Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zuti krug je mesto ubistva, a crveni pokazuje mocvarni teren koji se proteze skoro celom duzinom nasipa..Tu se moze baciti predmet kojim je ubijena, a to niko ne moze da isusu niti da tuda roni i trazi... Ne kazem da je tu bacio predmet sigurno, ali to je mesto gde bih mogao da baci, kao sto je i ovo smetliste sa ove stramne nasipa mesto gde se moze naci neka, sipka ili neki gvozdeni deo od nekog automobila mozda ili neceg slicnog....
Pogledajte prilog 479333

Mnogo je price bilo o raznim varijantama a eto na kraju osta jedan pravac a to je porodica.Ljubavnik nije dokazan verujem da se nadlezni nebi igrali sa ovim slucajem bas zbog medijskog pracenja i sigurno imaju dokaze o kojima se ne pise! Pa videcemo rezultate al da se vec ovo zavrsi vreme je!

Tačno tako.

Ja imam kažem za 2 godine su rešili ubistvo tročlane porodice Smiljanić u Futogu.

Jesi li ikad prao bilo šta na ruke, i ostavio ga celu noć potopljenou vodi?

Isprobaj, nikakva štampa se ne unišava posle 1 dana u vodi. To može varikina, ili neko sl sredstvo. Koje se verovatno i vidi na istoj fotografiji.

Isto važi i za lak.

Pa dobro nije unistila stampu za 20h, ali se vidi da je ta tkanina dugo boravila u vodi... Meni i ta tkanina i nokti logicno izgledaju za toliki boravak u mulju, vodi...

Zuti krug je mesto ubistva, a crveni pokazuje mocvarni teren koji se proteze skoro celom duzinom nasipa..Tu se moze baciti predmet kojim je ubijena, a to niko ne moze da isusu niti da tuda roni i trazi... Ne kazem da je tu bacio predmet sigurno, ali to je mesto gde bih mogao da baci, kao sto je i ovo smetliste sa ove stramne nasipa mesto gde se moze naci neka, sipka ili neki gvozdeni deo od nekog automobila mozda ili neceg slicnog....
Pogledajte prilog 479333

I po treci put izbegavas odgovor na prosto pitanje: Kad je on sakrio oružje, direktno posle ubistva, pre nego što je sreo babu, ili kasnije?

Pogledajte prilog 479333

Neznam jel izmisljotina al govorilo se i o svedoku koji je vidio Zorana kod nekog smeca moguce da je bas to mesto i to mnogo ranije od vremena koje je naveo u svojoj izjavi? Nije problem baciti oruzje jos ako imas pomoc a vidi se i da je prostor veliki mocvaran sa suprotne strane kanala nema tu ulaska!

I po treci put izbegavas odgovor na prosto pitanje: Kad je on sakrio oružje, direktno posle ubistva, pre nego što je sreo babu, ili kasnije?

Ja ne mogu da znam tacno kada je to uradio, da znam bio bih svedok sto kaze Sipka, ali je evidentno da postoji 1000 nacina da se to uradi... Mogao je da je ubije i da baci oruzje negde tu, a kasnije da se seti i vrati se po njega(kasnije kada je pao mrak, prosli su sati i sati do dolaska policije), mogo je namenski negde da ga ostavi i vrati se po njega...Mogao je da se vreti na stazu i da ga baci u neku od mocvaru odmah...Mogao je da ga baci bilo gde, kada otac dodje da se presvuce...Vladimir da pricuva Janu, a on da ode po oruzje pa zajedno sa odecom u auto.. I tako mnogo nacina do u nedogled...

