- Poruka
- 9.400
Ima sanse da je bacena ,jer potraga nije trajala celu noc ,i mnoge nelogicnosti postoje i nedoslednosti ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Смањиће му на 25год.
Ima sanse da je bacena ,jer potraga nije trajala celu noc ,i mnoge nelogicnosti postoje i nedoslednosti ...
Mnoge stvari nisu ciste u ovom slucaju ...kako Juka objasnjavas sto telefon nije pre pronadjen i nije lociran?
Kako objasnjavas to ,da uopste nisu ni pogledali u kanal ,sve dok se njene stvari nisu pojavile odjednom?
Kako to da tragaci psi ,nisu uopste usmerili potragu prema kanalu i putu ,sve dok nisu opet bili dovedeni ujutru?
- - - - - - - - - -
Oni slabe dokaze imaju da je on pocinilac ,veoma neubedljivo ,samo moze postojati osnovana sumnja da je umesan i nista drugo ,a da je direktni pocinilac ,ne.
Да,али то није политичко убиство.
ma nije valjda,izgleda bitnije od djindjicevog
Ja čak mislim da iza atentata na Djindjića i iza ovog ubistva stoji ista ekipa.
....
Ja mislim da upravo jeste!
Kogod da ga je počinio, ovo ubistvo je ritualno-ezoterijsko-političko, za neku političku svrhu sprovedeno u finišu izborne kampanje, a provlačeno kroz još par izbora i to UVEK pa i sad evo, aktuelizovano u vreme izbora...
...
....
Могу да оспоре то лоцирање и евентуално тај мистериозни снимак.
sta toliko trucate o ovom slucaju
zar vas novine toliko navlace da razmisljate o tome
par bednih dokaza a 775 strana
....
I ja bih voleo da ne robija zbog nje i da se dokaze da je u potpunosti nevin ,i da je sve ovo velika nepravda ,ali sve vise sumnjam....70% sumnjam da je znao ....najvise do sada ,a ne ko Kiriku ...zalepio za jednu teoriju ...
....
Šta ima da ospore? Niko ni ne tvrdi da su locirali, u tome jeste cela stvar.
- - - - - - - - - -
Tip kojem je Jelena poslala zadnju poruku radi na estradi.
Ako zna a cuti ,treba da odgovara ,a ne da bude oslobodjen ,ako bude oslobodjen slucaj nece nikad biti resen ,pozadina se nece saznati ,pa cak i da bude osudjen ,pozadina slucaja se nece saznati..Šešelj kaze za đinđića ko je i sta je bio....jel mu verovati?
- - - - - - - - - -
Mislim da zoran ako je nije ubio zna ko je to uradio ali ocigledno stiti ubicu ....jbg
Jedino ako dokazu da je on ubica i da oda saucesnike.smanjit ce mu na 25 ..to on naravno nikada nece napraviti i verovatno ce sam odrobijati a sacuvati svoje....saucesnici ako je porodica ubica mogu na robiju jedino ako im dokažu...i nadju dokaze protiv njih..Neznam kako tuzilastvo kvalifikuje saucesnike?Ako ih provale koliko on dobiju robije?