Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Смањиће му на 25год.

Jedino ako dokazu da je on ubica i da oda saucesnike.smanjit ce mu na 25 ..to on naravno nikada nece napraviti i verovatno ce sam odrobijati a sacuvati svoje....saucesnici ako je porodica ubica mogu na robiju jedino ako im dokažu...i nadju dokaze protiv njih..Neznam kako tuzilastvo kvalifikuje saucesnike?Ako ih provale koliko on dobiju robije?

Mnoge stvari nisu ciste u ovom slucaju ...kako Juka objasnjavas sto telefon nije pre pronadjen i nije lociran?

Kako objasnjavas to ,da uopste nisu ni pogledali u kanal ,sve dok se njene stvari nisu pojavile odjednom?

Kako to da tragaci psi ,nisu uopste usmerili potragu prema kanalu i putu ,sve dok nisu opet bili dovedeni ujutru?

- - - - - - - - - -

Oni slabe dokaze imaju da je on pocinilac ,veoma neubedljivo ,samo moze postojati osnovana sumnja da je umesan i nista drugo ,a da je direktni pocinilac ,ne.

Ima sanse da je bacena ,jer potraga nije trajala celu noc ,i mnoge nelogicnosti postoje i nedoslednosti ...

Bez obzira sto je bilo prostora i mesta da je bace tamo ipak su ubice znale da je nasip pod opsadom i ne verujem da bi isli baš na nasip da je bace u kanal!

Nelogično malo ali ajde valjda saznamo nekada...kako su znale ubice kada je cist zrak na nasipu??????

Mnoge stvari nisu ciste u ovom slucaju ...kako Juka objasnjavas sto telefon nije pre pronadjen i nije lociran?

Kako objasnjavas to ,da uopste nisu ni pogledali u kanal ,sve dok se njene stvari nisu pojavile odjednom?

Kako to da tragaci psi ,nisu uopste usmerili potragu prema kanalu i putu ,sve dok nisu opet bili dovedeni ujutru?

- - - - - - - - - -

Oni slabe dokaze imaju da je on pocinilac ,veoma neubedljivo ,samo moze postojati osnovana sumnja da je umesan i nista drugo ,a da je direktni pocinilac ,ne.

Ja lično mislim da je njima najveci protivnik bila NOĆ i nisu nista uspeli uraditi....

Ja mislim da upravo jeste!

Kogod da ga je počinio, ovo ubistvo je ritualno-ezoterijsko-političko, za neku političku svrhu sprovedeno u finišu izborne kampanje, a provlačeno kroz još par izbora i to UVEK pa i sad evo, aktuelizovano u vreme izbora...

...

upravo tako.

- - - - - - - - - -

Ja čak mislim da iza atentata na Djindjića i iza ovog ubistva stoji ista ekipa.

....

agree again.

Ja čak mislim da iza atentata na Djindjića i iza ovog ubistva stoji ista ekipa.

....

Šešelj kaze za đinđića ko je i sta je bio....jel mu verovati?

- - - - - - - - - -

I ja bih voleo da ne robija zbog nje i da se dokaze da je u potpunosti nevin ,i da je sve ovo velika nepravda ,ali sve vise sumnjam....70% sumnjam da je znao ....najvise do sada ,a ne ko Kiriku ...zalepio za jednu teoriju ...

Mislim da zoran ako je nije ubio zna ko je to uradio ali ocigledno stiti ubicu ....jbg

- Razdaljina između prve i druge rampe je 1.685 metara, a to znači da je mogao da je izgubi iz vida samo ako je stigla do druge rampe. Nema šanse da on sa mesta na kojem je, prema sopstvenoj izjavi, stajao ne vidi ukoliko bi joj se nešto dogodilo u blizini mesta na kojem je telo pronađeno - objašnjava Nenad Šipka.
Osim toga, kako navodi, mesto na kojem je pronađena samo je 350 metara od stadiona, pa je to još jedna činjenica koja ukazuje da bi neko morao da vidi ili čuje da se nešto dešava.

- - - - - - - - - -

Kod druge rampe ne bi videli ,sem da je neko banuo ,ili nakon otmice da je primetio nesto cudno....

- - - - - - - - - -

Ona je verovatno i stigla do druge rampe ,a ovaj je lagao zato sto je umesan ,zato sto je znao sve ,to je jedino logicko objasnjenje?!

Zato je izmisljao da ju je odjednom izgubio iz vida...zato je hvalio policiju ,zato nikad nije rekao ni rec protiv policije ,zato nije "verovao" da Sipka moze da nesto tu uradi ,niti je davao podrsku da se slucaj resi...?!

Ne verujem politicarima nista ,ni jednom..

- - - - - - - - - -

Šta ima da ospore? Niko ni ne tvrdi da su locirali, u tome jeste cela stvar.

- - - - - - - - - -

Tip kojem je Jelena poslala zadnju poruku radi na estradi.

Oni su "locirali" za svoje potrebe ,u javnosti nikada to nije izaslo gde je bio njen telefon ..

Osim toga, kako navodi, mesto na kojem je pronađena samo je 350 metara od stadiona, pa je to još jedna činjenica koja ukazuje da bi neko morao da vidi ili čuje da se nešto dešava.

