Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam Juka mislio na hladnokrvnost porodice ,nego na izjave ,kontradiktorne izjave koje njemu u nekim stavkama nikako ne idu u prilog ....

On se zajebo sto je izlazio u javnost..meni lično evo najrealnije a ne natezem ni na jednu stranu je on izgledao kao da mu je potpuno svejedno sto je ubijena bez trunke sažaljenja je bio...Ja bih voleo da on ne robija zbog male devojčice ali videt cemo sta je istina.

On se zajebo sto je izlazio u javnost..meni lično evo najrealnije a ne natezem ni na jednu stranu je on izgledao kao da mu je potpuno svejedno sto je ubijena bez trunke sažaljenja je bio...Ja bih voleo da on ne robija zbog male devojčice ali videt cemo sta je istina.

I ja bih voleo da ne robija zbog nje i da se dokaze da je u potpunosti nevin ,i da je sve ovo velika nepravda ,ali sve vise sumnjam....70% sumnjam da je znao ....najvise do sada ,a ne ko Kiriku ...zalepio za jednu teoriju ...

Јука ако је он убио Јелену треба да робија три пута 40год.

Slaže se juka bez brige...treba generalno u srbiji postrožiti sve zakone.I za najmanje gluposti a kamoli ubistva.Sve nasilnike iza resetaka.Ko god maltretira druge u tvorza.Jednom se bre zivi.Treba srbiju očistiti od svih vrsta nasilništva,zaposliti jos vise strucnijih lica jer smo podložno tlo ubistvima.
Treba popraviti i ekonomiju vece plate da bude sto manje kriminala itd itd.
Mada kad su u pitanju porodicna ubistva tu nema spasa.Ljudi se razilaze pa sastavljaju.Takav je život.Treba ga viteski podneeti.
Treba se suzdržati i sebe spasiti.Ako je zoran ubica onda je on ubio zbog neke njemu znane ljubomore ili zato sto je htela da pobegne i odvede dete.
Ako su ukucani to znali trebo ga je neko spreciti.Ali ako je porodica umesana ocigledno je da su svi bili za to da se ona ubije.
Koji li je greh jadnica uradila?

Ako pas tragac nije pre ukazao ka kanalu tj .do puta preko njive (znaci prva potraga ),a na drugoj ukazao posle pronalaska,to znaci da je telo dovezeno nocu izmedju 2 i 3 aprila ....jasna stvar ,samo to treba potvrditi ,a izjava policajca ukazuje da nisu nocu trazili ka kanalu ,pa cak ni danju ,samo su vizuelno pogledali ....?!

Роки,ако је тако рађено онда је грешка

Ako psi tragaci nisu isli ka kanalu ,ona tu nije ni bila ,a ocigledno da nisu ,zato pretraga nije ni trazila tu ,nego sa suprotne strane ....jer psi tragaci bi otisli odmah i do puta ,sto su kasnije posle pronalaska stvari i nje uradili .....znaci da nije tu ubijena ,niti sa 1- 2 aprila ,samo ta stavka moze oboriti optuznicu ,ako se potvrdi!

Znaci da niko od zlocinaca i da ona nije prolazila u tom pravcu ,pravcu kanal-put...

- - - - - - - - - -

Kazu novinari da je telefon nadjen u 5 ujutru,to nije tacno ,zato sto pretraga nije ni bila na nasipu tada...najverovatnije je nadjen rano ujutru ,kada i ostale stvari ....

- - - - - - - - - -

Poenta je u tome da se ona uopste nije kretala ka kanalu ,..

- - - - - - - - - -

Policajac je sa Kizom verovatno prosao duz staze od jedne rampe do druge i gledali u pravcu gde je ta cistina ,kanal i nista nisu videli .....niti trenerku niti patike ,telefon ....

- - - - - - - - - -

Cudna je stvar sto ovaj, Kiza nije predlozio da se pogleda u kanal ,policajac kaze da nije ni znao da on postoji...

A da li su znali ovi ostali ?

