Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja moram da kažem slušajući Nebojšu Milosavljevića da je ipak u pitanju organizovani kriminal.

Što kaže Boža: ko je naredio da se ugasi telefoni on je 3 lice tj počinioc.

Nije on rekao kriminal (sto naravno samo po sebi jeste cim se desi ubistvo), vec su Milosavljevic i Spasic upotrebili izraz da je u pitanju ORGANIZACIJA !!!
Dakle organizovani zlocin, a nisu usli u prirodu te organizacije, dal je tek mafija ili sekta ili neka para-sluzba ili strana sluzba ili sta vec.

A ja o tome trubim od starta, jer prosta logika na to navodi, da je u pitanju ocigledno duboko organizovani, pripremani, planirani, i posle svega pokriveni zlocin i to na nekoliko nivoa...pocev od medija, preko estrade, mafije, politike, parasluzbi, sekti, tamnih strana struke kako rece Kecman itd.

Takodje i u vezi telefona sam isto razmisljao kao Spasic i rekao da ako su telefoni bili ugaseni onda im je to neko naredio da ih ugase, bas zato da bi onda kad dodje do istrage to bio sumnjiv detalj...

Takodje je Milosavljevic rekao ono isto sto i ja od starta sumnjam da Marjanovici, bili ili ne bili ucescnici zlocina, nesto znaju definitivno, ali o tome cute iz nekog debelog razloga...

Sve ovo nas navodi onda na logicnu misao da je neko mocan iza ovog ritualno-ezoterijskog, a rekao bi i politickog ubistva!

...

Poslednja izmena:
Opet ja.
Gledala sam na YT Zorana Marjanovica kada je valjda u maju 2017. "gostovao" na Heppy TV kod Marica.
Pogledajte taj klip na 8:33 minuta.
Taj pogled Zorana Marjanovica ce vam reci sve.
To su mnogi primetili i komentarisali.
Bas me zanima da li je neko sa teme pogledao taj klip?

U tom momentu mu se izmaklo kontroli...stravičan pogled koji je pobegao kontroli....gledao sam i tu emisiju i onu kada su on i vladimir 2016 bili u cirilici....tada je bio smireniji...sto je vreme odmicalo njegovi javni nastupi su bili mnogo napetiji i prilično se počeo odavati......u svakom slučaju ostajem kod svog stava da ZORAN SVE ZNA.PUNU ISTINU.Kao počinilac ili kao neko ko sve detalje zna kao saucesnik ili kao osoba koja samo sve zna a da nije ucestvovala u zločinu...Nije za đžabe uhapšen.To sto nece da priča oterat ce ag na punu robiju od 40 godina bio ili ne bio ubica...

Da,tu je on jako nervozan i kao da je osecao da su mu dani odbrojani.....tako deluje

Šta su ovo muljale svekrva i kuma oko licnih karata?pise htele prodat kucu od krsmanovica?DA to nisu trebale biti pare za advokate?
Ako su im bile lične validne i ispravne imaju nekoga u policiji 100%.

Poslednja izmena:
http://kundaliniandcelltowers.com/podesta-pizzagate-pedophilia.html

What follows in the infographicis information regarding Marina Abramovic, high priestess of the "spirit cooking" cult. You see a picture of her wearing red holding a severed goat's head, evidence of her having been paid $10,000 by the Clinton Foundation, "art work" where she used blood to write about how we need to cut deeply into our left middle fingers and "eat the pain," invitations from her to the Podesta brothers for a spirit cooking event, and so forth. Elsewhere I have seen pictures of Abramovic with cultural icons Lady Gaga and Jay-Z; and pictures of Barack Obama and John Podesta with suspicious scarring or bandages on their left middle fingers.

Ova je bila pre 2 meseca u Srbiji u Bg....

Šta su ovo muljale svekrva i kuma oko licnih karata?pise htele prodat kucu od krsmanovica?DA to nisu trebale biti pare za advokate?
Ako su im bile lične validne i ispravne imaju nekoga u policiji 100%.
Poslednji put ažurirao/la jukabg : danas u 01:49

Ta kuca sigurno ne vredi preko 100 000 € ...

- - - - - - - - - -

A advokati primaju pare od nekog cim su jos na slucaju angazovani ,cetvorica su na slucaju ,ne pet.

...

I ova je bila u rijalitiju:

STARLETA UCENJIVALA BEOGRAĐANINA Tražili 20.000 evra da ne bi objavili KOMPROMITUJUĆE SNIMKE (VIDEO)
https://www.blic.rs/vesti/hronika/s...evra-da-ne-bi-objavili-kompromitujuce/x0sek23

BTW
Prvo su bile vesti da je ucenjivala političara, ali je to brzo uklonjeno i stavljeno samo "Beograđanina"...