A ljudski glas se moze cuti na nasipu do 600m a glas pevacice i vise

- - - - - - - - - -

Nije na nasipu ,niko nista nije video ,niko nista nije cuo ,telo je vraceno da bi bacilo sumnju na muza ,utakmica koja je toga dana odigrana ,niko je ne spominje ,ni kada je odigrana tacno ,ni koliko je ljudi bilo tu ,350 m ...

- - - - - - - - - -

Mislim da zoran ako je nije ubio zna ko je to uradio ali ocigledno stiti ubicu ....jbg
Ako zna a cuti ,treba da odgovara ,a ne da bude oslobodjen ,ako bude oslobodjen slucaj nece nikad biti resen ,pozadina se nece saznati ,pa cak i da bude osudjen ,pozadina slucaja se nece saznati..

- - - - - - - - - -

Jedino ako dokazu da je on ubica i da oda saucesnike.smanjit ce mu na 25 ..to on naravno nikada nece napraviti i verovatno ce sam odrobijati a sacuvati svoje....saucesnici ako je porodica ubica mogu na robiju jedino ako im dokažu...i nadju dokaze protiv njih..Neznam kako tuzilastvo kvalifikuje saucesnike?Ako ih provale koliko on dobiju robije?

Ne znam sa kakvim dokazima da dokazu??

Porodica zna sve ,ali ne verujem da oni stoje iza ubistva

U domu porodica Krsmanović i
Marjanović ukućani su i juče
bili u šoku. Još uvek ne znaju
kada će da sahrane Jelenu, niti
ko ju je ubio. Marjanovići
čekaju da se iz pritvora vrati njen suprug Zoran i pripremaju
se za dolazak prijatelja i
rođaka. Jeleninu ćerkicu Janu
posle tragedije odveli su kod
bake Zorice, a tu će, kako su
nam rekle njene rođake, do daljeg i ostati. Sa njom su
prekjuče razgovarali i
psiholozi.

Odmah su cerku odveli kod bake ,sto je takodje znacajno ,i plus je ostala par dana sigurno ,da je on nesto uradio na nasipu ili kuci ,dete bi znalo ,Sipka je zaboravio na taj detalj ..

- - - - - - - - - -

I kazu da su psiholozi odmah razgovarali sa njom,da bi sto pre " izvukli" nesto ,ako je neceg cudnog bilo ....i postavlja se pitanje ,kada bi oni imali vremena da je nabede u nesto sto nije ??

: ~Strasno : Trebalo im je toliko dugo da je pronadju a nasli su
je skoro pored rutinske staze
gde je trcala. pa gde ste je
onda trazili kog djavola, u
drugom delu grada?!!!

Ovaj komentar je zanimljiv,,veoma cudno da iako postoji staza pored kanala ,da potraga nije odvojila par coveka i da nisu potrazili u tom pravcu,ljude su imali ,to ne moze biti izgovor?!

Najlakse je okriviti muza i reci kako je on "navodio " potragu ,oni treba da znaju svoj posao .....e sad "rutinska staza " ,mi ne znamo da li je ona tu uopste trcala ikada ,ili samo na gornjoj stazi ,direkt prema rampi ,to je vec nagadjanje ?!

Ali s obzirom da staza postoji blizu kanala ,trebalo je proveriti ...

A ono sto se pre pominjalo za apotekara ,i da je rekla "necu jos dugo biti tu",to je vec rekla kazala,on da je neki svedok ,svedocio bi na sudu da je to istina ,a i kamera valjda postoji u apoteci ili neposrednoj blizini ....

- - - - - - - - - -

Znaci muz je trebao tacno da objasni gde ju je " odjednom izgubio iz vida" ,koliko je otprilike bila daleko kada ju je zadnji put video?To se nista ne zna....

- - - - - - - - - -

....A navodno sto je njegov otac rekao da je video "neki crni polo",gde je video crni polo ,kada je video ,kako je mogao da vidi ako je bio predaleko....itd...te izjave su totalno nedorecene ,ili su novinari namerno tako vadili iz konteksta i pravili zbrku ,jos vecu zbrku ...?

Jelenina prijateljica Nora došla je na lice mestakako bi saznala da li ima nekih novih informacija. Ona kaže da Jelena nikada ne bi otišla od kuće i da ne zna šta je moglo da joj se desi.
Policija je blokirala nasipi nikome ne dozvoljava da priđe kako ne bi ugrozio istragu.
"Dajem podršku njenom pronalasku. Šokirana sam i molim sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se odmah jave policiji. Čule smo se pre par dana. Ovo je bila njena normalna ruta, svaki dan je trčala tu. Ništa nije ukazivalo da nešto ovakvo može da se desi", kaže Nora.
"Šokirana sam njenim nestankom, ona sama nikada svojom voljom ne bi otišla. Ona je privržena majka, žena zmaj, voli svog muža i dete najviše na svetu i nisu imali nikakvih problema", dodaje ona.

- - - - - - - - - -

BEOGRAD - Kako reporter Kurira saznaje policija je rano jutros između tri i četiri sata izjutra pronašla Jelenin mobilni telefon na polovini staze gde je trčala i to nedaleko od glavnog puta.

A ovde kazu da je trcala tom stazom ,a policajac kaze da nisu tu trazili ,nego da su vizuelno gledali u tom pravcu,....??

Znaci spin ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back