Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Potraga je prekinuta iz razloga sto je shvaceno da se mozda ne radi o padanju u nesvest i slicno, da je najverovatnije da ona nije ziva, da ce se nocu samo unistavati tragovi, a nece biti rezultata...Sacekano je da svane i da se potraga nastavi pazljivije...Jer se predpostavilo da je najbitnije neunistiti tragove tj. dokaze, a to se desava tokom pretrage nocu....

Pretrage se nije smela zaustaviti sve dok je ne nadju....Ko je naredio obustavu pretrage?Dragan Kecman?

Šta veliš ti nenade i rocky?

Jel kecman rekao stop od 4 do 6 ujutro?

Poslednja izmena:
Pretrage se nije smela zaustaviti sve dok je ne nadju....Ko je naredio obustavu pretrage?Dragan Kecman?

Iskreno nemam pojma, ali potpuno razumem razloge... S tim sto i razumem da ce se ovde na forumu to smatrati nekom namestaljkom ili tako nesto...

A i u pitanju je drzavna sluzba i oni ljudi malo zele da odmore, a i zasluzili su ko zna koliko nisu spavali radeci na slucaju...

Poslednja izmena:
Iskreno nemam pojma, ali potpuno razumem razloge... S tim sto i razumem da ce se ovde na forumu to smatrati nekom namestaljkom ili tako nesto...

A i u pitanju je drzavna sluzba i oni ljudi malo zele da odmore, a i zasluzili su ko zna koliko nisu spavali radeci na slucaju...

Ja bih iskljucivo voleo znati ko je i po cijem naređenju prekinuo potragu 1 dan od 4 do 6 ujutro?

TAda je mislim keecman bio načelnik.Ja mislim.Morali su 1 noć angazovati sve snage mupa i usredototcit se na taj nasip da ga okrenu naglavacke.

Ja verujem da bi i psi nasli telo u vodi da je potraga 1 noć bila agersivnija.Noć jeste problem ali znali su da je nasip problem,reflektore i udri...

- - - - - - - - - -

Koliko vidim u optuznici su naveli kako ju je namamio do kanala. Ja se iskreno sa time ne slazem i to mi je totalno glupo i nelogicno... Nadam se da je to u stvari samo novinarska predpostavka... Ja sam ubedjen da je ona u povrtaku trcala puticem uz kanal....

Ja mislim da tuzilastvo javnosti servira kontraindikacije i da je ubijena u kombiju u pokretu...

Da sve izgaze i da uniste sve dokaze? Potragu rade ljudi koji su za to obuceni i nije moguce okupiti sve policajce koji postoje dovesti njih stotinu i pretrazivati...

Zasto serviraju priču da je ubijena na nasipu kad 97.8% nije?Da zavedu trag Delibašičima?

Pa do 4 ujutro su sve zgazili!!!!Šta bi im falilo i od 4-6 da su gazili?

Neko je naredio namerno obustavu od 4-6 iz nekog razloga.

Poslednja izmena:
Zasto serviraju priču da je ubijena nasipu kad 97.8% nije?Da zavedu trag Delibašičima?

Naravno da jeste... Bas to sto javno nisu curele informacije od istrazitelja je dovelo do toga da novinari i ostali sarlatani imaju prostora da izmisljaju svakakve gluposti i da nagadjaju...
A sta ti kazes ubijena je u kombiju u pokretu...:mrgreen: Izvini moram da se nasmejem... Gde nadje kombi i sto u pokretu?

Naravno da jeste... Bas to sto javno nisu curele informacije od istrazitelja je dovelo do toga da novinari i ostali sarlatani imaju prostora da izmisljaju svakakve gluposti i da nagadjaju...
A sta ti kazes ubijena je u kombiju u pokretu...:mrgreen: Izvini moram da se nasmejem... Gde nadje kombi i sto u pokretu?

Ti si osoba iz mup/a?Ok super da nas ovde ima i malo kompetetnijih.Čim se grohotom smejes.Hoce li drzava javno izneti sve ili iza zatvorenih vrata da javnost mora verovati u njihove priče?
Ne znas u postojanje vozila zvanog kombi u ovom slucaju?

