Nestašne mačke

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
84.162

Ove mačke su pravi đavoli koji ujedaju, grebu i luduju: Pogledajte samo izraz "zloćke" u sredini​

Trideset pet miliona pregleda i skoro pet miliona lajkova trenutni je bilans najluđeg videa ikada o narandžastim mačkam​

Narandžaste mačke

Trideset pet miliona pregleda i skoro pet miliona lajkova bilans je najluđeg videa o narandžastim mačkama.
U ovom snimku, koji je mnoge vlasnike primorao da ga iskljče pre kraja, mačke oranž boje prave takve smicalice i nestašluke koji su u nekim trenucima mogli da ih koštaju života.

Njima ništa nije sveto, čak ni ruka vlasnika koja ih hrani i sa neskrivenom zlobom i žestinom ih grizu i grebu. U jednom trenutku vidi se maca koja mirno sedi u vlasnikovom krilu, a već u sledećem momentu frkće na njega i sprema se za podmukao udarac.

Narandžaste ili "đumbir" mačke poznate su po nezgodnom karakteru i prevrtljivosti, a u ovom snimku, postavljenom na društvenoj mreži TikTok, do potpunog izražaja dolaze njihove nepredvidive reakcije i hirovito ponašanje. Jedna mačka sa snimka je čak pojurila rakuna koji se usudio da dođe na terasu, ali je vrlo brzo odleteo sa iste.
Šta o ovoj "mačećoj" kompilaciji kažu gledaoci?
Iako su totalno nepredvidive, a ponekad i opasne, to nije omelo njihove ljubitelje da proglase Svetski dan posvećen narandžastim mačkama.

"Čudno: moja narandžasta mačka je baš dobra i slatka, a crno-bela je nasilnija", tvrdi jedan vlasnik koji očigledno ima drugačije iskustvo.
"Ovo su psi u telu mačaka", kaže drugi.
"Imam narandžastog mačka koji je upravo ovakav", priznaje treći.
"Da li je onaj rakun dobro?"pita se zabrinuto jedan korisnik.
"Moja mačka ima crno-belo krzno, ali ima dušu oranž mačke", još je jedno mišljenje od oko 25.000 komentara koliko je zasad ispisano ispod ove urnebesne kompilacije.
izvor Telegraf.rs

Poslednja izmena:
Nisam ni znala da imam "đumbir mačku" iza zgrade. Pokušala sam da je uslikam.Ima medaljon ispod vrata. E izbrisane su mi fotke jer sam prebacivala slike zbog memorije. Ali naći ću Žekija kojeg sam hranila dok je bio mali, a onda je podivljao i počeo da kida golubove. Juče sam ga pratila da se penje na drvce i veba vrapčića. Kačila sam ga negde. Sad me ne voli jer ga teram. Hoće dami pojede Miću, goluba kojeg sam odhranila u stanu hranom i vitaminima za papigu. A Belu Macu hranim jako dugo Uzela bih je ali imam papigu (još ne spava:roll:) A kad sam bila mala imala sam prvo Mišu, pa macu. E, Mišo je NAJSTRAŠNIJE digao nos na nas što smo mu doveli devojku koja nije htela ni da čuje za njega. :lol:On je bio posebna priča. Prekrasan,inteligentan. Nedostaje mi i sad. I maca.

Back