Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citat Original postavio Klara

Tvoja potpuno slobodna procena stanja, za koju ne postoje čak ni indicije, a kamoli dokazi.

-------------------------------------------------------------------------
Rad na sebi je licni cin. Dok nesto sam ne prelomis nema rezultata.

Sto se tice indicija i te kako ih ima i mnogi ljudi iz Jelenine okoline tvrde prema navodima medija da taj odnos nije bio sladak i obrazlozili su zasto nije. Imamo zivu rec one komsinice koja je dala izjavu za tv.

Ne tako davno se desilo da su strucnjaci potpisali da je covek normalan sa blagim afektima u ponasanju a na kraju je ubio i zenu i rodjeno dete ispred Centra u Rakovici. A to je jedan od koliko slucajeva u ovoj zemlji. Ja ne znam zbog cega je cudno navesti ljubomoru kao motiv,to je cest motiv ,plus u Srbiji to gledamo svaki dan. To se nikako ne moze iskljuciti kao moguci motiv.
Dve godine oni ne mogu da utvrde motiv ihhh....

- - - - - - - - - -

Dve godine oni nagadjaju i kontradiktuju sami sebi ,motiv nije utvrdjen to je cinjenica numero UnO.

Ne zaboravi ,njega dugo nije neki advokat zastupao ,cak je i davao izjavu bez prisustva advokata ,sto bas i nije zakonski ,jer ovo je tezak slucaj ,nije neka tuca ili nesto...

Eto cak su i pojedinima pretresali kuce bez naloga ,onaj Vihorov otac je to rekao

I ne vidim u kojem kontekstu je neko od advokata mogao da utice direktno na slucaj ?Tuzilastvo tu vuce konce ,raspolaze dokazima ,bira svedoke ,odbacuje ,to nije dobar sistem ....za teske slucajeve treba uvesti porotu kao u Americi ...

Jos ako je taj sistem u sprezi sa politikom ,pa tu nista goreg nema...tu ne moze biti pravicnog ili korektnog sudjenja ,pogotovo ako je slucaj politicki motivisan...kako cemo mi znati da li je politika upetljala prste u slucaj ako su ti politicari u sprezi sa sudskim sistemom ?

Realno postoje velike indicije da je slucaj politicki izmanipulisan u najmanju ruku ,vidimo politicare koji daju izjave u vezi slucaja ,osudjuju unapred ,insuiniraju ko je krivac ....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back