Što je šipka odstranjen iz ovog slučaja?To zato sto je provalio da nije ubijena nasipu?

Ajde ajde znaš ti da je kecman tada bio načelnik ne moraš se smeškati....

Kome su šipka i savić LJUDI KOJI SU PROVALILI TOPČIDER smetali?

Odbrani ili državi?

Poslednja izmena:
Ti si osoba iz mup/a?Ok super da nas ovde ima i malo kompetetnijih.Čim se grohotom smejes.Hoce li drzava javno izneti sve ili iza zatvorenih vrata da javnost mora verovati u njihove priče?
Ne znas u postojanje vozila zvanog kombi u ovom slucaju?

Za tebe sam svaki dan nesto drugo izgleda.... Znam za kombi nego zasto bas kombi i zasto bas u pokretu...? Mogu da predpostavim; Sipka je prvi na osnovu nicaga rekao da je utvrdio da je ona prevezena u kombiju ili nekom slicnom vozilu(a tad je od dokaza imao jednu sliku jeleninog tela iz novina sa 50m kroz siblje i tvrdio sa sigurnoscu kako on kaze da joj majca nije krvava)...Kajim je dokazima on to podkrepio ostace misterija.... A u pokretu, pa sta znam to je licna tvoja pretpostavka, hocu reci to si mozda sam smislio, palo ti na pamet iz nekog samo tebi znanog razloga...Nije vozac parkirao kombi nego je kombi bio u pokretu.... Sou...

Jel pas ima mogucnost da nanjuši i u vodi..onaj kanal nije dubok.

Ma ako je bila živa kad je dovučena do kanala, naravno. Pas prati trag koji je ona ostavila, a koji se u vazduhu zadržava najmanje par dana, često i po par nedelja, ako nije padala kiša. Da li je ona pod vodom, ili je potpuno odsutna ne igra ulogu.

Jedini problem, kažem, može da bude to ako su koristili pse koji su trenirani na vazduh, a ne na tlo, u tom slučaju pas može da promaši trag za nekoliko desetina metara.

- - - - - - - - - -

Ako precizno ne ustanove ne mogu se na taj dokaz osloniti......bar ja amater tako mislim.Šta ti misliš kiriku?

Krv u autu nije dokaz, to je samo indicij, koji isključivo u sklopu sa drugim indicijama MOŽE da znači nešto.

Dokaz bi bilo priznanje, snimak na kamerama, njegovi krvavi otisci na oružju... znači nešto što je skoro neoborivo i ukazuje na njega kao na ubicu.

Krv u autu sama po sebi ne uazuje ninašta, kad bi bilo moguće dokazati da je nanesena taj dan, onda bi bila dokaz da je neko ko je imao pristup autu umešan u događaj - ni to ne bi značilo da se radi o Z, niti da je on ubica.

Za tebe sam svaki dan nesto drugo izgleda.... Znam za kombi nego zasto bas kombi i zasto bas u pokretu...? Mogu da predpostavim; Sipka je prvi na osnovu nicaga rekao da je utvrdio da je ona prevezena u kombiju ili nekom slicnom vozilu(a tad je od dokaza imao jednu sliku jeleninog tela iz novina sa 50m kroz siblje i tvrdio sa sigurnoscu kako on kaze da joj majca nije krvava)...Kajim je dokazima on to podkrepio ostace misterija.... A u pokretu, pa sta znam to je licna tvoja pretpostavka, hocu reci to si mozda sam smislio, palo ti na pamet iz nekog samo tebi znanog razloga...Nije vozac parkirao kombi nego je kombi bio u pokretu.... Sou...

Mene smesno izgleda teorija da je ubio na nasipu,vratio se po dete koje ga je samo čekalo,pojavio se pred detetom sav krvav(a mozda je bio i bez tragova krvi po tebi')

Lagano krvav dosao do auta i niko ga nije ni video...usao krvav u auto koji su vozali još godinu dana!!!!

