Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet mešate Cazima
on je glavni boss naše estrade, ako neko zna, zna on. Sto ga ne pitaju, ne smeju poltroni ni da zucnu u medijima, ništa dalje od toga da je markirao pola pevačica sa estrade. Pitam se ko su roditelji ovih mladih devojaka kada su im dali podršku i gurnuli u najveće dno,međju najveći ljudski šljam. Šta znaju te mladjane devojke koje su odrastale uz tv pink, nisu one krive, ali roditelji, to ne mogu da shvatim.

Pa vidis Qing kakve gluposti pisu u novinama ,,,,ove teme koje smo mi dotakli ne smeju ni da taknu ,,,ma ni priblizno da postave neka pitanja nadleznima ,,,koja su itekako zanimljiva...nema vise novinara tog kalibra i kvaliteta poput Dade ,Slavka ,Pante ,i ostalih 30 i nesto sto su stradali pod nerazjasnjenim i cudnim okolnostima!!??!!

- - - - - - - - - -

Kvalitet novina ~djon

Nula je pojam za takve

Pa vidis Qing kakve gluposti pisu u novinama ,,,,ove teme koje smo mi dotakli ne smeju ni da taknu ,,,ma ni priblizno da postave neka pitanja nadleznima ,,,koja su itekako zanimljiva...nema vise novinara tog kalibra i kvaliteta poput Dade ,Slavka ,Pante ,i ostalih 30 i nesto sto su stradali pod nerazjasnjenim i cudnim okolnostima!!??!!

- - - - - - - - - -

Kvalitet novina ~djon

Nula je pojam za takve

da bas tako , ne smeju ni da taknu ništa sto je blizu istini, a mislim da smo mi ovde veoma blizu ako ne i dotakli samu srž neke istine. Prodate duše , poltroni, kako mogu da mirno spavaju. Ajde sto oni ne smeju i sto su potčinjeni, ali ne razumem ovde ljude koji se non stop podsmevaju nekim našim komentarima, ne smeš ni ovde da dotaknes vlast, medije, političare , ako dotaknes ili ti kažu da si promašio temu kao tebi danas ili pokušavaju na svaki način da te ismeju, podcene. Ko su ti ljudi, ne razumem, ili im je toliko ispran mozak ili su deo ovog korumpiranog sistema...

sto je najgore prodaju se za neku jadnu sicu, platu sa kojom jedva sastavljaju, ja svoj obraz i čast ne bih prodala pa makar umirala od gladi....a nije da ne znam šta znaci biti gladan, otišla sam jako mlada trbuhom za kruhom, bilo je jako teških perioda, ali nikada nikada nisam prodala svoju dušu i svoju čast .

Usmeriti istragu na Miloša

NIje nemoguće,moglo bi i usmeriti ka urošu...stari skvo i zorica su koordinatori samo...ako bi kojim slučajem ova dvojica bila umesana onda se tu radi o bolesnom-ljubavno-porodično-sektaskom kolapsu između muških članova i Jelene....Po sektaskim drevnim običajima suživot muskih i zenskih članova je moguc jedino ako tu svak ima kontakt sa svakim..svako odupiranje nekog od članova dovodi do velikih problema unutar same sekte...

Kaze ovaj ispitali preko 2000ljudi ,a da li su ispitali onu Nikolicku sto je simulirala nosenje tela na onoj slici?!I otkud joj to?

Da li su ispitali njenog menadzera ,veoma mutnog lika?

Da li su ispitali ove iz parova i za onu bizarnu predstavu ,koju je ocigledno neko onako namestio?

- - - - - - - - - -

https://www.srbijadanas.com/vip/par...uje-za-tragediju-jelene-marjanovic-2017-11-13

- Ono što me je omelo da Jeleni dam talisman jeste to što sam pazio na Zmaja od Šipova. Sve vreme sam ga držao na oku jer je voleo da spopadne svaku pevačicu koja uđe u vilu. Kada je Jelena ušla, produkcija je odlučila da će svako ko priđe pevačici biti kažnjen, tako da nisam hteo da rizikujem i da joj prilazim kako bih joj dao talisman. Sada me ta misao progoni jer bi možda imala više sreće da sam joj dao kristal.

Ovo je sumnjivo ,nisu dozvoljavali da joj prilaze drugi ,nego samo ovi u crnom?!

E ovo je vec bizarno...da ne kazem sumnjivo...
Jer ovog lika mozete videti na fotkama na FB profilu od C.O. i to kako ga kao masira...
Posto je ovaj matori i sam bio ucesnik Parova, a i valjda "poznat" po masazama ucesnika Parova i sl...

...

