Nestanak sa političke scene dr.Krstan Kovjenića ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gruban

Legenda
Poruka
50.330
Poznati javni delatnik Kovjenić dr.Krstan,ljuti protivnik bivšeg predsednika Tadića kao i aktuelnog Nikolića naravno i premijera Vučića,borac za narodna prava i odturčivač,neprimećeno je nestao sa političke scene.Oni koji se sećaju nastupa doktora Kovjenića znaju da se takav karakter ne bi dobrovoljno povukao u anonimnost a ne bi poklekao ni pred pretnjama i ucenama.O nepotkupljivosti dr.Kovjenića suvišno je i govoriti.Nestanak Dr.Kovjenića prava je misterija.Kao i sve druge misterije ni ova nije rasvetljena ?

Poznati javni delatnik Kovjenić dr.Krstan,ljuti protivnik bivšeg predsednika Tadića kao i aktuelnog Nikolića naravno i premijera Vučića,borac za narodna prava i odturčivač,neprimećeno je nestao sa političke scene.Oni koji se sećaju nastupa doktora Kovjenića znaju da se takav karakter ne bi dobrovoljno povukao u anonimnost a ne bi poklekao ni pred pretnjama i ucenama.O nepotkupljivosti dr.Kovjenića suvišno je i govoriti.Nestanak Dr.Kovjenića prava je misterija.Kao i sve druge misterije ni ova nije rasvetljena ?

Ocito mu je zabranjen javni nastup - pa cak I na forumima.

Sloboda govora.

Pa zar ne znaš Krstana ODTURČIVAČA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pošto su ga ofirali da nije nikakav Dr. već srednjoškolac i neki opštinski poslanik, koji je završio u ludnici.
Nije poznato da li je izliječen;
- -ako jeste onda piše normalno pod drugim imenom,
-- ako nije, onda u ovim vrućim danima uživa u krošnjama lipa skačući sa grane na granu

Poznati srpski sajt Vukajlija koji se bavi stateškim istraživanjama za Kovjenića kaže :

Doajen srpskog forumaštva. Po sopstvenom priznanju učenik Karlovačke bogoslovije, zatim profesor klasične filologije na Univerzitetu u Ljubljani, usavršavao se na Sorboni i u Atini, golootočanin i ambasador u Iraku. Pronalazač reči "аџуван" koju najradije upotrebljava uz svoju verziju imena predsednika Srbije "Bobi Taći - Pederković". Takođe, po sopstvenom priznanju autor više dela, između ostalog i ”ИСТОРИЈE СРПСКЕ ДРЖАВНОСТИ У ЗАДЊИХ 4000 ГОДИНА". Poznat i po tome što pod drugim nick-ovima sam polemiše sa sobom, ali i sam sebe podržava, a jednom je čak preobratio izvesnog Fuada Barjaktarevića u веру праотаца pa je ovaj ponosno poneo ime Krstan Barjaktarević.

Kraća autobiografija
Dakle kratka biografija uvaženog progesora Krstana Kovjenića:

"Рођен сам 01. 04. 1953. године у Бочцу, општина Бања Лука, у чистокрвној СРПСКОЈ ПОРОДИЦИ од оца ЂУРЂА и мајке ПЕТРЕ. Завршио сам одличним успехом богословију „Св. Арсеније Сремац“ у Сремским Карловцима, а после тога сам одслужио и војну обавезу. После ЈНА неколико месеци сам провео у манастиру Липље, тамо сам пострижен и хиротонисан у јеромонаха, да бих бежећи од (Ам)броз УДБ-аша који су у то време вршљали и у редовима свештенства СПЦ-а 1974. године доспео у Словенију.

Уписао сам класичну филологију (грчки и латински језик) и славистику (руски) на Филозофском факултету у Љубљани. После треће године проведене на Филозофском факултету у Љубљани, као најбољи студент, доспевам на елитни факултет за класичну филологију – Универзитет у Падови, а нешто касније и на Сорбону.