Ja ne mogu da znam tacno kada je to uradio, da znam bio bih svedok sto kaze Sipka, ali je evidentno da postoji 1000 nacina da se to uradi... Mogao je da je ubije i da baci oruzje negde tu, a kasnije da se seti i vrati se po njega(kasnije kada je pao mrak, prosli su sati i sati do dolaska policije), mogo je namenski negde da ga ostavi i vrati se po njega...Mogao je da se vreti na stazu i da ga baci u neku od mocvaru odmah...Mogao je da ga baci bilo gde, kada otac dodje da se presvuce...Vladimir da pricuva Janu, a on da ode po oruzje pa zajedno sa odecom u auto.. I tako mnogo nacina do u nedogled...

Zar nije morao proći pored Jane i babe, ako je odmah išao da baci oružje?

Ako je prvo sakrio negde oružje, pa posle išao po njega, zar ne bi na tom novom, presvučenom odelu bili tragovi krvi i blata, i naravno te močvare?

Ne, ne postoji 1000 načina, postoji jako malo, i sa jako malo verovatnoće da ga pritome niko nije video, ni jedna kamera snimila, itd.

Uz to, nije tačno da se močvara ne da pretražiti, bar taj deo kome se može prići, zašto bi to po tebi to bilo nemoguće?

Pre ili posle nakon što je sreo babu?

Babu sigurno nije sretao sa oruzjem...Baba dolazi na pocetnu livadu sa kozama svaki dan oko 17h...Pa tako i taj dan...U to vreme Z sedi na pocetnoj livadi, a jana se igra malo dalje od njega..U jednom trenutku Jana prilazi kozama i baba cuje kako je Z doziva... Baba naravno ni na sta ne obraca puno paznje, jer nije svesna da treba da pamti sta je neko obukao itd... Z i Jana krecu na stazu "u susret jeleni"....A pre svega toga se desilo ubistvo...

- - - - - - - - - -

Ne postoje nikakve kamere....Baba ga je videla na pocetnoj livadi dosta nakon ubistva(20-30min) ) ..a les je odatle na skoro kilometar...
Ne postoje kamere koje snimaju nasip...Mozda moze kamera sa autobusa koji se tu blizu okrece da snimi neki deo nasipa, taj pocetni...Ili sa te kuce, opet neki delic, taj krajnji, ali pitanje je da li je to zabelezeno i koja je verovatnoca da se bilo sta moze videti u toj daljini....Mislim da je jasno da su ti snimci neupotrebljivi i da na njima nema nista znacajno.... Osim na snimcima iz autobusa dok je susretao automobile na putu ili snimku iz prodavnice...Tu verovatno nesto ima...Po tome znaju koliko puta su Z ili Vladimir dolazili i odlazili sa nasipa..U kom vremenu...Kao i ko je vozio prilikom dolaska...Z ili Jelena...U koje vreme su prosli itd....

Poslednja izmena:
Pa ako su izlazile u novinama nema razloga da se ne vide i ovde...Ovo je tema na kojoj se komentarise ubistvo Jelene Marjanovic.... Onaj ko ne moze da gleda takve slike ne treba ni da ulazi na temu...A i mi gledamo slike u svrhu otkrivanja ubice...

Malo treba imati i obzira ,nije samo kaciti tek tako ,postoji i pp ako neko ne moze da dodje ili nadje neku sliku....i njena cerka ce nekada mozda citati ovo ....

- - - - - - - - - -

Ima li jos tih slika iz informera kao sto je ona sa noktima? ako ima i ako mozete postavite, jer ja to nisam video...

Informer brise linkove koji nekome ne odgovaraju ,prvo ih kace ,pa onda brisu...

- - - - - - - - - -

Treba kopirati tekstove i sacuvati slike ,posto su ovi poceli da brisu ,i tu nocnu ce obrisati .....ali ne mora se stalno kaciti ,treba imati malo obzira ,kao ovaj kiriku sto ga nema.

