- Poruka
- 9.400
Svi znaju da je taj put neotvoren. Neka je njima pokoj dusi ali poverovati u zabludu vozaca je prica za malu decu.
Ostavka ministarke i nadleznih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi znaju da je taj put neotvoren. Neka je njima pokoj dusi ali poverovati u zabludu vozaca je prica za malu decu.
on je glavni boss naše estrade, ako neko zna, zna on. Sto ga ne pitaju, ne smeju poltroni ni da zucnu u medijima, ništa dalje od toga da je markirao pola pevačica sa estrade. Pitam se ko su roditelji ovih mladih devojaka kada su im dali podršku i gurnuli u najveće dno,međju najveći ljudski šljam. Šta znaju te mladjane devojke koje su odrastale uz tv pink, nisu one krive, ali roditelji, to ne mogu da shvatim.Opet mešate Cazima
Ostavka ministarke i nadleznih
Evo,trce da je daju. Zabole ih.
Pa vidis Qing kakve gluposti pisu u novinama ,,,,ove teme koje smo mi dotakli ne smeju ni da taknu ,,,ma ni priblizno da postave neka pitanja nadleznima ,,,koja su itekako zanimljiva...nema vise novinara tog kalibra i kvaliteta poput Dade ,Slavka ,Pante ,i ostalih 30 i nesto sto su stradali pod nerazjasnjenim i cudnim okolnostima!!??!!
- - - - - - - - - -
Kvalitet novina ~djon
Nula je pojam za takve
Usmeriti istragu na Miloša
Kaze ovaj ispitali preko 2000ljudi ,a da li su ispitali onu Nikolicku sto je simulirala nosenje tela na onoj slici?!I otkud joj to?
Da li su ispitali njenog menadzera ,veoma mutnog lika?
Da li su ispitali ove iz parova i za onu bizarnu predstavu ,koju je ocigledno neko onako namestio?
- - - - - - - - - -
https://www.srbijadanas.com/vip/par...uje-za-tragediju-jelene-marjanovic-2017-11-13
- Ono što me je omelo da Jeleni dam talisman jeste to što sam pazio na Zmaja od Šipova. Sve vreme sam ga držao na oku jer je voleo da spopadne svaku pevačicu koja uđe u vilu. Kada je Jelena ušla, produkcija je odlučila da će svako ko priđe pevačici biti kažnjen, tako da nisam hteo da rizikujem i da joj prilazim kako bih joj dao talisman. Sada me ta misao progoni jer bi možda imala više sreće da sam joj dao kristal.
Ovo je sumnjivo ,nisu dozvoljavali da joj prilaze drugi ,nego samo ovi u crnom?!
Meni ona deluje iuzetno sumljivo...čak napadno sumljivo.Prva je doletela da ispita koliko je sati.Pa se sklonila lukavo.Čudi me da policija malo nju ne ispita.Mada je žena bahata i neverovatno arogantna i besna.
Ako je telo doneto do 20 časova, psi bi je morali naći tokom pretrage terena. Telo je vraćeno, što je dokaz da je ubistvo planirano, a poruka se šalje suprugu. Ipak, precizan odgovor ne postoji. Cela rekonstrukcija zasnovana je na izjavi supruga, a ključno pitanje je kada je Jelena poslednji put viđena živa i da li je još neko video Zorana, Jelenu i Janu na trčanju. Mi smo molili, i opet molimo svedoke da potvrde da su njih dvoje bili na nasipu tog dana – poručio je Šipka.
On je rekao da rastojanje između dve rampe na nasipu iznosi 1.685 metara, a da je telo pronađeno na oko 1.200 od prve rampe, gde su se parkirali. Zoran je, kako smatra, nju mogao da izgubi iz vida samo kod druge rampe, a da na svakoj drugoj lokaciji nije moguće da se nešto desi, a da neko ne primeti. Ne možemo da sklopimo varijantu da se nešto dešavalo na oko 400, 500, 600 metara od supruga, a da on ništa nije video. Da se ubistvo dogodilo kod druge rampe, neko bi morao telo neprimećen da ga nosi oko 600 metara – objasnio je Šipka.
Zemljani put na nasipu, kako je dodao, prolazi na par stotina metara odakle je pronađeno telo, te smatra da se moglo prići kolima i da je ubica mogao da izbaci njen leš u kanal.
A i pevala je Cakiju na uvce
Mutni likovi do bola ,samo sto niko ne sme da ih takne ,jer ako bi jednog od njih neko razotkrio sve bi se srusilo kao kulaJa upravo mislim da je ona negde na drugoj rampi i oteta ili pod ucenom odvezena...
...
- - - - - - - - - -
A ako sad otvoris njen Instagram videces da poslednje sto je stavila negde nocas jeste kako peva pesmu - "Pusto, pusto, pusto mi je sve, nema, nema moje Jelene..."
tj cuvenu pesmu "Vranjanku"...
Da se covek najezi kakve se sve ovde stvari preplicu i samo Bog dragi zna sta je sve u ovaj zlocin umesano...
...
da bas tako , ne smeju ni da taknu ništa sto je blizu istini, a mislim da smo mi ovde veoma blizu ako ne i dotakli samu srž neke istine. Prodate duše , poltroni, kako mogu da mirno spavaju. Ajde sto oni ne smeju i sto su potčinjeni, ali ne razumem ovde ljude koji se non stop podsmevaju nekim našim komentarima, ne smeš ni ovde da dotaknes vlast, medije, političare , ako dotaknes ili ti kažu da si promašio temu kao tebi danas ili pokušavaju na svaki način da te ismeju, podcene. Ko su ti ljudi, ne razumem, ili im je toliko ispran mozak ili su deo ovog korumpiranog sistema...
on je glavni boss naše estrade, ako neko zna, zna on. Sto ga ne pitaju, ne smeju poltroni ni da zucnu u medijima, ništa dalje od toga da je markirao pola pevačica sa estrade. Pitam se ko su roditelji ovih mladih devojaka kada su im dali podršku i gurnuli u najveće dno,međju najveći ljudski šljam. Šta znaju te mladjane devojke koje su odrastale uz tv pink, nisu one krive, ali roditelji, to ne mogu da shvatim.
Samo je Sipka napomenuo da je u lezecem polozaju bila?!Mediji su ljudima isprali mozak...
Jer kada jednu laz ponavljas stalno ,ona postane "istina"
Pa neka kazu kako je ubijena ,u kakvom polozaju je bilo njeno telo?
Sve su "rekli"samo to nisu ,i da je otpozadi udarena i koliko udaraca ,samo ne rekose u kakvom polozaju?!
Pazi sad ovo...
Sem interesantne poruke koju je okacila...
Interesantna i moda = SVA U CRNOM...
Indi pozirala u uskoj i kratkoj haljini, a komentar koji je "krišom" ostavila RAZBESNEĆE njene koleginice! (FOTO)
http://www.telegraf.rs/jetset/vesti...som-ostavila-razbesnece-njene-koleginice-foto
...
Jukabg treba i na Uroša
Nisam znao da je Nada-Senada muhamedanka?!
- - - - - - - - - -
Naser je mnogo zajebaniji od Cakija ,,ovaj je playboy koji ima jacu zastitu ,,,dok je Naser i bio po zatvorima-pritvorima,..a i nije ni medijski estradno orijentisan
- - - - - - - - - -
Previse ljudi druge vere je upetljano ili povezano sa ovim slucajem ...