Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno se nismo razumeli. Sigurnost se odnosila na vreme pronalaska tela. Dakle, nije nocu, nego ujutru. A fotografija.....nemam komentar...vidi se obrada.
Znaci od jutra ,su pravili noc ??

Ne vidim svrhu toga uopste ,reflektor se vidi ,izvor svetlosti se vidi ,,,,,,da ,da ,Informer je pun pijateta prema porodici i detetu zrtve ,pa sad ce oni da fotosopuju travu da lici na noc sa tamnim senkama....

Oni su fotosopavali donji deo ,tj.trenerku ....

Korisnik: GLUMICA22/02/2018 - 11:49PAZNJA!!!! PAZNJA!!!!! Pre pola sata se u emisiju kod Marica javila zena koja je bila kod komsinice i njih dve su videle kada su Jelenu iznosili iz kuce u cebetu jer joj je ispala ruka. Nije se javljala pre jer je mislila da ce policija sama doci do toga. UBIJENA JE OD BATINA KUCI,polumrtvu je odnose na kanal i masakriraju kada shvataju da je jos ziva. PRAVDA ZA JELENU252 + 4 - ODGOVORI
GLUMICA @GLUMICA
22/02/2018 - 12:35
pravda za Marjanovice.. SMRTNA KAZNA77 + 2 -
KOKI @GLUMICA
22/02/2018 - 13:20
I JA SAM CUO U JUTROSNJOJ EMISIJI KOD MARICA TU ZENU. NA TELEFONU UREZIJI MORADA JE REGISTROVAN BROJ TELEFONA, POLICIJO UZMITE BROJ I ZOVITE TU ZENU DA DA IZJAVU AKO JE TO STVARNO VIDELA. ZNACI IMA ISTINE U PRICI DAJE BILO SVE U KUCI.

Prava glumica :)

Korisnik: GLUMICA22/02/2018 - 11:49PAZNJA!!!! PAZNJA!!!!! Pre pola sata se u emisiju kod Marica javila zena koja je bila kod komsinice i njih dve su videle kada su Jelenu iznosili iz kuce u cebetu jer joj je ispala ruka. Nije se javljala pre jer je mislila da ce policija sama doci do toga. UBIJENA JE OD BATINA KUCI,polumrtvu je odnose na kanal i masakriraju kada shvataju da je jos ziva. PRAVDA ZA JELENU252 + 4 - ODGOVORI
GLUMICA @GLUMICA
22/02/2018 - 12:35
pravda za Marjanovice.. SMRTNA KAZNA77 + 2 -
KOKI @GLUMICA
22/02/2018 - 13:20
I JA SAM CUO U JUTROSNJOJ EMISIJI KOD MARICA TU ZENU. NA TELEFONU UREZIJI MORADA JE REGISTROVAN BROJ TELEFONA, POLICIJO UZMITE BROJ I ZOVITE TU ZENU DA DA IZJAVU AKO JE TO STVARNO VIDELA. ZNACI IMA ISTINE U PRICI DAJE BILO SVE U KUCI.

Prava glumica :)

Ее сада колико је то тачно.

НОВИНЕ су зло као и власници.

Ljudi rade svoj posao, bas kao i policija. Ali zajedno, nikako. Toliko su kreativni, da je zabrinjavajuce. Sta mislite, da li je Zoranova prica o nasipu mogla biti 100% istinita? Krenuli kolima, njih troje, Jelena krenula da trči, on i dete lagano za njom..(.lagano u nadgledanje i strazarenje da neko ne naidje glavnom stazom, dok neko drugi ne zavrsi isplanirano ''dole'' kod kanala?) ....pa u ''potragu''.

Ljudi rade svoj posao, bas kao i policija. Ali zajedno, nikako. Toliko su kreativni, da je zabrinjavajuce. Sta mislite, da li je Zoranova prica o nasipu mogla biti 100% istinita? Krenuli kolima, njih troje, Jelena krenula da trči, on i dete lagano za njom..(.lagano u nadgledanje i strazarenje da neko ne naidje glavnom stazom, dok neko drugi ne zavrsi isplanirano ''dole'' kod kanala?) ....pa u ''potragu''.
Njegova prica ne drzi vodu ,..izgubio ju je "odjednom iz vida "?!Tom izjavom je dosta pokopao sebe ..

Ona je navodno rekla da idu na nasipu da trce ,ni u to ne verujem ...

- - - - - - - - - -

Svedoka je bilo na nasipu ,zato verujem da je onaj sto se navodno obesio ,video nesto sto nije smeo ,otmicu na primer....kao i njegov drug koji je naprasno umro mlad ,ali eto o tome se ne prica ,gde su oni bili tacno ,sta su videli ,radili na nasipu ..

