Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Неби ме чудило да тактички намерно пуштају деинформације.

Da, već evo drugu godinu "taktički" namerno puštaju dezinformacije, zato što je ubistvo od nacionalnog značaja, a i da tabloidi zarade po koju kintu.

- - - - - - - - - -

Ljudi rade svoj posao, bas kao i policija. Ali zajedno, nikako. Toliko su kreativni, da je zabrinjavajuce. Sta mislite, da li je Zoranova prica o nasipu mogla biti 100% istinita? Krenuli kolima, njih troje, Jelena krenula da trči, on i dete lagano za njom..(.lagano u nadgledanje i strazarenje da neko ne naidje glavnom stazom, dok neko drugi ne zavrsi isplanirano ''dole'' kod kanala?) ....pa u ''potragu''.

1) Daleko logičnija od bilo čega što je tužilaštvo prezentovalo

2) Nije bitno da li je njegova priča 100% istinita, priča koji tužilaštvo rekonstruiše mora da bude. Ne dokazuke on nevinost, nego oni krivicu.

Veštačenja, svedočenja i
forenzičke analize u istrazi
ubistva pevačice Jelene
Krsmanović nesumnjivo
obaraju odbranu Zorana
Marjanovića da mu je žena odjednom nestala iz vida 2.
aprila na nasipu. Dokazi jasno
pokazuju da je Zoran morao da
vidi zločin. Kako stoji u optužnici protiv
Zorana Marjanovića, koja je
podignuta 9. februara,
pevačica Jelena Krsmanović tog
2. aprila 2016. godine nestala
je na delu nasipa u Crvenki koji je potpuno pregledan. Ako bi
neko na tom potezu stajao i
gledao devojku kako trči,
sasvim sigurno bi mogao da
vidi kuda ona ide.
....

NEverovatno je koliko manipulišu. Drug je samo potvrdio da se golim okom vidi desna strana, kad se prolazi glavnom stazom. Ne da se vidi sa početka staze, gde je Z stajao.

Pogotovo je za trenerku, onako raširenu po granama, ne verovatno.

USta moze da vidi na kilometar i nesto gluposti ....koliko sam ja njega razumeo on se igrao sa detetom na livadi ,znaci dole ....e sad ova glupa izjava "nestala odjednom"₪₪

A kada je covek dole na livadi ,a ona gore na stazi ,sigurno ce je izgubiti iz vida ...to je logicno ,ona nije nesto bila ni visoka 165 cm u vrh glave ....ali poenta je u tome sto je on rekao da je krenuo u susret njoj i ona isparila ,nema je ,,,to su gluposti

To je ono što je izuzetno glupo, postoji opravdana sumnja da se desio zločin, možda je oteta i život joj visi na koncu... i onda to?

Za to bi trebao neko da odgovara ,to je veliki propust ,sada je najlakse okriviti muza...

- - - - - - - - - -

Ako je krenula potraga i telefon bio dostupan ,zasto telefon nije bio lociran ??

Cak se spominje da je bio lociran ,mi zvanicno ne znamo to ,i zasto se to krije..

A sta radi Kiza ,hvali policiju!!

Nije lako ubiti nekog usred dana na mestu gde moze da naidje bilo ko ,i to jos navodno planirano ,bukvalno nemoguce a da niko nista nije video ni cuo ,otmica se moze izvesti ,mada i tu postoji rizik da neko bane ,ali moze da se izvede,a Sipkina teorija ,dan pre ,....pa vracanje tela usred vikenda na mestu gde dolaze "ljubavnici " ,ni to nije mnogo pametno...samo vracanje tela bi trajalo 10-15 minuta ,a otmica ,pogotovo ,organizovana ,dogovorena do druge rampe ,duzine 1700 m,pa slicno ..,

- - - - - - - - - -

Bilo bi zanimljivo znati ,posto je Jelena vozila auto ,da li se on cuo sa nekim preko telefona tada u kolima ,da li je koristio telefon dok je vozila ,preko interneta mozda ,,.,,taj detalj moze biti veoma bitan ,...neoisredno pre nego sto su posli autom?