Zanimljivo.Ili je klizno kroz šumu a mala jana sama otisla do kuce?šou brate još veci

Ja ih ne branim samo ne bi valjalo da se ponovi kantrimen.

Hoce li se moci ta teza javno potkrepiti ili moramo verovati slepo u nju?Ta da je ubijena na nasipu?

Kiriku mozda i znas pojedinosti ubistvva na nasipu kako je izvedeno?Slobodno napiši.

Ja veze nemam.

Poslednja izmena:
Ma ako je bila živa kad je dovučena do kanala, naravno. Pas prati trag koji je ona ostavila, a koji se u vazduhu zadržava najmanje par dana, često i po par nedelja, ako nije padala kiša. Da li je ona pod vodom, ili je potpuno odsutna ne igra ulogu.

Jedini problem, kažem, može da bude to ako su koristili pse koji su trenirani na vazduh, a ne na tlo, u tom slučaju pas može da promaši trag za nekoliko desetina metara./KLARA

Pa zasto onda pas nije nasao telo vec vatrogasac?Na kraju kad bude suđenje bit ce da je telo pronasao neko treci?Da je telo bilo do 4 u vodi valjda bi ga pas nasao.

Pa zasto onda pas nije nasao telo vec vatrogasac?Na kraju kad bude suđenje bit ce da je telo pronasao neko treci?Da je telo bilo do 4 u vodi valjda bi ga pas nasao.

To što sam rekla, ako je pas istreniran da miriše vazduh, može da promaši trag za nekoliko desetina metara. Ako sam shvatila, pas jeste odvukao do kanala drugi dan, ali je morala detaljnija pretraga, i tako je vatrogasac nagazio na telo.

Ostaje nejsno, zašto pas nije našao trag već prvi dan. To da su oni išli samo glavnom stazom i gledali da li će se pojaviti nešto "sumnjivo" zato što pas ne poznaje osobu, nema logike. Psu se donese komad odela, koje je ta osoba imala na sebi, češalj, šnala... Naravno je moguće da se radilo o različitim psima. Možda su tek drugi dan doveli jakog tragača.

Ovo sve zvuči kao da je pretraživan prostor od ne znam koliko hektara, a ne staza od manje od 2 km i nešto šipražja pored. To bi jedna osoba sama pretražila bez pomoći pasa, za 3-4 sata.

Da ne pominjem lokaciju mobilnog.

To što sam rekla, ako je pas istreniran da miriše vazduh, može da promaši trag za nekoliko desetina metara. Ako sam shvatila, pas jeste odvukao do kanala drugi dan, ali je morala detaljnija pretraga, i tako je vatrogasac nagazio na telo.

Ostaje nejsno, zašto pas nije našao trag već prvi dan. To da su oni išli samo glavnom stazom i gledali da li će se pojaviti nešto "sumnjivo" zato što pas ne poznaje osobu, nema logike. Psu se donese komad odela, koje je ta osoba imala na sebi, češalj, šnala... Naravno je moguće da se radilo o različitim psima. Možda su tek drugi dan doveli jakog tragača.

Ovo sve zvuči kao da je pretraživan prostor od ne znam koliko hektara, a ne staza od manje od 2 km i nešto šipražja pored. To bi jedna osoba sama pretražila bez pomoći pasa, za 3-4 sata.

Da ne pominjem lokaciju mobilnog.

Ja mislim da kiriku sve zna a mi nagađamo.