(.lagano u nadgledanje i strazarenje da neko ne naidje glavnom stazom, dok neko drugi ne zavrsi isplanirano ''dole'' kod kanala?) ....pa u ''potragu''.

Zato mislim da je otmica u pitanju ,..ko je od svedoka u vreme nestanka bio na nasipu ,baba sa ovcama /kozama,biciklista ,mladic koji se navodno obesio,za njegovog druga nisam siguran da li je tada bio ili posle ,pre se spominjao neki Kanis camdzija ,decaci koji su igrali fudbal i gledaoci toga dana ,ni to se ne spominje,....jos je imalo ljudi ...

- - - - - - - - - -

Da ,ali ona nije ubijena na kanalu ,90% forumasa veruje u to,bolje receno kod druge rampe ,e to je nesto drugo ,a ja sumnjam i mislim da je taj decko sto se navodno obesio tamo bio ....i video to sto je video ,mozda kola kako naglo odlaze ,mozda samu otmicu ,....

Nije lako ubiti nekog usred dana na mestu gde moze da naidje bilo ko ,i to jos navodno planirano ,bukvalno nemoguce a da niko nista nije video ni cuo ,otmica se moze izvesti ,mada i tu postoji rizik da neko bane ,ali moze da se izvede,a Sipkina teorija ,dan pre ,....pa vracanje tela usred vikenda na mestu gde dolaze "ljubavnici " ,ni to nije mnogo pametno...samo vracanje tela bi trajalo 10-15 minuta ,a otmica ,pogotovo ,organizovana ,dogovorena do druge rampe ,duzine 1700 m,pa slicno ..,

- - - - - - - - - -

Bilo bi zanimljivo znati ,posto je Jelena vozila auto ,da li se on cuo sa nekim preko telefona tada u kolima ,da li je koristio telefon dok je vozila ,preko interneta mozda ,,.,,taj detalj moze biti veoma bitan ,...neoisredno pre nego sto su posli autom?

- - - - - - - - - -

Ako je sigurno utvrdjeno da je ona bila za volanom toga dana ,onda teorija dan pre otpada ,i zato verujem da je pre oteta ,nego da je na kanalu .....

Veštačenja, svedočenja i
forenzičke analize u istrazi
ubistva pevačice Jelene
Krsmanović nesumnjivo
obaraju odbranu Zorana
Marjanovića da mu je žena odjednom nestala iz vida 2.
aprila na nasipu. Dokazi jasno
pokazuju da je Zoran morao da
vidi zločin. Kako stoji u optužnici protiv
Zorana Marjanovića, koja je
podignuta 9. februara,
pevačica Jelena Krsmanović tog
2. aprila 2016. godine nestala
je na delu nasipa u Crvenki koji je potpuno pregledan. Ako bi
neko na tom potezu stajao i
gledao devojku kako trči,
sasvim sigurno bi mogao da
vidi kuda ona ide. Tome u prilog ide i izjava
Borisa Pucića, policajca iz
Borče, koja se nalazi u
optužnici, a kojeg je Zoran
Marjanović pozvao pošto je
navodno primetio da mu nema supruge. Ovaj čovek zaposlen je kao
policajac u PI Borča, a na
teritoriji ovog mesta živi
godinama. Za njega je nasip u
Crvenki vrlo poznat teren, te je
njegova izjava o potrazi za Jelenom jedna od ključnih u
istrazi ovog ubistva. - Posebno naglašavam da dok
sam se nalazio na nasipu samo
sam pregledao levu stranu
nasipa, odnosno onu ka
Dunavu zbog toga što je desna
strana (gde je Jelenino telo pronađeno) mogla vizuelnim
pregledom u potpunosti da se
sagleda i smatrao sam da
nema potrebe da se ni vizuelno
više pregleda ta desna strana, s
obzirom na to da je sve vidljivo, što nije bio slučaj sa
stranom ka Dunavu - objasnio
je Pucić. Prema njegovim rečima, desna
strana nasipa, gde je kasnije
pronađeno Jelenino telo, jeste
čistina. - Tu ima otprilike 30-50
metara čistine, odnosno
travnate površine koja se
završava šibljem iza kojeg ide
kanal u kojem takođe raste
šiblje, s tim što napominjem da ja nisam ni znao da se tu nalazi
neki kanal, nikada nisam
prilazio tuda - kazao je Pucić
pred tužilaštvom.

Ovo obara teoriju da su telefon ,trenerka ,patike ....bile tu uopste tada.Vec da su podmetnute ....

