Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.a trenerku ,patike nisu nanjusili tada ,zato sto nije tuda ni prolazila pored kanala ,to je jasna stvar ,a ne kao sto Sipka sugerise da je ubacena izmedju prvog i drugog ,pa su kao molekuli isparili u vazduhu...

Da se nadovezem ,da ne bude zabune,nisu nanjusili tokom prve potrage ,na to sam mislio.....

- - - - - - - - - -

Ako su se tokom prve potrage kretali do druge rampe ,i tu stali ....to znaci da je tu i bila zadnji put ,sto znaci da je najverovatnije bila oteta,nije slucajno ignorisano kretanje pasa tragaca ,izjave svedoka kada su tada izasli na nasipu prvi put ....i tu postoji put ,na tom delu ,novinari su napisali put ,koji put ?!

- - - - - - - - - -

A gledajte ovo ,ako su tragaci u toku prve potrage izasli preko njive do puta ,oni bi osetili njene stvari ,bile bi pronadjene jos tada ,sto bi znacilo da je /su ili otmicari ili je/su ubica/e otisle tuda,,,a to nije slucaj .....njene stvari su kasnije pronadjene ,znaci podmetnute ,jasna stvar kao dan...

Da citiram sebe ....da su tragaci tokom prve potrage (psi) nasli njene stvari ,oni bi jos tada ubrzo pronasli i njeno telo ....i to itekako ostavlja mogucnost otmice otvorenim (posto to tada nije pronadjeno ),Sipka nije u pravu sto je to olako odbacio,,,,"nema tragova vezivanja ,tosikoloski nalaz u redu ,..i gotova stvar ,nije oteta "ma daj bre ,slike zglobova mi nismo videli ,postoje sredstva za omamljivanje koja se ne mogu identifikovati ,ni preko krvi ,ni preko kose .....

Poslednja izmena:
Eva Ras osvrnula se na učešće Zorana Marjanovića u rijalitiju Zadruga i iznenadila sve svojim komentarom da se ne bi iznenadila, kada bi izvršio samoubistvo.
15:10 7. SEP 2017.
Foto: Screenshot YouTube
Legendarna glumica smatra da zatovreni prostor veoma utiče na labilne osobe, te da Zoran Marjanovićnakon preživljenog stresa, vrlo lako može da digne ruku na sebe: “Rijaliti može loše da deluje na psihu. Dešavalo se da se nakon više meseci takve igre ljudi ubiju. Naravno da postoji opasnost da se to desi i kod nas. Divim se svakom ko tu uđe i preživi. Za Zorana to može da bude kritično, ne mogu da kažem da bi me iznenadilo da dođe i do samoubistva jer to je nerealan svet, a ne znam koliki pritisak on može da izdrži", rekla je Eva.

Ovo je bas cudna izjava ,zasto bi tako nesto izjavila?

Možda je nije uopšte hteo na nasipu da je ubije ako je ubijena na nasipu(​PO MENI NIJE na nasipu).

KOMBI U POKRETU I IZBAČENA IZ KOMBIJA U VODU....SVE DRUGO BI BILO IZUZETNO SUMLJIVO ZA UBICE....I U KUCI DA SU JE UBIJALI,I NA NASIPU I BILO GDE...POSTO JE VRHUNSKI ISPLANIRAN ZLOČIN VERUJEM I DA SU MESTO UBISTVA TOTALNO PROFESIONALNO ISPLANIRALI....VERUJEM DA JE UBIJENA U ONIM KOMBIJIMA TERETNIM GDE NEMA STAKLA POZADI I GDE NIKO NEM APRISTUP DA VIDI STA SE DOGAĐA U KOMBIJU...SVE DRUGE KOMBINACIJE AKO SU UBICE RADILE PAST CE KAD TAD I OSTAT CE TRAGOVI....VERUJEM DA SU I KOMBI SMRTI UNISTILI ILI ODVEZLI PREKO GRANICE...ZATO OVO TAPKA I TAPKAT CE ZLOČIN JOŠ DUGO,DUGO....

