Nestašne mačke

Manga Hilux

Legenda
Moderator
Poruka
71.004

Ove mačke su pravi đavoli koji ujedaju, grebu i luduju: Pogledajte samo izraz "zloćke" u sredini​

Trideset pet miliona pregleda i skoro pet miliona lajkova trenutni je bilans najluđeg videa ikada o narandžastim mačkam​

Narandžaste mačke


Trideset pet miliona pregleda i skoro pet miliona lajkova bilans je najluđeg videa o narandžastim mačkama.
U ovom snimku, koji je mnoge vlasnike primorao da ga iskljče pre kraja, mačke oranž boje prave takve smicalice i nestašluke koji su u nekim trenucima mogli da ih koštaju života.

Njima ništa nije sveto, čak ni ruka vlasnika koja ih hrani i sa neskrivenom zlobom i žestinom ih grizu i grebu. U jednom trenutku vidi se maca koja mirno sedi u vlasnikovom krilu, a već u sledećem momentu frkće na njega i sprema se za podmukao udarac.

Narandžaste ili "đumbir" mačke poznate su po nezgodnom karakteru i prevrtljivosti, a u ovom snimku, postavljenom na društvenoj mreži TikTok, do potpunog izražaja dolaze njihove nepredvidive reakcije i hirovito ponašanje. Jedna mačka sa snimka je čak pojurila rakuna koji se usudio da dođe na terasu, ali je vrlo brzo odleteo sa iste.
Šta o ovoj "mačećoj" kompilaciji kažu gledaoci?
Iako su totalno nepredvidive, a ponekad i opasne, to nije omelo njihove ljubitelje da proglase Svetski dan posvećen narandžastim mačkama.

"Čudno: moja narandžasta mačka je baš dobra i slatka, a crno-bela je nasilnija", tvrdi jedan vlasnik koji očigledno ima drugačije iskustvo.
"Ovo su psi u telu mačaka", kaže drugi.
"Imam narandžastog mačka koji je upravo ovakav", priznaje treći.
"Da li je onaj rakun dobro?"pita se zabrinuto jedan korisnik.
"Moja mačka ima crno-belo krzno, ali ima dušu oranž mačke", još je jedno mišljenje od oko 25.000 komentara koliko je zasad ispisano ispod ove urnebesne kompilacije.
izvor Telegraf.rs
 
Poslednja izmena:

Back
Top