Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je veoma bitna stvar ,locirati gde je njen telefon bio tacno kada se taj neko javio i cutao ,to se nigde ne spominje ,nego nam sole pamet o nekom gasenju telefona i preklapanju signala ,,,,,ako to mogu da utvrde ,onda mogu i ovo ...

- - - - - - - - - -

I zasto bi on planirao ubistvo na nasipu ,kada je recimo mogao da zna da ta baba cuva ovce ,koze u to vreme ,oko 17 h ,to je totalno nebulozno ,on bi snimao situaciju na nasipu danima ,ko kada dolazi ,odlazi ,zadrzava se ,cuva stoku .....i bas odlucio da odu na nasipu oko pola 5 i da je ubije tu ,gde postoje jos brojni svedoci ,gde baba cuva stoku ,totalno van pameti ?!To tuzilastvo tvrdi ....

Zuti krug je mesto ubistva, a crveni pokazuje mocvarni teren koji se proteze skoro celom duzinom nasipa..Tu se moze baciti predmet kojim je ubijena, a to niko ne moze da isusu niti da tuda roni i trazi... Ne kazem da je tu bacio predmet sigurno, ali to je mesto gde bih mogao da baci, kao sto je i ovo smetliste sa ove stramne nasipa mesto gde se moze naci neka, sipka ili neki gvozdeni deo od nekog automobila mozda ili neceg slicnog....
Pogledajte prilog 479333

Po treci put te pitam - hoćeš li konacno na svojim ilustracijama ucrtati i ukazati i na onaj put preko njive?!
Zasto njega apstrahuješ kad je telo nadjeno tik do tog puta koji od kanala vodi do glavnog puta?!
Jel zato što taj put ukazuje na dovoženje tela?!
Jer ne može biti slučajnost da je telo nađeno baš tu...

...

Babu sigurno nije sretao sa oruzjem...Baba dolazi na pocetnu livadu sa kozama svaki dan oko 17h...Pa tako i taj dan...U to vreme Z sedi na pocetnoj livadi, a jana se igra malo dalje od njega..U jednom trenutku Jana prilazi kozama i baba cuje kako je Z doziva... Baba naravno ni na sta ne obraca puno paznje, jer nije svesna da treba da pamti sta je neko obukao itd... Z i Jana krecu na stazu "u susret jeleni"....A pre svega toga se desilo ubistvo...

- - - - - - - - - -

Ne postoje nikakve kamere....Baba ga je videla na pocetnoj livadi dosta nakon ubistva(20-30min) ) ..a les je odatle na skoro kilometar...
Ne postoje kamere koje snimaju nasip...Mozda moze kamera sa autobusa koji se tu blizu okrece da snimi neki deo nasipa, taj pocetni...Ili sa te kuce, opet neki delic, taj krajnji, ali pitanje je da li je to zabelezeno i koja je verovatnoca da se bilo sta moze videti u toj daljini....Mislim da je jasno da su ti snimci neupotrebljivi i da na njima nema nista znacajno.... Osim na snimcima iz autobusa dok je susretao automobile na putu ili snimku iz prodavnice...Tu verovatno nesto ima...Po tome znaju koliko puta su Z ili Vladimir dolazili i odlazili sa nasipa..U kom vremenu...Kao i ko je vozio prilikom dolaska...Z ili Jelena...U koje vreme su prosli itd....

Baba koja pokazuje srednjaka ....je faktički neuračunjljiva...

...

Poslednja izmena:
Možda je nije uopšte hteo na nasipu da je ubije ako je ubijena na nasipu(​PO MENI NIJE na nasipu).

Kiriku je iscrtao X ilustracija, ali iz nepoznatog razloga niti na jednoj nije ucrtao put preko njive..., a telo je nadjeno bas tu - na kraju puta koji vodi od kanala do glavnog puta...

To što je telo nađeno tu je ozbiljan i važan dokaz sam po sebi..., jer ukazuje da je telo dovoženo..., jer ne može biti slučajnost da od 1600 metara telo bude baš tu...

...

Znam ja kako tuzilastvo razmislja ,,,,oni idu na to da je on nju namamio ,pa iz treceg pokusaja uspeo da je savlada ,glupost ,opet bi bilo borbe ,jer ne zaboravite ona je znala karate ,od mladosti jos ,znala da se odbrani ...otac ju je ucio ,a i trenirala je ,...

- - - - - - - - - -

Naravno Grome da nije slucajno ,,,,,tu dovezena ,,,nasip je duzi od 1600 i nesto metara ,to je duzina od rampe do rampe ,nasip je dugacak oko 4 km ....i bas na tom mestu se nalazi putic preko njive do asfaltnog puta...kako da ne

I Sipka sto tvrdi sa 1 na 2 aprila ....uopste ne stima ,planiran zlocin vikendom ,telo vracano vikendom ,kada je uvek neko mogao da naidje ,to je veoma glupo i rizicno

- - - - - - - - - -

Kaze se da je potraga napustila nasip oko 2 sata ,a ljudi je bilo do 4 ,period od 4-6 idealan za vracanje i podmetanje ,sto niko od odbrane nije insistirao da se ispitaju ti sa nasipa ,onog koji je vodio pretragu ?

