Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo se na jednoj slici vidi photoshop ,ili distorzija boje posto je fotka slabe rezolucije ,,,a na drugoj fotki isto nocu pantalone ciste potpuno .

- - - - - - - - - -

Ne pustam ja novine ,ja imam oci i vidim snimak ,ne trebaju meni novine ,farmerke nigde ne nosi .

- - - - - - - - - -

I pri tom nije izgledao sveze okupan ,obrijan ,to je veoma bitno..

Jelena je počela da beži paralelno sa kanalom, pri čemu joj ispadaju desna patika i mobilni telefon, a zatim i gumica za kosu. Ona potom skreće ka kanalu, a Zoran ju je sustigao i strgao joj gornji deo trenerke.
Jelena tad ulazi u kanal, a Zoran joj stojeći na obali metalnom šipkom, najverovatnije vrhom pajsera, zadaje još osam smrtonosnih udaraca u glavu.
Jelena umire u kanalu, udišući vodu. Jelenin leš je sutradan, 3. aprila 2016. oko podneva, nađen u kanalu i počela je opsežna istraga koja traje više od 22 meseca.

Opet troluješ sa tim detekrorom, glupostima, sa tamo nekim tekstovima koji su tabloidi objavili bez izvora.

Jedna druga stvar je ovde interesantna. Prvo, u optužnici stoji, a i ti tako tvrdiš, da je stajala u kanalu, kad je Z zadavao smrtonosne udarce u glavu. Da zato nema na obali krvi u tim količinama, koje bi se očekivale, voda sve sprala, je li. Sa druge strane tvrdite da je ubijena sa X udaraca u lice, i da to dokazije da je zločin u strasti.

Ajde mi molim te objasni, kako je on nju mogao udarati, kad je ona već pala u vodu? Ajde i da je stajala kod prva dva-tri udarca. Znači, da nije bežala, nije se ni branila, ubalažavala rukama udarce, bili šta. Ajde i da je stajala je ko sveća, prava i nepomična sve to vreme. Koliko dugo je mogla tako stajati? Posle nekoliko udaraca je sasvim sigurno već izgubila svest, i pala u vodu.

I šta se onda dešava? Kako to, po tvojoj "rekonstrukciji", Z. zadaje njoj bar još 5-6 smrtososnih udaraca u lice, kad je ona pala u vodu?

Dobro pitanje.

I neka se manu lude fore:ne sme ići na poligraf zbog aure.

Na stranu to, što po 3 put citiraš tabloid kao bitnu činjenicu:

1. Poligraf se ne "prolazi" i ne "pada", nije to vozački ispit.

2. Kakve lude fore? Mene ne interesuje zašto su oni odbili da idu na poligraf, to je njihovo zakonsko pravo, koje ne treba uopšte objašnjenja. A kada pogledam kako su se policija i tabloidi ponašali sa onima koji se jesu podvrgli poligrafskom ispitivanju, bolje da niko od njih nije ni išao na ispitivanje, i svaki građanin Srbije bi od sad trebao da postupi tako.

- - - - - - - - - -

Na 2 ključna pitanja ​ je lagala.

I evo opet, po četvrti put... se pozivaš na spinove lažnih tabloida.

Poligraf ne može da utvrdi da li neko laže.

To što su preminuli 3 svedoka.

- - - - - - - - - -

Ni to se tačno još ne zna.

Zna se tačno, ima negde iskaz vatrogasca, koji je našao njeno telo.

- - - - - - - - - -

Ne zna se još:

1.Tačno vreme ubistva

2.Gde je ubijena(po meni negde drugde)

3.Zašto se Z.Marj presvlačio

4.Zašto ćuti ako nije on počinioc

Opet troluješ. Ako misliš da nije ubijena na nasipu, a tako stoji u optužnici, onda istraga ne valja i optužnica pada. Odluči se najzad, šta ti uopšte tvrdiš?

U Republici Hrvatskoj po zakonu prikupljeni podaci nisu dokaz na sudu, osim u Americi i Makedoniji. Godišnje u Hrvatskoj se napravi oko 3000 ispitivanja. Točnost poligrafa od 1000 ispitanika je oko 90%.
Detektor laži, u nekim posebnim okolnostima (teška ubojstva ili nešto slično tome) okrivljenik može biti poslan u posebne prostorije gdje se testira na detektoru laži, gdje se gleda znojenje, midrijaza (zjenica se širi zbog straha) i druge stvari, putem skrivene kamere.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back