NESTASNE GODINE

• Začetnik teme Začetnik teme pady
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iako mi je pored Tri Hila, smalvila i jos dosta extra teen serija tesko da se odlucim za jednu, ova je bila NAJBOLJA od svih, realno je prikazivala tinejdzerske probleme i zivot mladih... Ja sam je gledala pre nekoliko god, 89 sam god, a predpostavljam da je serija pocela da se snima pocetkom 90tih. Zna li neko tacno koje godine je pocela da se snima, jer opstaje toliko vremena i jos nije zaboravljena kao neke.... ja sam se lozila na Rajana- Rel Hunt, na Matta- ne znam kako se glumac zove i naravno na Drezika- Callan Mulvey... Ah, secam se da kad god bi se menjale sezone, obavezno bi odplakala jednu pratiju za straim likovima... EEE bila su to vremena... Super lik mi je bila i Katarina, moja imenjakinja... Zna li neko kako serija moze da se nabavi a da nije na DVD-u nego na DIVX-u??? Bas bih volela da je imam...

Jao....Sad sam se prisetila svega.....JAKO sam volela tu seriju....A posebno Anitu i Drazika......Užasno sam se rasplakala kada ga je ostavljala,kad je on kleknuo i počeo plakati....:sad2:
Ovo je definitivno jedna od najboljih serija....
Baš,onako,za tinejdzere.....

Callan je sad slep na jedno oko i ima veliki oziljak na bradi. I malo cudno izgleda :confused:
Ova serija jeste definitivno najbolja u svom zanru. Do sad je niko nije dostigao po kvalitetu. Ja sam najvise gotivila Boltona i krivo mi je sto jedino o njemu ne moze nista da se nadje na netu :(

I ja sam ga volela najviše...
Ipak,bila sam davno našla nešto o njemu na netu.
Pisalo je da je on kasnije postao poznati skejter zajedno sa Rajanom(onim plavim).
Mislim da je sa njim.....

Sa Rajanom??? Ja znam da je on isao sa Drezikom u skolu i da su ceo zivot bili skejteri. A Rajana sam vidjala u filmovima i serijama pa me bas cudi da je on sa Boltonom. Mozda je pogresna informacija :)

Ej nisam sigurna....Ipak je to bilo davno....;)
Stvarno...Možda sam pogrešila,ali meni je to tako ostalo u sećanju.....
a gde si vidjala Rajana?Znaš neku seriju/film?
Ja sam ga tada videla i nikad više.
Uostalom,sve njih sam samo u toj seriji gledala....:(

Ej nisam sigurna....Ipak je to bilo davno....;)
Stvarno...Možda sam pogrešila,ali meni je to tako ostalo u sećanju.....
a gde si vidjala Rajana?Znaš neku seriju/film?
Ja sam ga tada videla i nikad više.
Uostalom,sve njih sam samo u toj seriji gledala....:(

Jao ne secam se,davno je bilo.Ali znam da je bilo na Hallmarku a ja ne poznajem nijednu osobu koja je odgledala do kraja bilo sta na tom kanalu, znaci nisi propustila nista posebno ;)

Nestasne godine sam voleo da gledam kao klinac, sada mi ta serija vise zanimljiva... Jednostavno, prerastao sam je... Btw, taj lik sto je glumio Rajana je imao epizodne uloge u nekim holivudskim ostvarenjima.

Poslednja izmena:

Back