...

- - - - - - - - - -

http://kundaliniandcelltowers.com/podesta-pizzagate-pedophilia.html

What follows in the infographicis information regarding Marina Abramovic, high priestess of the "spirit cooking" cult. You see a picture of her wearing red holding a severed goat's head, evidence of her having been paid $10,000 by the Clinton Foundation, "art work" where she used blood to write about how we need to cut deeply into our left middle fingers and "eat the pain," invitations from her to the Podesta brothers for a spirit cooking event, and so forth. Elsewhere I have seen pictures of Abramovic with cultural icons Lady Gaga and Jay-Z; and pictures of Barack Obama and John Podesta with suspicious scarring or bandages on their left middle fingers.

Ova je bila pre 2 meseca u Srbiji u Bg....

Da...vrlo bizarno...Marina je kao nekakav ritualni guru američkim elitnim satanistima iz sveta tamošnje estrade i politike...
Inace njen brat sa kojiim bas i nije u dobrim odnosima je Velimir Abramovic koji cesto gostuje po emisijama na YT i Hepiju

...

- Devojčica i njen stric Miloš, koji ima starateljstvo nad detetom, bili su u dvočasovnoj poseti. Jana je bila radosna i izuzetno vesela što vidi oca. Zanimalo ju je šta on radi tu, kako je, ali i kada će da dođe kući - otkriva sagovornik Kurira. Prema njegovim rečima, Zoran je odgovarao na pitanja ćerke, bio je srećan što je vidi, ali ga je poseta ćerke pogodila.
- Rekao joj je da je dobro i da će brzo kući, a dok on ne dođe, ona mora da sluša ostale. Postavljao joj je pitanja o tome da li ide u vrtić, ali ju je pitao i da li se seća dana kada su ona, mama i tata otišli na trčanje i kada je neki “zli čika” odveo mamu - otkriva izvor upućen u prvi razgovor oca i devojčice od njegovog hapšenja.

Ako je ovo istina ,to bi ispalo da su oni videli ko je to uradio ,insuinacija da je oteta ,a ne ubijena na kanalu ?

ISTRAGA O NESTANKU NOVOSAĐANKE: Bacio ženu s mosta jer ga je varala?! Ronioci Žandarmerije bezuspešno pretraživali Dunav
Crna Hronika25.02.2018. 08:30h
Zoran Grahovac prijavio da mu je supruga sama skočila u Dunav, ali su u njegovim kolima nađeni tragovi krvi, što je pobudilo sumnju da je on umešan u njeno ubistvo
Zoran Grahovac (46) iz Novog Sada osumnjičen je da je ubio suprugu Marijanu (40) tako što ju je gurnuo s Mosta slobode u Dunav, a to je navodno učinio jer je sumnjao da ga supruga vara, prvi su rezultati istrage.
Grahovac je u noći između četvrtka i petka, oko jedan čas posle ponoći, pozvao policiju i ispričao im da se kolima kretao preko mosta sa suprugom, ali da mu je ona u jednom trenutku rekla da stane, nakon čega je izletela iz kola i skočila u Dunav. Međutim, njegova priča je inspektorima bila sumnjiva, a kada su u kolima nađeni tragovi krvi, naloženo je njegovo hapšenje pod sumnjom da je ubio suprugu.
- Prema dosad prikupljenim informacijama, Grahovac je bio ljubomoran, a sumnjao je da ga supruga vara. Te večeri su bili u Kameničkom parku, gde je došlo do svađe, verovatno i fizičkog obračuna, jer su u unutrašnjosti kola nađeni tragovi krvi. To, kao i još neke nelogičnosti u izjavi koju je dao policiji pobudile su dovoljno sumnje, pa je on uhapšen

Ovde im je brzo trebalo da otkriju krv ?Za razliku od ovog slucaja ....ja se stvarno pitam sve vise sta je sa ovim narodom ,te smo toliko otisli u ***** ,svaki dan neka nenormalna ubistva....

- - - - - - - - - -

Ovaj je odmah uhapsen i verovatno ce biti zadrzan,i odmah je nadjena krv za razliku od ovog slucaja .....tu nesto ne stima ....

Kada bi se saznalo od koga oni primaju pare za slucaj ,ko ih placa dosta toga bi bilo jasnije??