Psi su dovedeni oko 23h tu noc.. Oni su vodjeni glavnom stazom na nasipu, niko nije ni pomislio da ih vodi stotinak metara nize do kanala...Oni su njusili ljudske tragove, nebil li nanjusili nesto sumnjivo na toj duzini terena od oko 1700m...Ne bi li nasli les, telo, unesvescenu zenu itd., osobe ciji miris ne prepoznaju... Mislim 2 psa... To su prosli i odvedeni su... Pretraga je nastavljena nocu.....Pronadjena je njena snala ili gumica za kosu, jedna patika... Ujutru je potraga nastavljena,nadjena je trenerka, potraga je intenzivirana, ali telo i dalje nije bilo nadjeno ni posle 6 sati pretrage po danu(kao i 4 sata pretrage po noci).... Psi su dovedeni oko 11h(pre podne) ponovo..Onjusili su gumicu za kosu i patiku... Otisli su u pravcu kanala...Jedan pas je preskocio kanal... Tamo je bila druga patika... Pozvani su vatrogasci... Predpostavilo se da je telo u vodi, jer se videla krv na obodu kanala.. Kako je vatrogasac usao u vodu, nagazio je na Jeleninu nogu(kroz mulj se ne vidi nista), a gornji deo tela(torzo) je izronio iz vode.. Na obdukciji je sve bilo prilicno jasno sto se tice boravka tela u vodi... To je veoma lako utvrditi.. Odredjene bakterije se pojavljuju na i u telu posle tacno odredjenog vremena provedenog u vodi...Razvijaju se i tacno pokazuju vreme smrti, a kod procene greske se mere u minutima... U njenim plucima je nadjena voda i grancice iz kanala sto sa sigurnoscu pokazuje da je ziva ubacena u kanal...Njena koza takodje pokazuje koliko vremena je provela u vodi.... Na drugoj strani kanala nisu pronadjeni tragovi nikakvog vozila i slicno..Nasip citavu noc nije ostao bez policajca pa cak i novinara....Samo je pretraga prekinuta u 4h, a nastavljena u 6h.... Ne postoji nikakva sumnja da je telo dovezeno, niti je to moguce, a ni logicno.... Forenzicarima je od uvek sve bilo jasno...Novinari su pokusali(u saradnji sa sipkom) da naprave misteriju... Koriste ljudi situaciju da unovce svoj posao....Tragovi ubistva postoje na nasipu i oni su tacno utvrdjeni...

Netačno, ranije su dovedeni:

(KURIR TV) POTRAGA ZA PEVAČICOM Jelena Krsmanović nestala dok je trčala kod naselja Crvenka
http://www.kurir.rs/crna-hronika/2202383/nestala-zena-u-crvenki-otisla-da-trci-i-nije-se-vratila

02.04.2016. 21:53h
Policija je večeras intezivirala potragu za pevačicom Jelenom Krsmanović, koja je nestala nakon što je otišla da trči, a kako Kurir saznaje, uz pomoć pasa koji su omirisali njenu odeću, pretraženo je obližnje groblje nakon čega će potraga nastaviti po napuštenim kućama.

Još pre 22h je jedna tura sa psima već zavrsena tj obiđena...

...
.

Halo, to je prva noć potrage, kakav umor...

...

- - - - - - - - - -

Zasto serviraju priču da je ubijena na nasipu kad 97.8% nije?Da zavedu trag Delibašičima?

Pa do 4 ujutro su sve zgazili!!!!Šta bi im falilo i od 4-6 da su gazili?

Neko je naredio namerno obustavu od 4-6 iz nekog razloga.

Ja mislim da je tada dovezeno telo verovatno

...

Tragovi ubistva postoje na nasipu i oni su tacno utvrdjeni.../KIRIKU

Jel ovo iz spisa tužilaštva?Čeka se samo da krene suđenje jer su sve provalili?Evo neka je kiriku u pravu ali bas me zanima ko god je ubio na nasipu kako je to izveo da ga niko ziv usred dana nije video.

- - - - - - - - - -

Ja mislim da je tada dovezeno telo verovatno/grom

Kada?Kad su se razisli u 4 ujutro?Mislis tada?DA nije malo riskantno bilo tada doneti telo?Ipak je policija mogla na tim mestima ostaviti ljude u pozadini da vrebaju?

Ja mislim da je u petak dan ranije ubijena pa su onda izvodili pokazne vezbe na nasipu.Kako je pas nije nasao od 22 sata pa do 4 ujutro ostat ce zauvek nejasno.

Halo, to je prva noć potrage, kakav umor.../grom

Pa od ranije bili umorni a i noć je bila jbg sta ces....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back