Eva Ras osvrnula se na učešće Zorana Marjanovića u rijalitiju Zadruga i iznenadila sve svojim komentarom da se ne bi iznenadila, kada bi izvršio samoubistvo.
15:10 7. SEP 2017.
Foto: Screenshot YouTube
Legendarna glumica smatra da zatovreni prostor veoma utiče na labilne osobe, te da Zoran Marjanovićnakon preživljenog stresa, vrlo lako može da digne ruku na sebe: “Rijaliti može loše da deluje na psihu. Dešavalo se da se nakon više meseci takve igre ljudi ubiju. Naravno da postoji opasnost da se to desi i kod nas. Divim se svakom ko tu uđe i preživi. Za Zorana to može da bude kritično, ne mogu da kažem da bi me iznenadilo da dođe i do samoubistva jer to je nerealan svet, a ne znam koliki pritisak on može da izdrži", rekla je Eva.

Ovo je bas cudna izjava ,zasto bi tako nesto izjavila?

mogu da ga roknu i kazu da je iseko vene i zatvore slucaj

Ako su postojale neke rasekotine na sakama, ruci, laktu onda su one verovatno male i posledica su mlataranja rukama prilikom borbe ili mahinalnog branjenja od napadaca...Posekotine su nastale od siblja, bodlji na siblju ili od granja....Mislim da su to dublje ogrebotine... Da vas potsetim da je krv na uvidjaju osim na zemlji pored kanala, nadjena i na siblju pored kanala(naravno sa strane prema stazi)...

I Sipka sto tvrdi sa 1 na 2 aprila ....uopste ne stima ,planiran zlocin vikendom ,telo vracano vikendom ,kada je uvek neko mogao da naidje ,to je veoma glupo i rizicno

- - - - - - - - - -

Kaze se da je potraga napustila nasip oko 2 sata ,a ljudi je bilo do 4 ,period od 4-6 idealan za vracanje i podmetanje ,sto niko od odbrane nije insistirao da se ispitaju ti sa nasipa ,onog koji je vodio pretragu ?

Pa tebi nijedna druga teorija ili misljenje neodgovara,ako nije slicno tvojoj teoriji ili misljenju.Bilo to neko od forumasa,strucnih osoba itd.Ti ovde sve znas,niko drugi.Nedaj boze da neko nesta drugacije misli od tebe,odma kontriras.Svi imamo ovde pravo izneti svoje misljenje.Zato je forum ili?!

- - - - - - - - - -

Budisav je upravu,sve je ovo ok što mi diskutujemo,ali verovatno postoje relevatni dokazi koje nisu iscurili u javnost,a da novinari izmišljaju sve.

Bas tako!

Pa je li ti neko brani da izneses misljenje ??Je li sam ti stavio brnjicu na usta ,takvi upadaci ,samo i prave haos i zavadu na temi ...

- - - - - - - - - -

Normalno da cu jakim argumentima da pobijem neosnovane gluposti i teorije ,a sad sto nekome to smeta ,mnogo me briga ,zasto ne napadate novinare koji su sve i svasta pisali ...

Haos?Zavada?o cemu ti?ja komentarisem ponekad,jer nekad nemam sta da komentarisem kad procitam o nekim okultnim brojevima,pa neki rituali,pa neko namestanje,itd.koji tvoji jaki argumenti?na osnovu cega?

Pa argumetisao si smesno na moje pitanje,zasto od pok.muz nije znao u emisiji da odgovori koliko dugo je trcala (redovno trcanje),pa si odma napisao u tom smislu "sta ima da odgovori na to pitanje,nemora se nikome pravdat".

Pa je li ti neko brani da izneses misljenje ??Je li sam ti stavio brnjicu na usta ,takvi upadaci ,samo i prave haos i zavadu na temi ...

- - - - - - - - - -

To sto me nazivas "upadacem",bolje da sam povremeni upadac,i bar nepisem gluposti na ovoj zalostnoj i tragicnoj temi,koja je zadesila pokojnu Jelenu,nego da pisem kojekakve gluposti i maste neosnovane po nicemu.Moje misljenje i pitanja ovde su bila na osnovu emisija,intervjua,a ne iz bilo kojih novina.Bez optuzbe dali je neko kriv ili nije.

Jer psi su dva puta najmanje izlazili na nasipu ,tokom pocetka potrage ,i neposredno pre nego sto je bila pronadjena...e sad nama novinari sugestiraju ili to neko preko njih radi ,da su psi tokom prve potrage izasli do puta .....psi su sigurno posle druge potrage ,otisli do puta .....a trenerku ,patike nisu nanjusili tada ,zato sto nije tuda ni prolazila pored kanala ,to je jasna stvar ,a ne kao sto Sipka sugerise da je ubacena izmedju prvog i drugog ,pa su kao molekuli isparili u vazduhu...