Naravno Grome da nije slucajno ,,,,,tu dovezena ,,,nasip je duzi od 1600 i nesto metara ,to je duzina od rampe do rampe ,nasip je dugacak oko 4 km ....i bas na tom mestu se nalazi putic preko njive do asfaltnog puta...kako da ne

Na tom detalju i dokazu treba insistirati jer je ključni za dafinisanje mesta ubistva, a to očigledno nije nasip...
Taj putić kojeg više ne pominju ukazuje na dovoženje tela...

...

I Sipka sto tvrdi sa 1 na 2 aprila ....uopste ne stima ,planiran zlocin vikendom ,telo vracano vikendom ,kada je uvek neko mogao da naidje ,to je veoma glupo i rizicno

- - - - - - - - - -

Kaze se da je potraga napustila nasip oko 2 sata ,a ljudi je bilo do 4 ,period od 4-6 idealan za vracanje i podmetanje ,sto niko od odbrane nije insistirao da se ispitaju ti sa nasipa ,onog koji je vodio pretragu ?

Šipka je ukazao na dva vazna detalja koja su ključna:

- Mesto ubistva
- Vreme ubistva

Dakle:

Put preko njive, a na cijem kraju je nadjeno telo..., ukazuje na dovoženje tela..
A što se tiče vremena ubistva mislim da je Šipka dobro uvideo da je ubijena u drugo vreme od zvaničnog, ali ja mislim da je to bilo sa 2. na 3. April, a ne 1. na 2.

...

Ja mislim da je i došao tim putem, tj. mislim da je telo dovezeno i bačeno...

Jer nema te slučajnosti da bas kao slučajno telo bude baš tu...tik do puta preko njive...

...
To mi se ne uklapa nesto ,sto je Nenad napisao ,tj.tabloidi preneli da je pas nanjusio "ubicu do puta" ,to je insuinacija da je ubijena na nasipu ,,,,,ubica tokom tog popodneva nije mogao tu da ode ,jer vecina nas se slaze da nije na nasipu....mogla je da bude oteta ,ali ne verujem da je na tom mestu ,nego kod druge rampe ,a to je vec najmanje kilometar i po .....

Poslednja izmena:
Jer psi su dva puta najmanje izlazili na nasipu ,tokom pocetka potrage ,i neposredno pre nego sto je bila pronadjena...e sad nama novinari sugestiraju ili to neko preko njih radi ,da su psi tokom prve potrage izasli do puta .....psi su sigurno posle druge potrage ,otisli do puta .....a trenerku ,patike nisu nanjusili tada ,zato sto nije tuda ni prolazila pored kanala ,to je jasna stvar ,a ne kao sto Sipka sugerise da je ubacena izmedju prvog i drugog ,pa su kao molekuli isparili u vazduhu...

- - - - - - - - - -

Zato je veoma vazno bilo ispitati kako su psi reagovali ,gde su se kretali ,u kom pravcu ,i u toku prve potrage ,i u toku druge potrage ...ali i to je ignorisano u potpunosti....

.a trenerku ,patike nisu nanjusili tada ,zato sto nije tuda ni prolazila pored kanala ,to je jasna stvar ,a ne kao sto Sipka sugerise da je ubacena izmedju prvog i drugog ,pa su kao molekuli isparili u vazduhu...

Da se nadovezem ,da ne bude zabune,nisu nanjusili tokom prve potrage ,na to sam mislio.....

- - - - - - - - - -

Ako su se tokom prve potrage kretali do druge rampe ,i tu stali ....to znaci da je tu i bila zadnji put ,sto znaci da je najverovatnije bila oteta,nije slucajno ignorisano kretanje pasa tragaca ,izjave svedoka kada su tada izasli na nasipu prvi put ....i tu postoji put ,na tom delu ,novinari su napisali put ,koji put ?!

- - - - - - - - - -

A gledajte ovo ,ako su tragaci u toku prve potrage izasli preko njive do puta ,oni bi osetili njene stvari ,bile bi pronadjene jos tada ,sto bi znacilo da je /su ili otmicari ili je/su ubica/e otisle tuda,,,a to nije slucaj .....njene stvari su kasnije pronadjene ,znaci podmetnute ,jasna stvar kao dan...

Njegova izjava je napravila najveci problem i zbrku ,da ju je on izgubio u jednom trenutku ....gde ju je izgubio ,u kom pravcu je isla....lagao je on ,i to je lagao zato sto je ili morao da bi nekog zastitio ,znaci neki dil ili bio ucenjen ,ili mu je neko iz istrage tako sugerirao da kaze u javnosti (sto znaci da nije razmisljao sta govori i kakve ce posledice to imati po njega i na istragu ,mada u to ne verujem)

- - - - - - - - - -

On je izjave davao proracunato ,pravio pauze ,mucao ,skretao pogled ,dodirivao lice ,znaci lagao i prisecao se kako mu je receno sta da kaze ,da bi napravio totalnu zbrku ,da bi nekome napravio mogucnost za rijaliti?!

Ne verujem da bi sam sebe pokopao ,jer bi unapred tacno znao sta da kaze ,on nije glup ,a glupo se poneo ,ima visoko celo ,a to je znak velike inteligencije....

- - - - - - - - - -

Hocu da kazem ,da je on mogao mnogo ubedljiviju pricu da smisli ,ako je direktno umesan ....a njegove izjave u najmanju ruku pokazuju da je indirektno umesan ...e sad treba utvrditi kako ,zasto i zbog cega ..

- - - - - - - - - -

Znaci po logici ispada da je on zvao novinare kuci ,prvo novinarku Kurira ,i sam sebe pokopao izjavama ?!

No fuckin way

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back