Meni ona deluje iuzetno sumljivo...čak napadno sumljivo.Prva je doletela da ispita koliko je sati.Pa se sklonila lukavo.Čudi me da policija malo nju ne ispita.Mada je žena bahata i neverovatno arogantna i besna.

Pazi sad ovo...
Sem interesantne poruke koju je okacila...
Interesantna i moda = SVA U CRNOM...

Indi pozirala u uskoj i kratkoj haljini, a komentar koji je "krišom" ostavila RAZBESNEĆE njene koleginice! (FOTO)
http://www.telegraf.rs/jetset/vesti...som-ostavila-razbesnece-njene-koleginice-foto

...

Ako je telo doneto do 20 časova, psi bi je morali naći tokom pretrage terena. Telo je vraćeno, što je dokaz da je ubistvo planirano, a poruka se šalje suprugu. Ipak, precizan odgovor ne postoji. Cela rekonstrukcija zasnovana je na izjavi supruga, a ključno pitanje je kada je Jelena poslednji put viđena živa i da li je još neko video Zorana, Jelenu i Janu na trčanju. Mi smo molili, i opet molimo svedoke da potvrde da su njih dvoje bili na nasipu tog dana – poručio je Šipka.

On je rekao da rastojanje između dve rampe na nasipu iznosi 1.685 metara, a da je telo pronađeno na oko 1.200 od prve rampe, gde su se parkirali. Zoran je, kako smatra, nju mogao da izgubi iz vida samo kod druge rampe, a da na svakoj drugoj lokaciji nije moguće da se nešto desi, a da neko ne primeti. Ne možemo da sklopimo varijantu da se nešto dešavalo na oko 400, 500, 600 metara od supruga, a da on ništa nije video. Da se ubistvo dogodilo kod druge rampe, neko bi morao telo neprimećen da ga nosi oko 600 metara – objasnio je Šipka.
Zemljani put na nasipu, kako je dodao, prolazi na par stotina metara odakle je pronađeno telo, te smatra da se moglo prići kolima i da je ubica mogao da izbaci njen leš u kanal.

Ja upravo mislim da je ona negde na drugoj rampi i oteta ili pod ucenom odvezena...

...

- - - - - - - - - -

A i pevala je Cakiju na uvce

A ako sad otvoris njen Instagram videces da poslednje sto je stavila negde nocas jeste kako peva pesmu - "Pusto, pusto, pusto mi je sve, nema, nema moje Jelene..."
tj cuvenu pesmu "Vranjanku"...
Da se covek najezi kakve se sve ovde stvari preplicu i samo Bog dragi zna sta je sve u ovaj zlocin umesano...

...

Ja upravo mislim da je ona negde na drugoj rampi i oteta ili pod ucenom odvezena...

...

- - - - - - - - - -

A ako sad otvoris njen Instagram videces da poslednje sto je stavila negde nocas jeste kako peva pesmu - "Pusto, pusto, pusto mi je sve, nema, nema moje Jelene..."
tj cuvenu pesmu "Vranjanku"...
Da se covek najezi kakve se sve ovde stvari preplicu i samo Bog dragi zna sta je sve u ovaj zlocin umesano...

...
Mutni likovi do bola ,samo sto niko ne sme da ih takne ,jer ako bi jednog od njih neko razotkrio sve bi se srusilo kao kula
....zato nam serviraju ove gluposti po medijima da bi nas udalljili od sustine

Postoje indicije ,,,isprepletano sa sektaskom estradno -politicko-medijskim miljeem iliti bagrom

- - - - - - - - - -

Tok novca nakon njene smrti ,pa i pre treba pratiti i nagli uspon u karijeri ,,,i osobe koje se posebno muvale u vezi slucaja...ali to novinarcici ne smeju da pisu,,,doduse bilo je ukazivanje na Indy ,,,od nekih medija ali to je uglavnom ignorisano

da bas tako , ne smeju ni da taknu ništa sto je blizu istini, a mislim da smo mi ovde veoma blizu ako ne i dotakli samu srž neke istine. Prodate duše , poltroni, kako mogu da mirno spavaju. Ajde sto oni ne smeju i sto su potčinjeni, ali ne razumem ovde ljude koji se non stop podsmevaju nekim našim komentarima, ne smeš ni ovde da dotaknes vlast, medije, političare , ako dotaknes ili ti kažu da si promašio temu kao tebi danas ili pokušavaju na svaki način da te ismeju, podcene. Ko su ti ljudi, ne razumem, ili im je toliko ispran mozak ili su deo ovog korumpiranog sistema...

Onaj o.losh je posebno mutan ,,ima tu i drugih koji se busaju cim pomenes politiku ,medije ,....je li vam drma kavez a!!??