- - - - - - - - - -

Zato je veoma vazno bilo ispitati kako su psi reagovali ,gde su se kretali ,u kom pravcu ,i u toku prve potrage ,i u toku druge potrage ...ali i to je ignorisano u potpunosti....

Nekoliko bitnih stvari:

1) Šta god novinari javljali, pas ne može da nanjuši ubicu, može Jelenu. Iz toga jedino možemo da pretpostavimo da se i ubica tuda kretao.

2) Molekuli ne mogu da ispare tako brzo, to što je Šipka rekao je čista glupost. Bolji pas može da nanjuši trag i posle nekoliko nedelja, pogotovo ako nije padala kiša.

3) U tome je i jedan od problema. Ako je Jelena neposredno pre toga dolazila na nasip, ako je trčala u krug, itd. to može da zbuni psa, oni uglavnom ne mogu da ocene pravac kretanja i koliko je trag star, iz kojeg pravca dolazi itd.

4) U zavisnosti od toga za čega je pas obučen, on njuši trag ili na tlu, ili vazduh. Većina pasa koja traga za živim ljudima je obučena na vazduh, koji nije nepokretan, dakle nije čudno ni da pas neko vreme "skrene" sa puta, da ode nekoliko desetina metara u dalj, da bi se ponovo vratio na putanju.

5) Ne igra ulogu da li je telo bilo pod vodom, pas bi ga svejedno našao, on njuši trag koje je to telo ostavilo. Ima primera gde se sa psima vozi čamcima po jezeru, da bi se uvrdilo tačno mesto na kome se neka osoba utopila. Ono što se može desiti je to što sam rekla, da vetar odnese miris u nekom pravcu, pa da pas ne može precizno da locira telo, koje je pod vodom, da ga promaši na nekoliko desetina metara, pa da ga to zbuni, da onda krene u kontra pravcu, itd.

6) Telo živog i mrtvog čoveka su dva različita traga!!! Čovek nakon smrti naglo menja miris, tako da psi generano prestaju sa potragom, zato što nije to za čim su tragali. Postoje posebni psi koji se koriste isključivo za već mrtva tela. Postoji i mogućnost da se pas istrenira tako da svejedno nastavi da sledi miris.

Pitanje je kako su psi koji su korišćeni na nasipu izdresirani. Ne verujem da je doveden pas koji je isključivo za mrtva tela, već bi se pisalo o tome. Ako je pas na određenom mestu prekinuo potragu, zato što gubi miris, to MOŽE biti i zato što je na tom mestu ubijena. Ili par desetina, pa i stotinak metara dalje, ako se trag pomerio za to vreme.

Pitanje je zašto nije pretražen teren, oko mesta koji je pas markirao.

Da citiram sebe ....da su tragaci tokom prve potrage (psi) nasli njene stvari ,oni bi jos tada ubrzo pronasli i njeno telo ....i to itekako ostavlja mogucnost otmice otvorenim (posto to tada nije pronadjeno ),Sipka nije u pravu sto je to olako odbacio,,,,"nema tragova vezivanja ,tosikoloski nalaz u redu ,..i gotova stvar ,nije oteta "ma daj bre ,slike zglobova mi nismo videli ,postoje sredstva za omamljivanje koja se ne mogu identifikovati ,ni preko krvi ,ni preko kose .....

Niti se može identifikovati da li joj je neko pretio pištoljem i naterao je da ide za njim, sedne u auto, bilo šta.

Pa argumetisao si smesno na moje pitanje,zasto od pok.muz nije znao u emisiji da odgovori koliko dugo je trcala (redovno trcanje),pa si odma napisao u tom smislu "sta ima da odgovori na to pitanje,nemora se nikome pravdat".

Skoro svako ko redovno trči varira dužinu i brzinu trčanja.

Pogotovo ako između radi vežbe i ako je kardio trening, a njen jeste bio (i Z je to objasnio u emisiji), zato što je i trčala da smrša. I ne može da zna unapred, koliko će trening trajati.

Skoro svako ko redovno trči varira dužinu i brzinu trčanja.

Pogotovo ako između radi vežbe i ako je kardio trening, a njen jeste bio (i Z je to objasnio u emisiji), zato što je i trčala da smrša. I ne može da zna unapred, koliko će trening trajati.

Ja ipak mislim da je trebao da bar oko prilike zna koliko joj je vremenski trebalo da trci,pola sata,sat.Ako je redovno isao sa njom na trcanje,kao sto je izjavio morao je da zna a on to nije znao,ma ni od prilike.