Da nije rekao da ju je izgubio iz vida odjednom,onda druga prica ,covek je mrtav-ladan pokopao sam sebe da nije ni trepnuo ,neverovatno ..i jos pricao da su bili na jezeru pa dosli na nasipu ,navodno Jelena rekla ....?!Ta izjava je veoma losa ,baca sumnju ,stiti otmicare i ubice a baca sumnju na njega ..

- - - - - - - - - -

Njegova izjava stiti pozadinu zlocina ...

- - - - - - - - - -

Ovaj čovek zaposlen je kao
policajac u PI Borča, a na
teritoriji ovog mesta živi
godinama. Za njega je nasip u
Crvenki vrlo poznat teren, te je
njegova izjava o potrazi za Jelenom jedna od ključnih u
istrazi ovog ubistva. - Posebno naglašavam da dok
sam se nalazio na nasipu samo
sam pregledao levu stranu
nasipa, odnosno onu ka
Dunavu zbog toga što je desna
strana (gde je Jelenino telo pronađeno) mogla vizuelnim
pregledom u potpunosti da se
sagleda i smatrao sam da
nema potrebe da se ni vizuelno
više pregleda ta desna strana, s
obzirom na to da je sve vidljivo, što nije bio slučaj sa
stranom ka Dunavu - objasnio
je Pucić.

Kaze da mu je " teren vrlo poznat " a nije znao za kanal koji se najmanje 2 km proteze duz ?!?!

Hahaha

Poslednja izmena:
Ako je taj deo ka kanalu vizuelno tako pregledan ,onda je njeno telo pronadjeno nakon nastavka potrage ,a to je bilo izjutra ,znaci njene stvari nisu bile tu tokom dana ,tokom noci ,ocigledno nisu ni trazili ka kanalu ,i posle se garderoba ,patike ,....cudesno pojavljuju ,da li se taj policajac ikada zapitao kako to ,kada sam rece da je taj deo bio extra pregledan?!

To bi onda znacilo da niko od njih i ne poznaje teren na nasipu ,cim nisu znali za kanal ,to znaci da tragaci psi nisu ni isli u tom pravcu ,vec verovatno tokom prve potrage ka drugoj rampi ...?!

Značajni snimci
Policija je od porodice Jahović, koja živi nedaleko od nasipa u Crvenki i u blizini mesta gde je pronađeno telo, pre tri dana privremeno zaplenila dva automobila. Oni se još veštače. Odneti su i snimci sa njihovog video-nadzora.
- Senad Jahović i njegov otac Sahib su ispitani na poligrafu. Pokazalo se da govore istinu kada kažu da ne znaju ništa o ubistvu i da nemaju veze sa zločinom - navodi izvor. - Na snimcima sa njihovih kamera, koje gledaju na nasip, nema ništa, ali i to je veliki trag. Posebno kada je reč o vremenskoj rekonstrukciji zločina.

Advokati tvrde nesto drugo ,da ima ,ako stvarno ima ,onda postoji jos neko ko to moze da potvrdi ,...i gde su ti snimci sada....?Ne moze da nema nista ,jer potraga je bila tada ,bilo je kretanje ljudi na nasipu i pre nestanka ......

Kako priča Jelena se javila
svojoj majci kada je bila na
polovini staze. - Mama joj je bolesna pa joj se
javila na telefon dok je trčala.
Kako mi je tašta rekla javila joj
se i rekla je da će da istrči samo
i donese da joj hranu kući -
kaže Zoran. On ističe da je Jelenin telefon i
dalje uključen i da bi policija
mogla da ga locira, ali da
čekaju da prođe 24 sata.

Cekali su da prodju 24 h??????

A potraga je zvanicno krenula !!

Policija je večeras intezivirala potragu za pevačicom Jelenom Krsmanović, koja je nestala nakon što je otišla da trči, a kako Kurir saznaje, uz pomoć pasa koji su omirisali njenu odeću, pretraženo je obližnje groblje nakon čega će potraga nastaviti po napuštenim kućama.

Prva pretraga pasa van nasipa ih je odvela do groblja ...

- - - - - - - - - -

E sad ne pise da li su ih tragaci psi odveli samostalno do obliznjeg groblja,ili ih je pretraga sama odvela ,nedorecen tekst!!??

Eto toliko o njihovoj inteligenciji ,optuznica je obicna smejurija ,svi su oni "visoko" inteligentni ,a mi " obicni" ljudi veverice ,ili stoka koja ne zna nista i pase travu ...

- - - - - - - - - -

Nigde se ne spominje da li je Kiza znao za taj kanal ili ne ,verovatno da jeste ,ako su tu cesce dolazili ,kome ce covek da veruje vise bilo sta u gomili lazi...?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back