- Poruka
- 9.400
Ne znam da li je patka ili nije ,ja bih na sudu pustio snimak ..pa bi im dao patkicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Oni samo mogu da tvrde i pretpostavljaju da su neka jakna i pantalone spaljene ,dokaza za to nema ,svedocenja su kontradiktorna ,ona baba sa kozama je najmutnija ....svi mute nesto ,vazan svedok ispario ....
- - - - - - - - - -
O imamo i botove sendvicare .,,
- - - - - - - - - -
Ova policija je velika nULA
- - - - - - - - - -
Istragu je neko kocio ,i sada ce pokusati da se pravdaju na sve nacine
Zaista bi voleo da vidim 3D rekonstrukciju,ovako je rekla kazala,ali i dalje mislim da je ubijena negde drugde.
Čuti zajebali smo policiju.
i dalje negirate da je policija ipak uspela da mu stane nogom za vrat?
svaka cast policiji na odradjenom poslu
doakali su jos jednom ubici i hvala Bogu, dugo ce da ostane iza resetaka
sada jos sestre i stricevi od Jelene da ih tuze na sudovima i da im oduzmu starateljstvo nad detetom da ga izvuku odatle
pravda je dostizna, kad tad
Ako se ispostavi da je ubica iz kuce.....ja ostajem pri svom da je sve krenulo od zorice marijanovic jecine svekrve...jeca .odbila poslušnost i gazdarica je sahranila ko kuče...
Ako je Zoran ubio on je bio samo okidač u rukama svoje majke koja je bila apsolutni vladar u kući .....
Istrazitelji su lose procenili iscekivajuci da ce on priznati....
Sa muzem je bila vencana pred Bogom ,u Crkvi tako da je to vise od krvnog srodstva ,nego ljudi ne znaju to....muz se ne moze svrstati kao "obican"muskarac
I da je bilo "izrabljivanje" ,niko je uostalom nije terao da se udaje za coveka koji je bio zenjen i koji ima dete .Opet to ne dokazuje nista da je on ubica ,dokazi su glavni ,a ovde ih slabo ima.
Ma jok, njemu je bas tesko padalo to sto se ona ponovo aktivirala... Osecao je da gubi kontrolu nad njom...Ona jeste htela da se uda za njega, ali sve ukazuje na to da kao mlada majka, nije bila oduševljena sa tim da se vraća na estradu, nego da je to bila njegova ideja. .
Ma jok, njemu je bas tesko padalo to sto se ona ponovo aktivirala... Osecao je da gubi kontrolu nad njom...
Koliko znam, svi su tvrdili upravo suprotno. Uključujući i samu Jelenu, u tom zadnjem intervju. Povratak na estradu je bila njegova ideja, on je taj koji je insistirao na tome da ona smrša, da ide na treninge... on je pisao i komponovao za nju.
Naravno da jeste... Eh sta je sve isproveravano, pa to su stranice i stranice materijala... Ali nije to za novine...Zasto se nije vestacilo njegovo kretanje zadnjih nedelju dana ,deset dana .....??Vestacenjem poziva ,kontakta ,poruka ....moglo je da se otkrije nesto ,ali taj teren niko nikada nije zagrebao.Veoma cudno .