- - - - - - - - - -

Ako je sigurno utvrdjeno da je ona bila za volanom toga dana ,onda teorija dan pre otpada ,i zato verujem da je pre oteta ,nego da je na kanalu .....

I1.Da je ubijena dan ranije valjda bi je psi nasli u noći..pretpostavljam.....
2.Tesko da je donesena na kanal kad je usledila potraga i blokada nasipa...
3.a onda najspektakularnija misterija!Kako je nisu nasli u vodi i ako je ubijena na nasipu u to vreme navece oko 17?????

Oni je po optuznici ponalze tek sutra!!!!!!PA KAKO SU JE USPELI BACITI U VODU USLED POTRAGE????
Po tome ispada da im je neko iz murije dao ausvajs da prođu da kanala i da se izvuku nesmetano????

Pretraga nije trajala celu noc ....kasno su poceli ,a ranije zavrsili ,eto im ausvajs ...staza je duga 1.7 km ,prostora koliko hoces za manipulaciju ,put preko njive ....,ako je neko uopste i ostao na nasipu ,on moze biti da zna nesto itekako .....iako je neko ostao to je sigurno bilo na pocetku staze kod prve rampe ....

- - - - - - - - - -

Vestacenjem telefona bi se utvrdilo ko je zadnji ostao na nasipu ,,ako je koriscena regularna kartica ,mada ....cisto sumnjam ,ovo je organizovano ,,,,samo sateliti nista drugo ..

Policajac iz Borce daje alibi onima sto su trazili ,jer gle cuda ,Kiza je navodio pretragu ,a oni nisu mogli da provere kanal ,jer nisu znali da postoji kanal,,,,a "navodno odlicno poznaje taj teren"

- - - - - - - - - -

Nenade ja imam savrsen vid ,na 1700- 1800 m ne moze da se vidi covek , na ravnom ,od jedne do druge rampe ,taj ko tvrdi tako nesto laze ,,,cak je i Sipka rekao da ne moze ,sa brda da se gleda bi moglo.

- - - - - - - - - -

Poenta je ta njegova fake izjava ,ona je napravila zbrku "izgubio sam je odjednom " na 1.7 km sigurno nije ,na 700m do kilometar ,ok ...

Policajac iz Borce daje alibi onima sto su trazili ,jer gle cuda ,Kiza je navodio pretragu ,a oni nisu mogli da provere kanal ,jer nisu znali da postoji kanal,,,,a "navodno odlicno poznaje taj teren"

- - - - - - - - - -

Nenade ja imam savrsen vid ,na 1700- 1800 m ne moze da se vidi covek , na ravnom ,od jedne do druge rampe ,taj ko tvrdi tako nesto laze ,,,cak je i Sipka rekao da ne moze ,sa brda da se gleda bi moglo.

Ок, видећемо шта ће бити на крају,шансе да га пусте су 50%.

Plus ta staza nije prava potpuno ,postoji zavoj ....znaci kod kuce sam testirao na daljini oko 1.8-1.9 km da vidim semafor ,potpuno prav put ,nema sanse ...

- - - - - - - - - -

Роки,ревизију би ја направио.

Pricali smo o tome ,,,i ko da je napravi? I ja bih...

- - - - - - - - - -

Njegove izjave su nekome napravile alibi ,a njega okrivile ,evo i dan danas se te izjave vrte....i analiziraju pocevsi od laika pa sve do strucnjaka .

- - - - - - - - - -

E sad treba ispitati zasto je on tako govorio ,zasto je sebi zakomplikovao zivot ,da nije davao nikakve izjave ,da se povukao ,i samo insistirao da se resi slucaj ,verujem da bi drugacije bilo ....