Pa da ti neko da 4 sata da sakrijes sipku gde ti hoces i da ti da i auto na upotrebu i ti ne bi umela da je sakrijes..?..E onda stvarno razumem da verujes u to sto pricas... Po tebi je neko mogao negde da je ubije, potapa prste u varikinu donese telo u sred pretrage terena(da se sve to ne primeti na obdukciji), a neko nije moga da sakrije obicnu sipku na beskonacnom prostoru... Stvarno ti je logika diskutabilna...kiriku

Onaj sto je radio obdukciju ,njega niko nista nije ni pitao ,nego je Stankovic radio " supervestacenje",u svaku corbu taj Stankovic pogotovo kod sumnjivih slucaja .....

- - - - - - - - - -

Ok, upravu si. Makla sam fotku, ako neko hoće neka se obrati pp

Nisam mislio na tvoj link ,nego na Kirikuov ,on je postavio fotku celog tela ,nemas potrebe da sklanjas onu fotku ...

- - - - - - - - - -

Ne mislim da su neredni u tom smislu vec da nisu isturpijani, a normalno bi valjda bilo da manikir pre nego sto radi nokte iste isturpija... Sta znam, to mi je nekako logicno... Ovo kao da su nokti nekoga ko ih je sam lakirao, odrzavao... Cak moram da priznam da mi prsti lice na muske prste....ali dobro...
Nego taj lak koji ti predstavljas kao nesto sto je nemoguce ostetiti je po tvome skinulo neko sredstvo(varikina), koje valjda mora da bude toliko jako da bi nagrizalo kozu Da je to moguce raditi nekim sredstvima koje ne nagrizaju kozu to bi se radilo pa takav lak ne bi skidali turpijanjem u salonima...

Aceton koliko ja znam nije kiselina ,ne nagriza kozu ,pa opet skida lak....Kada nema objasnjenja ,najlakse je tvrditi da to nisu njeni nokti.

Ako su ono zaista njeni nokti i prsti onda to znaci da je lak koji je proveo u vodi(mulju) 20ak sati sam spao... Bez obzira sto on moze na rukama da traje mesecima, a da se ne osteti, bez obzira sto mu voda ne moze nista ipak ga je ona skinula nakon 20ak sati, sto je sasvim realno i logicno... I to na taj nacina da se vidi da nokti nisu nicim trljani vec se nakon toliko boravka u mulju lak sam oljustio... Nije se obrisao, niti rastopio, vec je veza sa noktima popustila i on se jednostavno oljustio... Ono sto je ostalo takodje bi vremenom spalo... Neko sredstvo bi ga mozda topilo i lak bi se morao trljati... Ovde se vidi da nokti nisu trljani, jednostavno su se oljustili i to je sasvim shvatljivo....
Voda moze mnogo toga samo joj treba vremena... Tako nesto moze i da ucini sa stampom na pamuku i slicno...

To nije tacno ,,neko hemijsko sredstvo za ciscenje je za par minuta rastvorilo lak ,skoro u potpunosti ,hladna voda to ne radi,niti rastvara stampu na pamuku ,cak i u vrucoj vodi ne skida se tek tako ...

Varikina je pretezno rastopila lak ,ono sto se bilo oljustilo ,odnela je hladna voda ,a ono sto se nije rastopilo za tih par minuta ,hladna voda je ocvrsnula ,znaci da je radjeno u zurbi ,...i tange nekako deluju isprano u nekom sredstvu ,pre oblacenja ,dosta su izgubile boju...otklanjali su tragove ,zato je inprint srca izbledeo ,u hladnoj vodi ,to nema sanse ,imam dukseve sa inprintom ,u vrucoj vodi su prani ,godinama stari ,i inprint i dalje stoji ...

Kazu da su bili na nasipu vec u periodu 16-16.30 h,i koja 4 sata je imao da skloni neku sipku ,stanglu ili sta vec?

Ona je imala i ubode po rukama ,nesto se pominje i vrat....znaci ovaj je bio naoruzan kao Rambo?!

- - - - - - - - - -

A ko se javio na Jelenin telefon?

Ubica...

- - - - - - - - - -

Bolje receno ubice ,posto je ovo bio organizovan ,planiran zlocin...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back