Bilo bi sve jasno...to nije problem proveriti ako ce bit legalan trag novca....advokati moraju pokazati racune na upit tuzilastva...npr logicno bi bilo da porodica finansira zorana,ako finansira odakle tolika lova!!!!Ako porodica nema ko ih finansira...itd itd,,,,,nije to problem resiti....ja veruejm da oni i znaju a ćute o tome

ISTRAGA O NESTANKU NOVOSAĐANKE: Bacio ženu s mosta jer ga je varala?! Ronioci Žandarmerije bezuspešno pretraživali Dunav
Crna Hronika25.02.2018. 08:30h
Zoran Grahovac prijavio da mu je supruga sama skočila u Dunav, ali su u njegovim kolima nađeni tragovi krvi, što je pobudilo sumnju da je on umešan u njeno ubistvo
Zoran Grahovac (46) iz Novog Sada osumnjičen je da je ubio suprugu Marijanu (40) tako što ju je gurnuo s Mosta slobode u Dunav, a to je navodno učinio jer je sumnjao da ga supruga vara, prvi su rezultati istrage.
Grahovac je u noći između četvrtka i petka, oko jedan čas posle ponoći, pozvao policiju i ispričao im da se kolima kretao preko mosta sa suprugom, ali da mu je ona u jednom trenutku rekla da stane, nakon čega je izletela iz kola i skočila u Dunav. Međutim, njegova priča je inspektorima bila sumnjiva, a kada su u kolima nađeni tragovi krvi, naloženo je njegovo hapšenje pod sumnjom da je ubio suprugu.
- Prema dosad prikupljenim informacijama, Grahovac je bio ljubomoran, a sumnjao je da ga supruga vara. Te večeri su bili u Kameničkom parku, gde je došlo do svađe, verovatno i fizičkog obračuna, jer su u unutrašnjosti kola nađeni tragovi krvi. To, kao i još neke nelogičnosti u izjavi koju je dao policiji pobudile su dovoljno sumnje, pa je on uhapšen

Ovde im je brzo trebalo da otkriju krv ?Za razliku od ovog slucaja ....ja se stvarno pitam sve vise sta je sa ovim narodom ,te smo toliko otisli u ***** ,svaki dan neka nenormalna ubistva....

- - - - - - - - - -

Ovaj je odmah uhapsen i verovatno ce biti zadrzan,i odmah je nadjena krv za razliku od ovog slucaja .....tu nesto ne stima ....

Kada zena vara i to muz provali tu moze doci i do ubistava.......u momentu rastrojstva je moguce svašta...motiv kod ubistva jelene isto postoji samo treba tuzilastvo ispitati koji je bio.

Porodica zna sve ....gledao sam malo njegove gestikulacije ,laze ,nekog stiti ,nesiguran u ono sto prica,muca ,kao i pre ....

- - - - - - - - - -

Boji se da nesto ne pogresi ....kada prica ,nesigurnost .nije cist ...

ILi štiti sebe ili nekoga.....to je toliko jasno da nema dalje....cutanjem sebe gura na robiju...ali dobro to je njegova odluka...

Nece da uvalaci i duge u ovaj slučaj.....

Ali ovaj slučaj izgleda korumpiran jer i u sudstvu i policiji ima ljudi koji za pare rade i otkucavaju....

Poslednja izmena:
Kada zena vara i to muz provali tu moze doci i do ubistava.......u momentu rastrojstva je moguce svašta...motiv kod ubistva jelene isto postoji samo treba tuzilastvo ispitati koji je bio.
Poenta je u tome sto je ovde krv brzo nadjena ,zato sam ja postavio text ,a i na motiv se vec sumnja ...a u ovom slucaju im je trebalo skoro dve godine da bi "nasli"neku krv ?! Totalno nelogicno i sumnjivo !

- - - - - - - - - -

Ovo ubistvo nije obicno ,niti u okviru porodice ....

- - - - - - - - - -

Sto kaze Milosavljevic ovde je neka organizacija upetljana ,organizovan zlocin ...

- - - - - - - - - -

ILi štiti sebe ili nekoga.....to je toliko jasno da nema dalje....cutanjem sebe gura na robiju...ali dobro to je njegova odluka...

Videcemo ,i to je znak pitanja da li gura sebe na robiju ili igra po necijim pravilima ....ja mislim ovo drugo....

- - - - - - - - - -

Ko cuti ,on nesto skriva ,to je jasna stvar ...

A advokati primaju pare od nekog cim su jos na slucaju angazovani ,cetvorica su na slucaju ,ne pet.

Pa od Marjanovica. Decenijama su zgrtali pare sa tim leöenjima, a i Z je zarađivao kao producent. Trošili očigledno nisu, nisam nigde pročitala da su ni na odmoru bili skora.

Naštekali, to se pročulo, pa sad ove na šišanje. Znaju oni ko gde ima šta da mu otmu, ne brini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back