Naravno,isto tako ima i odredjeno vreme trcanje.duzina i nazad zna se koliko oko prilike treba vremena.ili?Ako je posla da trci i nije se vratila,valjda joj nije trebalo pola sata za tu relaciju?mislim to zna svako ko se bavi trcanjem tako da...a vidim da si propustila jednu jako bitnu info.da je ona u tu subotu imala zakazan termin za Kardiobox u teretani tamo oko 17h cini mi se.ovde je jedna devojka davno pisala za to.pa pitam zasto bi jedna osoba radila 2x za isti dan Kardiotrening i u razmaku kratkog vremena(to je trcanje na nasipu pa onda malo za tim jos Kardiobox)?to niko neradi ako se bavi sa sportom.Pritom uzmi u obzir,da ide posle trcanja kuci(rucak),pa posle rucka kod mame,pa onda u teretanu na termin(koji navodno nije otkazan).

Imate klip od 19.2. Mijatovic,Milisavljevic
Lepo objasnjeno i o krvi a i potrazi! Mijatovic opisuje kako je trajala potraga sa psom,sta su nasli uvece,zasto vatrogasci itd
To ce sve biti u toj njegovoj knjizi koju najavljuje a i mislim da je on blizak istrazi i podaci su verodostojni!
Moguce i da je taj neko s te druge strane kanala dosao i naknadno fingirao patike i ostalo ovo jeste komplikovano zbog vise radnji ,kretanja a i vise osoba

Ja ipak mislim da je trebao da bar oko prilike zna koliko joj je vremenski trebalo da trci,pola sata,sat.Ako je redovno isao sa njom na trcanje,kao sto je izjavio morao je da zna a on to nije znao,ma ni od prilike.

Naravno,isto tako ima i odredjeno vreme trcanje.duzina i nazad zna se koliko oko prilike treba vremena.ili?Ako je posla da trci i nije se vratila,valjda joj nije trebalo pola sata za tu relaciju?mislim to zna svako ko se bavi trcanjem tako da...a vidim da si propustila jednu jako bitnu info.da je ona u tu subotu imala zakazan termin za Kardiobox u teretani tamo oko 17h cini mi se.ovde je jedna devojka davno pisala za to.pa pitam zasto bi jedna osoba radila 2x za isti dan Kardiotrening i u razmaku kratkog vremena(to je trcanje na nasipu pa onda malo za tim jos Kardiobox)?to niko neradi ako se bavi sa sportom.Pritom uzmi u obzir,da ide posle trcanja kuci(rucak),pa posle rucka kod mame,pa onda u teretanu na termin(koji navodno nije otkazan).

Orjeniše se po broju otkucaja srca, koji varira u zavisnosti od mnogo faktora, uključujući temperaturu, pritisak, obroke tog dana... Generalno je 30 minuta previše za 2-3 km, ali je usput mogla i vežbati, kao što je on rekao, razgibavati se, itd.

Iskreno, ja verujem da se ona trebala naći sa nekim (opet varjanta diler, neki dužnik, ili sl), i da je on to znao, pa da zato ne zna koje je tačno vreme. Ali to ga još ne čini ubicom.

Interesantno je u tom kontekstu i šta se desilo sa fitnes narukvicom, ako je imala kod sebe. Ako nije, zašto nije imala, i da li je uvek išla bez nje. Za kardio vežbe se uglavnom koristi.

Za teretanu ne znam, ne bi trebalo dva puta na dan, naravno, ali se ne drži svako pravila, mnogi hoće da smršaju ekspres, pogotovo ako je u biznisu. Možda bi kasnije otkazala teretanu, to veče je imala i zakazano snimanje u studiju, ta teretana ionako nema puno smisla. I ne shvatam i dalje tvoju poentu, misliš da ona uopšte nije trčala taj dan? Otkud onda razgovor sa majkom?

Zna li se ko je zakazao termin tog dana? Ona? Zoran? Neko treći?

Da li je često otkazivala u zadnji čas, ili se dešavalo da dođe, a da ne otkaže?

Kontam da je tu negde zec, oko tog rasporeda, ali nije još sve jasno.

Od rampe do rampe se ne vidi.

- - - - - - - - - -

1700 m se moze videti sa brda ako se gleda ili planine ,ili da se gleda uz pomoc dvogleda ,u mojem kraju postoji ravan put oko 2 km potpuno prav ,od pocetne tacke do semafora .....taj semafor se ni u ludilu ne moze videti ljudskim okom..

