Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kazu da su psiholozi odmah razgovarali sa njom,da bi sto pre " izvukli" nesto ,ako je neceg cudnog bilo ....i postavlja se pitanje ,kada bi oni imali vremena da je nabede u nesto sto nije ??

Ne bi imali, to sa brisanjem pamćenja su čiste gluposti, neko je gledao prefiše filmove.

Da su joj nedeljama ispirali mozak i ponavljali jedno te isto, pod nekim ekstremnim uslovima MOŽDA, a i tada bi bio rizik da se seti nečega i kaže baki. Međutim ona je još to isto veče odvedena kod bake, Marjanovići su jedva uopšte provodili vreme sa njom taj dan.

Njena izjava da je mama nestala, izgubila se u travi, je potpuno u skladu sa načinom na koji petogodišnje dete rezonuje. Oni su skupa bili na nasipu, koji je obrastao travom (a koja petogodišnjem detetu deluje jako visioko), mama je otišla i nije se više vraćala, "zagubila" se.

Da je Zoran ostavio nju samu na neko vreme, strah koji bi doživela bi bio još upečatljiviji... bilo bi "i mama i tata su se izgubili u travi, pa sam našla tatu", ili "ja sam se izgubila, pa me tata našao", itd.

Ne treba malu Janu uvlačiti u slučaj.

Ona je uvučena onog dana kad joj je majka ubijena, kad su tabloidi danima zaposedali kuću i blatili sve članove njene porodice, kad je objavljivana njena fotografija, kad je vođena u rijaliti, kad je njen otac hapšen na njene oči... Kolektivno zlostavljanje deteta.

A koristiti njene iskaze, kao jedinog (!!!!) svedoka, da bi se razjasnilo ubistvo njene majke, nije uvlačenje.

Po govoru sam zaključio da nije alapača pa prema tome.

Ne znam kako je Šipka forenzičar?

- - - - - - - - - -

Nego koga treba ,to je njena majka bila ,nije ni moja ni tvoja ,ona ce odrasti ne zaboravi to ....

Jedino ako sugerises zbog njene bezbednosti ,to je onda drugo ,ko zna kakvi su faktori upetljani ovde...

Zbog bezbednosti da a i zbog celokupne situacije.

Ona je uvučena onog dana kad joj je majka ubijena, kad su tabloidi danima zaposedali kuću i blatili sve članove njene porodice, kad je objavljivana njena fotografija, kad je vođena u rijaliti, kad je njen otac hapšen na njene oči... Kolektivno zlostavljanje deteta.

A koristiti njene iskaze, kao jedinog (!!!!) svedoka, da bi se razjasnilo ubistvo njene majke, nije uvlačenje.

Oni koriste ono sto njima odgovara ,a sto drugome odgovara to ignorisu ,e pa ne moze tako ,to je sistem kadija te tuzi kadija ti sudi ....

Ako je zbog bezbednosti ,onda porodica ne stoji iza toga ...sam si potvrdio .

- - - - - - - - - -

Milosavljević je rekao u emisiji:Možda policija namerno daje neke deinformacije kako bi videla reakciju određenih ljudi koji su umešani u slučaj.

Dabome ,dve godine oni to rade ,igraju se zmurke ,i corave bake ..to su price za malu decu ,to je moglo da traje mesec dana i to je to.

Tema moze da se zaobidje vrlo lako ...pa neka radi ko sta hoce u ovoj drzavi

- - - - - - - - - -

Koje bitne teme ,kao sto je politika ?Pa sav ovaj slucaj je prozet politikom ...uostalom politika me ne zanima.

mada je sa psiholoskog aspekta zanimljivo koliko je ljudi fascinirano novinarskim naslovima

o kenediju ima manje strana

o sletanju na mesec

mnogo ima bitnijih stvari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back