gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Koja je najveća glupost koju ste napravili u životu? I kako su vaši roditelji na to reagovali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nomad kad sam razbio vazu iz dinastije ming
bili me ko vola
i kad sam išao na igranku u 8. razredu bez da pitam
![]()
Ja sam bila mirno dete...![]()
Nisam pravila gluposti....
A ni sada nisam nesto mnogo ''nestasna''
Ima par stvari, ali to nije za siru javnost....![]()
Koja je najveća glupost koju ste napravili u životu? I kako su vaši roditelji na to reagovali?
e ne verujem, ladno razmisljam i nema
tek sad shvatam kolko sam ja u stvari divna![]()
jedino, jednom kad sam bila bas bas mala, otisla sam s drugaricom da se setam i nisam se javila..to je bio jedini put u zivotu kad me je cale udario![]()
'Oces da budes snajka mojoj majci?![]()
nema problema,ali prvo pokazi novcanik,kreditne kartice,svu tvoju imovinu pa da razmislim
koja majka ne bi volela da ima ovako finu snajku
xD
Ja mislio ti stvarno fina, kad ona odma' novcanik, kartice, ...Pih.
ja..sto se najbolje secam kad sam bio klinac..uzeo caletovog prijatelja kola i zakucao se u zgradu pored,onda,pisao po ljudima s terase ()
a ubedljivo najveca glupost koju sam napravio u zivotu,kad sam skocio s jedne stene,s ubedjenjem da mogu salto i eto zamalo misam kicmu slomio
pa ne mogu bas skroz da budem neiskvarena, s jedne strane sam fina, a sa druge...***** keve samo tako![]()
Ovo i Vin Dizelu nabija komplekse.![]()
![]()
ma de,ubio sam senije Vin Dizelu lako
ko je bio u dobrim vodama znace
A vidim, 'oces i kartice da ***** samo tako?![]()
A ako nema?![]()
ako nemas to...pa onda imas valjda neki drugi adut kojim mozes da me ocaras..![]()
okej,onda smo se dogovorili![]()