Успева ми да на Универзитету у Падови докторирам латински језик, те после тога одлазим у Атину где докторирам и грчки језик. Имао сам намеру да докторирам и руски, ми Срби све желимо да УТРОЈИМО, но 1986. године упознајем проф. др Војислава Шешеља, дошао је код мене у Словенију да тражи посао, јер исти у Србији није могао да пронађе, те после тог нашег сусрета све своје чињење подређујем СРПСТВУ, СВЕТОСАВЉУ и СРБИЈИ.

Године 1992 заједно са својом породицом прелазим у Србију и настањујем се у своју кућу, исту сам купио својим парама, у Чуругу, општина Жабаљ, код Новог Сада. Тамо постајем члан Извршног одбора СО Жабаљ (на предлог СРС-а) и бивам биран на многобројне функције у АП Војводина. За време егзодуса Срба (највећег геноцида после Другог светског рата) у РСК-у све своје време посвећујем збрињавању прогнаника. Цело време НАТО бомбардовања Срба и Србије сам био са својим народом (У Словенију сам се вратио 30.07.1999. године).
Априла месеца 1999. године НАТО злочинци уз помоћ петоколанаша Зорана Ђинђића, они су постављали локаторе и одређивали циљеве бомбардовања, ми кукавички убијају и сина јединца – дете које је морало да се убије само зато што је СРПСКО...

Браћо и сестре, то је та истина о којој непријатељи Срба и Србије ћуте и гебелсовским методама покушавају да је прекроје. То што кукавички насрћу чак и на гроб мог сина је само доказ њиховог кукавичлуку, фашизма и сотонизма. Пљунимо на те и такве искоте, јер то једино и заслужују !

СМРТ ИЗДАЈНИЦИМА СРПСТВА, СВЕТОСАВЉА И СРБИЈЕ !

Крстан Ђ. Ковјенић"

Dr KRSTANE, ti li si? :think:

Колико будалаштина на једном месту !!!
Додуше од кога су и не чудим се.

Крстан је управо сада у Москви ... стиже за пар дана у Љубљану. Почиње нова факултетска година .... ваља му држати часове студентима.

Мрачак, као наш човек у највишим круговима владе Републике Србије, ти сигурно имаш ову информацију.

Да ли је г-дин професор Крстан К Ковјенић имао нека поетско-погрдна имена за г-дина Александра Вучића?

Мрачак, као наш човек у највишим круговима владе Републике Србије, ти сигурно имаш ову информацију.

Да ли је г-дин професор Крстан К Ковјенић имао нека поетско-погрдна имена за г-дина Александра Вучића?

Da dr.Krstan nije pravio neke aluzije na anatomsku sličnost usana g.Vučića sa vajdžanom ?

*******i špija ako me sećanje služi .

Ово је најновији текст господина Крстана Ковјенића. Данас у 12:34
Screenshot_14.jpg

12:19 часова

Screenshot_15.jpg

Poslednja izmena:
ПЕШКО МИЋА ГЛАСА ЗА ТАДИЋА

Сви педери, наркомани,
Криминалци и душмани.
ЧЕДЕР, наркос, и другари
Свој глас даће ПУШИКАРИ

И Марсовац, жути Мића,
Свој глас даће за Тадића,
Јер и он је кукавица,
Аџуван и потурица.

Ко год није СРПСКОГ РОДА
Свој глас даће за изрода.

Срби, браћо, сви на ноге !
Ишчупајмо марви роге !
Свој глас дајте СИВОM ТИЋУ
РАДИКАЛУ НИКОЛИЋУ !

:mrgreen:

:hahaha::rotf::cepanje:
sjećamo se tog lika jos iz tamo 2007-8(bio je tu na forumu) ...crkavali smo od smijeha. zvao nas i na svoj forum..bili smo i tamo ..mislim da mu forum nije zaživio..lik ima teske psihičke smetnje..jedino sto nikad nije vrijeđao niti psovao..tu mu skodam kapu..ali da je eben u glavurdu to je garant..ima jod jedan jači lik od njega ..bio neki ingividavida tak nekako..e taj momak je već bio forumska veličina malo tko se dao s njime upustiti u diskusiju...šta je s njime ne znam..ali lik svaka mu dala..:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back