Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo preuvelicavas ulogu masona . masonerija je u principu pozitivan pokret koji tezi znanju i slobodi pojedinca . da se moze zloupotrijebiti , moze ali ipak svaki mason je jedinka sa savjescu dakle moze reci NE . nece svakoga objesiti naglavacke sa mosta jer bi to bilo u svim novinama .
imam teoriju da nestali rade u lokijskim rudnicima . ne mislim na onaj na mjesecu vec na one na zemlji . previse ljudi nestaje bez traga da bi to bila slucajnost . kako mozes otici po cigarete i nestati da te niti fbi ne moze naci . meni to sve sumnjivo .![]()
koji qurac radi ta vojka da nemoze nista ?![]()
Vojka...znao sam jednu Vojku...ako na nju mislis, ona je sada matora...inace je predavala analizu....
Lokijski rudnici ?Popušili ga, bez daljnjeg...
Lokijski rudnici ?
Što me bolan, Džek, ne obavesti da imam neke rudnike u svom posedu ?
Nisam ni znao da sam bogat![]()
Neodoljiv sam, znam...Vidim ja ti se meni svidjas od prvog momenta....![]()
Neodoljiv sam, znam...![]()
ja mislim da su kod svalerke
Hoce li se june udostojiti da pruzi odgovor na svoj neumesan post u vezi nestale dece. Evo, cekamo godinu dana.... ko je kod svalerke, nestalo dete?ko je kod svalerke, nestalo dete?
koje dete ono sto je otislo po cigarete?Hoce li se june udostojiti da pruzi odgovor na svoj neumesan post u vezi nestale dece. Evo, cekamo godinu dana.... ko je kod svalerke, nestalo dete?