- - - - - - - - - -

Lepo objasnjeno i o krvi a i potrazi! Mijatovic opisuje kako je trajala potraga sa psom,sta su nasli uvece,zasto vatrogasci itd
To ce sve biti u toj njegovoj knjizi koju najavljuje a i mislim da je on blizak istrazi i podaci su verodostojni!
Moguce i da je taj neko s te druge strane kanala dosao i naknadno fingirao patike i ostalo ovo jeste komplikovano zbog vise radnji ,kretanja a i vise osoba
Kakav Mijatovic ,kakva knjiga covece...ti bitni podaci su totalno zapostavljeni u istrazi i u predistrazi .

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

To sto me nazivas "upadacem",bolje da sam povremeni upadac,i bar nepisem gluposti na ovoj zalostnoj i tragicnoj temi,koja je zadesila pokojnu Jelenu,nego da pisem kojekakve gluposti i maste neosnovane po nicemu.Moje misljenje i pitanja ovde su bila na osnovu emisija,intervjua,a ne iz bilo kojih novina.Bez optuzbe dali je neko kriv ili nije.
Ako su ti gluposti ,preskoci moje postove ,od sada na ignore ,pa pisi sta hoces ,totalno
nebitna....

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ako su ti gluposti ,preskoci moje postove ,od sada na ignore ,pa pisi sta hoces ,totalno
nebitna....

Jedna kap krvi ne moze nista da dokaze ,apsolutno nista ,krv oize dospeti u auto na milion nacina ,glupi novinari i glupo tuzilastvo....

- - - - - - - - - -

Na 1700m se može videti sve.

U Crnoj Gori mozda ,u Srbiji ne.

- - - - - - - - - -

Niti se može identifikovati da li joj je neko pretio pištoljem i naterao je da ide za njim, sedne u auto, bilo šta.

Moze se identifikovati da li ju je neko onesposobio udarcem...

Nekoliko bitnih stvari:

1) Šta god novinari javljali, pas ne može da nanjuši ubicu, može Jelenu. Iz toga jedino možemo da pretpostavimo da se i ubica tuda kretao.

2) Molekuli ne mogu da ispare tako brzo, to što je Šipka rekao je čista glupost. Bolji pas može da nanjuši trag i posle nekoliko nedelja, pogotovo ako nije padala kiša.

3) U tome je i jedan od problema. Ako je Jelena neposredno pre toga dolazila na nasip, ako je trčala u krug, itd. to može da zbuni psa, oni uglavnom ne mogu da ocene pravac kretanja i koliko je trag star, iz kojeg pravca dolazi itd.

4) U zavisnosti od toga za čega je pas obučen, on njuši trag ili na tlu, ili vazduh. Većina pasa koja traga za živim ljudima je obučena na vazduh, koji nije nepokretan, dakle nije čudno ni da pas neko vreme "skrene" sa puta, da ode nekoliko desetina metara u dalj, da bi se ponovo vratio na putanju.

5) Ne igra ulogu da li je telo bilo pod vodom, pas bi ga svejedno našao, on njuši trag koje je to telo ostavilo. Ima primera gde se sa psima vozi čamcima po jezeru, da bi se uvrdilo tačno mesto na kome se neka osoba utopila. Ono što se može desiti je to što sam rekla, da vetar odnese miris u nekom pravcu, pa da pas ne može precizno da locira telo, koje je pod vodom, da ga promaši na nekoliko desetina metara, pa da ga to zbuni, da onda krene u kontra pravcu, itd.

6) Telo živog i mrtvog čoveka su dva različita traga!!! Čovek nakon smrti naglo menja miris, tako da psi generano prestaju sa potragom, zato što nije to za čim su tragali. Postoje posebni psi koji se koriste isključivo za već mrtva tela. Postoji i mogućnost da se pas istrenira tako da svejedno nastavi da sledi miris.

Pitanje je kako su psi koji su korišćeni na nasipu izdresirani. Ne verujem da je doveden pas koji je isključivo za mrtva tela, već bi se pisalo o tome. Ako je pas na određenom mestu prekinuo potragu, zato što gubi miris, to MOŽE biti i zato što je na tom mestu ubijena. Ili par desetina, pa i stotinak metara dalje, ako se trag pomerio za to vreme.

Pitanje je zašto nije pretražen teren, oko mesta koji je pas markirao.

Cadaver psi su najbolji tragaci..Mi i ne znamo gde je i sta i kada pas tragac markirao ,u tome je poenta ,svo vreme se to skriva ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back