimaju braci dedovinu à ne proleterke ko neke ovde :whistling:

:)

Mislim da je do toga što treba da se skine a mozda je i taj prizor što je videla tad u stanu ostavilo traumu

Ja sam rekla da ode i popriča sa nekim psihologom

pazi samo da ti ne postradas na tom flamenku...pip ovamo, pip onam..:lol:

a ovo da...ako je isla na plazu i skidala se u dvodelni kupaci, ne bi trebalo da joj bude bas frka od skidanja gatja, ali treba da se i opusti i tu je negd eblokada pretpostavljam. za psihologa ne znam...to nije ovde popularno.

Osam godina zvuči dugačko iz njene perspektive je to brzo prošlo i nije joj bilo lako veruj ... tako da je shvatljivo da se nagomilalo 8 godina bez seksa

pazi samo da ti ne postradas na tom flamenku...pip ovamo, pip onam..:lol:

a ovo da...ako je isla na plazu i skidala se u dvodelni kupaci, ne bi trebalo da joj bude bas frka od skidanja gatja, ali treba da se i opusti i tu je negd eblokada pretpostavljam. za psihologa ne znam...to nije ovde popularno.

Netju valjda uči se prvi ples valjda tu ima cijeli serijal + akustika ono tapšanje u taktu i lupanje nogom :))) videti cu baš me zanima :)

Pa jes se skidala u kupaći ljeti odlazimo na jezero pa znam

Al mozda se plaši da obelodani sve

jest malo previse 8 godina apstinencije, ali na silu nista ne ide, pa bog.
vazno je da je sada spremna da zakoraci iz te ljusture u koju se zavukla, a sto se blokade i skidanja gatja tice, skinuce se same kada naidje neko, za nju pogodan. ko ce joj se zaista dopasti, a ne samo reda radi.
tajming deco, tajming je najvaznija stvar u zivotu.

Back