E sad stavite se u polozaj da ste toga dana bili na nasipu ,gde biste sve trazili i gledali?

Pod uslovom da ste nevini potpuno ,da znate da postoji kanal ,ja mislim da bih sigurno svuda trazio ,ako bih video da je nema ka Crvenki ,ka stadionu ,bukvalno bih preleteo one livade ,zvao bih je minimum 100 puta ,znajuci kakav sam,i sigurno bih prosao pored kanala celom duzinom ....

- - - - - - - - - -

Iako je Kiza nesto uradio ,kako je on mogao da zna da drug policajac ne zna za kanal ??Ali je cudna stvar da ni ostali nisu obratili paznju na kanal ,nego se drzali suprotne strane ?

- - - - - - - - - -

Bez obzira kako je tragac pokazao ,nije bilo tesko uzeti 3-4 coveka i proci duz kanala sa reflektorom ...za pola sat -sat vremena u vrh glave je to moglo da se uradi...?

Ili jedni da su krenuli sa jedne a drugi sa druge strane ....

I da im je slucajno tokom dana promaklo da ne vide njene stvari (mada u to ne verujem ,onda bi i psima promaklo) ,nocu bi to pronasli garant ,pod uslovom da su stvari bile tu ,a da nisu ,a da su pre toga prosli ,ne bi ni bila ovolika zbrka ,vec bi se sumnjalo na otmicu jos vise....mada ko zna da li bi je vratili tu ,ako je ovo organizovano,ako je oteta ,neko je morao da usmerava istragu i da tacno zna kretanje ....?

Stvarno verujete da neko oteo osobu, masakrirao je i vratio na mesto zlocina, bas tu gde najveca verovatnoca da ga uhapse? Nije mogao da je odveze do Smedereva i baci u Dunav? Haos.
U tome i moze biti poenta.Ako je bila oteta,da je bacio negde drugo znalo bi se da nije Z. ubica,ovako je sva sumnja pala na njega.A otmicu niko ni u obzir ne uzima zasto?A glavno pitanje po mom misljenju je,zasto njen telefon nije odmah lociran? To bi resilo mnoge stvari,ali ocigledno nije ni trebalo da se resi,jer evo dokaz je sto traje ovako dugo i trajace u nedogled.

Razumeo bih odluku suda jer su se mediji puno petljali ali voleo bih da bude otvorenog da ne bude iza zatvorenih vrata da i javnost ima uvid.

Naprotiv. Tabloidi su petljali, i petljaće tako i tako. Ako je otvorenog tipa, bar neće više moći toliko da lažu, neko ozbiljnije izveštavanje će biti moguće, Jelenina porodica, sestre, će dobiti uvid, koji ovako nemaju.

Isključivanje javnosti mora da bude opravdano, razlozima koje sam već navela, a koji ovde ne važe. Ne radi se o maloletnom licu, itd.

Ako isključe javnost, to je dokaz da je slučak korišćen za političke svrhe, i da i dalje lažu i petljaju.

- - - - - - - - - -

Да,али то није политичко убиство.

Javnost ima pravo da prisustvuje suđenju. Utoliko više ako nije političko

Stvarno verujete da neko oteo osobu, masakrirao je i vratio na mesto zlocina, bas tu gde najveca verovatnoca da ga uhapse? Nije mogao da je odveze do Smedereva i baci u Dunav? Haos.

Ja ne verujem da je dovezena u OSINJAK na nasip.Ja verujem da je ubijena ranije ali da je noć učinila svoje i nisu je pronasli u onoj vodi.....Oni su nju ranije bacili u vodu ali policiji je javljeno tek u 20 sati...i tu je zoran(ako je ubica) vodio racuna da sve perfektno izvede. I policiju gurne u corsokak u noć.
To je varijnta A a B varijanta je da tuzilastvo i policija imaju pravo i da je ubijena bas tada na nasipu kad su isli trcati.
U noci potrage nema sanse da je ubacena u onaj kanal.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back