Pretraga nije trajala celu noc ....kasno su poceli ,a ranije zavrsili ,eto im ausvajs ...staza je duga 1.7 km ,prostora koliko hoces za manipulaciju ,put preko njive ....,ako je neko uopste i ostao na nasipu ,on moze biti da zna nesto itekako .....iako je neko ostao to je sigurno bilo na pocetku staze kod prve rampe ....

- - - - - - - - - -

Vestacenjem telefona bi se utvrdilo ko je zadnji ostao na nasipu ,,ako je koriscena regularna kartica ,mada ....cisto sumnjam ,ovo je organizovano ,,,,samo sateliti nista drugo ..

Znaci kad se umorna svita razišla ekipa ubica dosla i izbacila telo?Po tom ispada da je oteta za vreme trcanja(ako je bila na nasipu sa zoranom i kcerkicom)

odvezena sa nasipa,negde ubijena i vracena u vodu!!!!Ili je ubistvo izvrseno tako sto je na trcanju neko ubio nasred staze i bacili u vodu

Ako nemaju dokaze svakako bi interpol trebalo ukljuciti da ispita slučaj.

Znaci kad se umorna svita razišla ekipa ubica dosla i izbacila telo?Po tom ispada da je oteta za vreme trcanja(ako je bila na nasipu sa zoranom i kcerkicom)

odvezena sa nasipa,negde ubijena i vracena u vodu!!!!Ili je ubistvo izvrseno tako sto je na trcanju neko ubio nasred staze i bacili u vodu

Ako nemaju dokaze svakako bi interpol trebalo ukljuciti da ispita slučaj.

Ako su strana lica umesana ,svakako da treba.

Plus ta staza nije prava potpuno ,postoji zavoj ....znaci kod kuce sam testirao na daljini oko 1.8-1.9 km da vidim semafor ,potpuno prav put ,nema sanse ...

- - - - - - - - - -

Pricali smo o tome ,,,i ko da je napravi? I ja bih...

- - - - - - - - - -

Njegove izjave su nekome napravile alibi ,a njega okrivile ,evo i dan danas se te izjave vrte....i analiziraju pocevsi od laika pa sve do strucnjaka .

- - - - - - - - - -

E sad treba ispitati zasto je on tako govorio ,zasto je sebi zakomplikovao zivot ,da nije davao nikakve izjave ,da se povukao ,i samo insistirao da se resi slucaj ,verujem da bi drugacije bilo ....

Porodica skrece i skrenula je paznju na sebe potpuno hladnim odnosom do pokojne jelene..od svekra,zorana....drugi se nisu ni oglasavali u medijima....ako se zločin dokaže ja i dalje mislim da je svekrva mrzela iz dna duše...da cak ni na sahranu nije otišla....
Ako su se oni takvim odnosom ophodili do nje za vreme zivota,totalno hladno onda je ona pogresila sto je usla u tu porodicu...
I sebi odbrojala dane....Takav hladan odnos je psihicko maltretiranje gore od fizičkog....Opet ne mora da znači da je porodica ubica ali odnos do nje im je izgleda bio potpuno ravan i bez žaljenja.....a naročito svekrvin koja se nije ni okrenula za njom...

Ako su strana lica umesana ,svakako da treba.

Ako i nisu i ako su umesani naši samo INTERPOL pod uslovom da nemaju dokaze...to bi naravno bi i poraz našeg sudstva i države.

Ok nije to jedini slucaj gde nisu nasli ubice ali bi porezni obaveznici dodatno stekli nepoverenje u vlast.....

- - - - - - - - - -

I ko je uopste od tih svedoka na sudu video Jelenu toga dana ?
I sta tacno pokazuje snimak sa kuce Jahovica?
Mozda i to i jos nesto ?

- - - - - - - - - -

Ima Juka nesto u tome.

Ako svekrva nije glavni okidač onda joj je neko naredio da tako urade.....to ti je to jbg...ali ako im je neko naredio onda su oni u nekom kultu....u nekom dilu sa nekim...umesani u nesto sa nekim...nema trece opcije....ne verujem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back