- Poruka
- 6.684
Шпекулативно је скоро све
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
javno su zaista izasli sa telom u to vreme ali ja mislim da su ga nasli preko noći....teoretski moguće da zavaraju ubice....
- - - - - - - - - -
SAd vise nisam siguran da je tako.....moguce i po noci da je izvuceno
- - - - - - - - - -
Koliko je bilo ljudi u noci potrage na nasipu?Otprilike?i koliko policije?zna li se to?
Gde se dade bivsa zena od zorana?NJe nigde u ovoj priči?Ne mogu da verujem da je iz policije nisu ispitivali?
Eno izasle vesti u kuriru ekskluzivno,novi svedok cuo tog dana na nasipu Zorana kako zove hitnu pomoc da ukazu pomoc njegovoj zeni a kao vec je prijavio nestanak,posle je zvao tatu i brata da dodju hitno na nasip.Kao prvo,opet odjednom danas posle one babe,novi svedok posle dve godine.Kao drugo znaci on je morao biti na metar dva od njega da bi cuo razgovore telefonom.I kao trece ako je zvao hitnu,zasto hitna nije dosla?
To je dobro pitanje,sve su nasli,svi bili po novonama,samo ona nedodirljiva.Znaci da novinarima neko upravlja,ne samo novinarima nego celim slucajem.A ko ima takvu moc,pa vlast.
Tako rade amateri.Samo sam htela da vam kažem da je meni pre 4 godine ubijena bliska osoba, u subotu na nedelju. Mesto zločina su svi redom izgazili, tužilac je došla na uvidjaj, saslušala sve svedoke (niko nije video ubistvo) koji su izneli svoje mišljenje. Telo je odnešeno na sudsku medicinu, a nedeljom ne rade glavni doktori. Sutra su doneli njegove stvari i patike u najobičnijoj kesi, bez uradjenih analiza, pa je slučajno na saučešću bio prijatelj iz suda koji nije mogao da veruje da tako donose stvari, pa je zvao policiju da dodju po to i uzmu sa rukavicama. Napominjem da u tom trenutku ubica nije bio uhapšen. Eto da znate kako se rade uviđaji. Na osnovu rekla kazala svedoka.
E i sad pazi, nekoliko meseci posle toga, taj isti telegraf prenosi:
"PROGOVORILA PRVA ŽENA ZORANA MARJANOVIĆA: Oni su članovi sekte Crna ruža, razvela sam se da ne bih prošla kao Jelena!"
http://www.telegraf.rs/vesti/224207...za-razvela-sam-se-da-ne-bih-prosla-kao-jelena
Dalje u tekstu stoji da je to ustvari telegrafu rekao opet neki nepoznat izvor blizak njegovoj bivšoj supruzi, a ne ona.
- - - - - - - - - -
Uz to je već svima poznato, da je brak pukao zbog Jelene... a ne tamo neke sekte
Ma ja sam skontala ko mu je bivsa zena,ona je u Borci.Ali vidis sve se na tome zavrsilo sa tekstovima,a stvarno je cudno sto sin zivi sa njim,Z. Ima starateljstvo,dobro sada ali on je bio mali kada su se razveli,zasto ga je ostavila kod njih.Ima na tom linku zanimljiv komentar od komsinice prve zene,tipa zna ona mnogo vise ali ima interes,tek ce se cuti.
Pa neka proveravaju ,ovo je demokratska zemlja ,barem tako svi zvone o tome ,niko ne moze da mi zabrani da iznesem svoje misljenje ,to je moje pravo ..
- - - - - - - - - -
Tako i ti ne mozes da zabranis nikome da iznese svoja iskustva ili misljenje ,zapazanje ,kao i ja..
Veruj mi da ja jesam![]()
Pa neka proveravaju ,ovo je demokratska zemlja ,barem tako svi zvone o tome ,niko ne moze da mi zabrani da iznesem svoje misljenje ,to je moje pravo ..
- - - - - - - - - -
Tako i ti ne mozes da zabranis nikome da iznese svoja iskustva ili misljenje ,zapazanje ,kao i ja..