Nestale ikone sa desktopa i samo reklame iskaču??

Meg Rajan

Primećen član
Poruka
725
Imam problem: uključim komp,sve se kao redovno podigne i nema ikonica na desktopu??Ni u sta ne mogu da udjem...ni u jedan folder..NIŠTA...a posle par restartovanja i ukljucivanja/isključivanja pojavi se neka reklama i ja onda udjem u google....i jedino sto mogu da proverim mejlove i da tako nesto pogledam po internetu...a stalno inače izlaze neke reklame,travijan,postali ste milioner i ostale gluposti....ne znam sta da radim,kad hoću da instaliram eki besplatni program za brisanje virusa,kaze da nemam mesta u memoriji...a ne mogu da udjem da nesto obrisem.....i tako....komp koristim za posao pa sam sad u bedaku totalnom...pomagajte!!z:cry:z:cry:z:cry:

Probaj ovako
ako imas na tastaturi dugme sa Windows znakom pritisni ga (to je isto kao da stisnes Start dugme).
ako izadje start menu onda su ti dobre sanse da vratis stanje na staro.
onda idi (Start pa) Programs -> Accessories -> System Tools -> System Restore (aplikacija)
ovo mozes da otvaras i strelicama sa tastature i Enter tasterom (umesto klika)
kad ti se otvori System Restore izabrano je Restore my computer to an earlier time , klikni Next , izaberi neki predhodni dan (pre problema) i klikni Next.
to je standardna procedura za vracanje stanja windowsa u neki raniji datum.
nadam se da ce da ti pomogne

Probaj ovako
ako imas na tastaturi dugme sa Windows znakom pritisni ga (to je isto kao da stisnes Start dugme).
ako izadje start menu onda su ti dobre sanse da vratis stanje na staro.
onda idi (Start pa) Programs -> Accessories -> System Tools -> System Restore (aplikacija)
ovo mozes da otvaras i strelicama sa tastature i Enter tasterom (umesto klika)
kad ti se otvori System Restore izabrano je Restore my computer to an earlier time , klikni Next , izaberi neki predhodni dan (pre problema) i klikni Next.
to je standardna procedura za vracanje stanja windowsa u neki raniji datum.
nadam se da ce da ti pomogne

Под условом да је био " укључен "...:think:

Многе ...БУДАЛЕ...га ...ИСКЉУЧУЈУ...:(... :aha2:

Nisi rekla koji OS koristiš.

Probaj desni klik na desktop, pa vidi da li je isključena opcija "show desktop icons", tako nešto.
Ako vidiš START, možeš desni klik na njega pa startaj explorer i odatle možeš brisati šta je višak - ako si sigurna šta radiš.

Pod uslovom da je W7,8 ili 10. Drugo, trebalo bi da imas traku taskova na na nekoj strani ekrana, na njoj se nalazi bar 4 ikonice i jedna je windows eksplorer.

I naravno, ako si resila javi. :)

Hristos se rodi,mir Božiji.......Imam XP....kada kliknem desnim nista se ne pojavljuje.....kad bi se pojavio START ja bih ušla i bar izbrisala neke gluposti jer kada pokusam da instaliram (posto na neki čudan način imam internet???)...nemam dovoljno memorije...fali mi 4 MB....z:( kada pritisnem na tastaturi ikonicu sa windousom nista se ne pojavljuje....jednostavno,samo kada iskoči ta glupa reklama da se ulogujem kao nesto da zaradis milione i priča na srpskom...tada mogu da otvaram google...da li da se ulogujem? Mozda zaradim neki milion pa kupim novi komp.....z:cry: uf,praznici su pa nikoga ne mogu da cimam da to sredi pa rekoh vas da pitam...

Evo ovako: ukucala sam ctrl+alt+del...otvorila new task menager,klik na browse pa onda na desktop i usla u neki moj dokument...e tu sam uspela nekako sa leve strane da ukačim control panel i usla u add i remove i obrisala neke igrice da napravim mesta za Malware Bytes...to sam instalira,skenirala obrisalo se sta je inficirano...isključila i ponovo uključila....opet preko ctrl+alt+del usla u task menager pa u My dokuments,pa Computer,pa Administraive tools,pa Computer menagment,pa Sistem restore service,pa Recovery,pa podesila u sva tri polja Restart the Computer navela 15 day,klik na o.k. i izasla iz svega.Isključila komp,uključila,opet nema ikona jedino sto mogu preko ove komande crtl+alt+del da udjem i otkucam sta mi treba....nisam mogla da instaliram AdwCleaner niti da obrišem nista na nacin na koji ste mi rekli,jer nisam nigde to mogla da pronađem....i dalje kad kliknem desnim u prazno,nista se ne desava a malopre se pojavila i ta reklama "The MillionaireinPJS"....UF,ceo dan se sa tim bakćem,valjda nisam nesto zeznula....z:cry:

Evo radosne vesti...za mene..a i za vas da vise ne smaram....danas sam uključila komp,pojavio se malware bytes,ja klik na skeniranje,kad je sve iskenirao i pitao da obrise inficirane stvari,ja klik da moze....onda se on sam lepo restartovao i kad je opet počeo da radi...gle,čuda pojavile se sve ikone.....:zskace::zskace: sve je tu,sve radi kako treba...uf,koje olaksanje....glava me je juče zabolela od mozganja hahahah,jer nisam neki ekspert za komp...hvala svima na pomoći....:hvala:

Back