Nestanak struje u regionu ima veze sa delovanjem HAARP-a?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.965
...

Nije prvi put..., a verovatno ni poslednji...(sve dok se ne uništi NWO sekta...), da usled dejstva HAARP-a dolazi do problema i havarija sa elektro snadbevanjem...

Jer vec sam o tome pricao na x tema...da
HAARP na neki hibridni nacin koristi ili utiče na elektroenergetski sistem...
X puta dokazano... da usled svih do sad poznatih HAARP nepogoda...pocev od HAARP poplava u Srbiji 2014., pa preko Fukushima cunamija u Japanu.., pa sve do zemljotresa u Turskoj (kada je poginulo tj ubijeno 200 000 ljudi...) itd...je uvek u blizini epicentra katastrofe je neki elektroenergetski objekat!

Ovaj put, juce, je bila ozbiljna havarija...jer je ispalo nekoliko zemalja iz elektrosnadbevanja...

Jos jedan momenat jeste taj da dejstvo tj aktivacija HAARP-a se uskladjuje sa specificnim pozicijama neebskih tela...(mlad, pun Mesec) i evo skorasnjom dugodnevnicom...

Sve to imamo i sada...pa stoga i ne cude HAARP oblaci nad Beogradom evo npr sada:

20240622-172721.jpg

...

Di je točno HAARP? Znam za onaj na Aljasci, ali do je ovaj do uzrokuje ovo? Mislim da je u sjevernoj Africi???

To je glavna zabluda...da je HAARP samo na Aljasci...
A ustvari to je citava mreza diljem sveta...

Tu mrezu cine ne samo stanice poput te na Aljasci vec i citava hibridno koristena mreza svih elektroenergetskih objekata na planeti...
Nuklearne elektrane
Hidro elektrane
Termo elektrane
Solarne elektrane
...
Zato cesto dolazi do havarija na istim pri aktivaciji HAARP-a
...
Postoji mogucnost i da nas je ova elektro havarija spasila...od npr HAARP zemljotresa...
Jer da je npr elektromreza juce izdrzala i uputila dovoljno snage za potrebe HAARP-a...
Mozda bi smo juce imali HAARP zemljotres...negde u sirem regionu...

Nadalje...
Sve se sinhronizuje sa specificnim fazama Meseca pre svega, a i Sunca i drugih nebeskih tela

Takodje...deo sistema su i hemtrejlsi...jer da bi se upravljalo oblacima npr za to oni i sluze...

I da...
S.obzirom da govorimo o NWO sektasima...ne smemo zaboraviti RITUALNI MOMENAT...
Ranodnevnice, dugodnevnice, pun Mesec ili mlad ili pola-pola....Solarne eklipse itd...
Posto je NWO sekta (a to vuku od davnina...) opsednuta tim pojavama...onda upravo ritualisu bas oko tih dana...

Btw bas ovih dana Muslimani npr takodje idu u Meku...da kruze oko stene koja je pala s neba...i u vezi s tim...

DANAS JE PUN MESEC...:whistling:

A i datum (posto NWO sektasi vode racuna i o numerologiji...) je 22.06.

...

...

Nije prvi put..., a verovatno ni poslednji...(sve dok se ne uništi NWO sekta...), da usled dejstva HAARP-a dolazi do problema i havarija sa elektro snadbevanjem...

X puta dokazano... da usled svih do sad poznatih HAARP nepogoda...pocev od HAARP poplava u Srbiji 2014., pa preko Fukushima cunamija u Japanu.., pa sve do zemljotresa u Turskoj (kada je poginulo tj ubijeno 200 000 ljudi...) itd...je uvek u blizini epicentra katastrofe je neki elektroenergetski objekat!

Ovaj put, juce, je bila ozbiljna havarija...jer je ispalo nekoliko zemalja iz elektrosnadbevanja...

Jos jedan momenat jeste taj da dejstvo tj aktivacija HAARP-a se uskladjuje sa specificnim pozicijama neebskih tela...(mlad, pun Mesec) i evo skorasnjom dugodnevnicom...

Sve to imamo i sada...pa stoga i ne cude HAARP oblaci nad Beogradom evo npr sada:

20240622-172721.jpg

...
evo na primer sad za onda zasto su oblaci tu de jesu

1719095318999.png

zato sto nam se iznad glava vrti ciklon. Moglo je to i zivahnije.

...

20240622-172721.jpg

...
Evo pišem na sveću na forumu.

"OVO JE KATASTROFA KOJU NIKO NE PAMTI"​

E samo kad se setim onomad kad poplavi sava pa sve do sarajevske je voda. Poplavi i zeleznicku i staru postu i donji deo mostara, sajmiste, adu..... Napravi se kolaps, iz sarajevske krenu camcima prema sajmu :)

A sad 'beograd' na vodi, cek da se okrene, pa ce lako da bude 'Beograd u vodi' (da ne kazem u cemu jos, s obzirom na nacisticko urbanisticko nasledje)

MUP upozorava na vanredne situacije: Hitno preduzimanje mera zbog grmljavinskih nepogoda​

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...reduzimanje-mera-zbog-grmljavinskih-nepogoda/
Kisa, vetar, potop ... sve ok - zajebato bato.

Ali grmljavina? Sta cemo sa njom?
Da ukljucimo neke utisivace buke? Naoruzamo se cepicima za usi?

Ja sam spremio lampicu kad nestane struje, podgrejao sam rucak - jer kad je oluja onda mora da nestane struje, interneta, punih baterija itd.

Opet nas HAARPUJU 🤔

KATAKLIZMIČNI PRIZORI NEVREMENA U SRBIJI Tuče grad, formirao se olujni sistem: "Ovo kada vidim, SAMO KAŽEM POMOZI BOŽE" (VIDEO)​

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal

Citam vesti o nevremenu. Neverovatno - sve sam suv senzacionalizam i apsolutna 0 sto se tice informisanja. Naslovi: Popalili alarme, potop, ljudi vriste.... jezik - katastrofa.

Jel ume neko u tim kucama koje proizvode vesti, da napise nesto normalno?
Na primer koji delovi grada imaju problem, kuda proci ako vec treba negde da se ide, Gde nema struje.
Saveti u slucaju nekog problema - koga zvati? kako se ponasati? Ima li problema sa snabdevanjem.
koliko se prognozira da ce trajati nevreme itd.

Ne zivi se od senzacionalizma. To je prazna prica.

RHMZ je posebna bajka. Ne bih ni da pocinjem.

Back