Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Свима је рађен полиграф они не знају да ли су прошли или не само се зна да је полиграф указао да су мутни и нико њих још није искључио мислим на пор.Марј.

Роки доказе као што сам ти рекао тактички дозирају Суду,зашто,зато што ни у једном случају није паметно све доказе избацити пред Суд.

Крв нема рок,и да је пронађена и за 10год из ње се итекако може извући шта је потребно за доказ.

Ne moze da se izvuce koliko je stara tacno ,moze da se izvuce DNK ,krvna grupa ...a to nije poenta pitanja.

- - - - - - - - - -

Oni da imaju cist slucaj ,ne bi krili dokaze ,,,

- - - - - - - - - -

Onda neka doziraju i snimak sa kuce Jahovica.

Роки ето да кажемо да ни то није доказ,али нема везе вероватно постоји бар још 12 релеватних доказа против З.Марј.

+ ради се на томе да се докаже умешаност породице Марј.

Зашто Шипка није изнео 3д реконструкцију.

ФБИ је Шипкину верзију доказао што се тиче убиства гардиста,па према томе мождааа у овом случају треба ангажовати ФБИ који имају представништво у БГ.

Kriju dokaze da bi neko zastitio i opravdao svoje dupe..jer da ima zakona i morala ovde bi mnogi morali da budu smenjeni ili da samostalno podnesu ostavke.

A ne samo smenise Kecmana i Dosena ,bez pravog obrazlozenja ..

Ja uopste ne mogu da shvatim zasto ti podrzavas njih ,a kosi se sa logikom ,jer ti sam kazes da ne verujes da je ubijena na nasipu ...to mi uopste nije jasno.

- - - - - - - - - -

E]

[QUOTE

Моје искрено мишљење је да је случај решен за 4месеца.[/QUOTE]

A resen za 4 meseca i onda ga razvlacili godinu i po dana ,skretali paznju ?!

Ili ga odjednom resili cim je Sipka poceo da njuska...?!

Poslednja izmena:
И ја мислим да није убијена на насипу.

Искрено сада ми све личи да је З.Марј саучесник убиства да он зна све и ко је убио и зашто,а те приче да НЕ СМЕ да прича пада у воду,МОРАЋЕ на суду све да прича од почетка до краја.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back