- Poruka
- 6.684
A šta je bilo sa burmom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li je glava ok, povrede su mogle biti nanešene spreda, a i pitanje je da li bi još krvarila posle toliko vremena u vodi. Ne razumem se u to, ne mogu da procenim.
Jedna druga stvar me još od ranije intrigirala, to što su joj obe patike skinute, a sad evo vidimo i prevrnut džep. Znam da su neki pisali da je normalno da spadne patika u toku borbe, ali njoj je sve spalo i izvrtano (a na njemu ni ogrebotine). Zato se pitam da li je moguće da je neko tražio nešto kod nje, tipa pare ili droge. I jedno i drugo često kriju u đonu od patika, a i torbica je nestala, ako se dobro sećam nije ni nađena.
Znači patike skinute, džepovi prevrnuti (bar taj jedan koji vidimo, možda i drugi), torbica nestala bez traga. To sve asocira na to da je ubica tražio nešto kod nje. JAKO asocira na to.
A šta je bilo sa burmom?
On je onda pussy ,ne drzi to vodu ,zasto bi stitio neke zelenase ,mafijase ....nju je ubio neko ko je mocan ,stvarno mocan ,ko drzi sve skoro
Kakvi dileri ,to su sitne ribe ,zasto bi neko dozvolio da mu neki diler unisti zivot ?On nema herca ,to je ocigledno ,ali da budes tolika picketina zbog .....stvarno vas ne razumem
Kakvi dileri ,to su sitne ribe ,zasto bi neko dozvolio da mu neki diler unisti zivot ?On nema herca ,to je ocigledno ,ali da budes tolika picketina zbog .....stvarno vas ne razumem
Ovo je slikano nocu ,amaterski ,glava pozadi deluje normalno ,sem rascupane kose ,ruke deluju kao da su vezane ,zasto bi neko slikao amaterski i prosledjivao sliku tabloidu?
Odakle njima ta slika ?
- - - - - - - - - -
Slike sto je Sipka dao da se objave su profi ,ovo je amaterska slika...
Kako bas toga dana da idu na trcanje na nasipu ,i onda se sve ovo izdesava ,i onda baca krivicu i sumnju na sebe,i hvali policiju?
Trebalo je ispitati njegovo ponasanje ,kontakte ,pozive,gde je isao ,sa kim se vidjao ...nedeljama pre nego sto je ubijena....
O tome se skoro nista nije pisalo ,sto je veoma uvrnuto ,da li je to zabranjena zona ili sta?

On je Bosanac ,nije bezao u ino...nego kuci![]()
Ali je bežao, gde godOvo je veoma bitno ,kada je njeno telo odneseno u institutu gde se vrsi obdukcija ?Mora da postoji vreme tacno kada je pronadjena i kada je dospela, u koliko sati na institutu...
Imam utisak da je njeno telo i pre bilo pronadjeno ,tako oko 9-10 ujutru ,jer tada su bili blokirali prelaze sa obe strane ,i tada je njena drugarica davala intervju ....
Ne razumem zasto bi ceo dan bilo napolju ,gde bi brojni dokazi bili unisteni?
Verovatno kada su je nasli ,bilo je slikano ,obelezeni dokazi koji su pronadjeni ,pregledano na licu mesta koliko je neophodno ,ne shvatam zasto bi je neko ceo dan drzao ...
Ne verujem da je ona radila sa tim ,u bilo kojem kontekstu
Po meni krv je jedino neoborivo.