Taj klonirani profil je od samog starta na temi,,,,dosta aktivan na temi Politika ...

on je glavni boss naše estrade, ako neko zna, zna on. Sto ga ne pitaju, ne smeju poltroni ni da zucnu u medijima, ništa dalje od toga da je markirao pola pevačica sa estrade. Pitam se ko su roditelji ovih mladih devojaka kada su im dali podršku i gurnuli u najveće dno,međju najveći ljudski šljam. Šta znaju te mladjane devojke koje su odrastale uz tv pink, nisu one krive, ali roditelji, to ne mogu da shvatim.

Ima i onaj drugi siptar ,jos jaci od Cakija ,koji je finansirao Klintonove izbore ,,,ne mogu da se setim imena 50 miliona $ pukao!

- - - - - - - - - -

Mediji su ljudima isprali mozak...

Jer kada jednu laz ponavljas stalno ,ona postane "istina"

Pa neka kazu kako je ubijena ,u kakvom polozaju je bilo njeno telo?

Sve su "rekli"samo to nisu ,i da je otpozadi udarena i koliko udaraca ,samo ne rekose u kakvom polozaju?!
Samo je Sipka napomenuo da je u lezecem polozaju bila?!

Belgium
In 1989, Belgian Prime Minister Paul Vanden Boeynantswas kidnapped in a plot organized by Basri Bajrami. Bajrami was acknowledged by authorities as a member of the Albanian mafia at that time. [13]The Albanian mafia has deep roots in Belgium, which was recently a topic of a special programme on Belgian RTBF Channel One. Reporters tried to investigate the roots of Albanian organized crime but have complained that it is too hard to penetrate the structure and organization of the Albanian mafia, but they agreed that the Albanian mafia acts on the model of the Italian one, whose crime is part of the "activities of entire families" and which has a clearly defined hierarchy. The Albanian mafia in Brussels has monopoly over activities such as "narcotics and arms deals", according to Belgian sources. [14]

BND reports state that Albanian Mafia activities are thoroughly spread throughout Germany. One mafia family in Hamburg, for instance, according to BND reports, has over "300 million euros in real estate portfolios". Further, the clan has considerable ties to police, judges and prosecutors in Hamburg.[3]

Pazi sad ovo...
Sem interesantne poruke koju je okacila...
Interesantna i moda = SVA U CRNOM...

Indi pozirala u uskoj i kratkoj haljini, a komentar koji je "krišom" ostavila RAZBESNEĆE njene koleginice! (FOTO)
http://www.telegraf.rs/jetset/vesti...som-ostavila-razbesnece-njene-koleginice-foto

...

Vrlo arogantan i opasan lik ova Indira...arogancija na najvišem nivou...kad sam je video kod Marića prosle godine u emisiji delovala je da mnogo vise zna nego sto zna.Deluje ko zmija poskok ljuta otrovnica spremna na sve.Ne mora biti ali tako deluje.Odmah se ukljucila u sam zločin da vidi šta,kako,gde itd...Sigurno bar nesto zna i inspektorima bi dosta pomogla u vezi slucaja.Ali pošto svi lažu kad svedoce bez ikakve odgovornosti tesko ce i od ove indire ista izvuci.
A sta vi mislite o pevaljki NADI TOPČAGIĆ ili ti SENADI TOPČAGIĆ????

Pa ona im je bila kućni prijatelj a maximalno se trudi "da veze sa mozgom nema"!!!!!!!!!MA NEMOJTE!!!!
Naravno da SENADA svasta zna ali ćuti.Svi idealizuju njihov odnos.Pokojnice i Zorana.
Pa ok sve to....a šta jesa odnosom miloša i uroša do jelene??????Ne jelene do njih vec ove dvojice do nje?
Skrivene namere.Ima tu materijala za diskusiju.Ne mora biti zoran ubica.

Jukabg treba i na Uroša

Moguće da su i Uroš i Miloš imali neke skrivene ambicije prema Jeleni....Ko zna šta se motalo po glavi tim likovima.Oni su svi sektaski orijentisani.Bez emotivno i surovo.
NJima ništa ne znači što im je otac i brat u braku.To po sektaskim obicajima nista ne znači.Oni su mu rame uz rame kada su u pitanju žene.Ovaj zoran se nije tu protivio i mnogo pitao i desi se šta se desi.Ovo je "pretpostavka na osnovu svega iznesenog" da se ne uvrede pojedini članovi koji zastupaju druge teze.

Nisam znao da je Nada-Senada muhamedanka?!

- - - - - - - - - -

Naser je mnogo zajebaniji od Cakija ,,ovaj je playboy koji ima jacu zastitu ,,,dok je Naser i bio po zatvorima-pritvorima,..a i nije ni medijski estradno orijentisan

- - - - - - - - - -

Previse ljudi druge vere je upetljano ili povezano sa ovim slucajem ...

Dosta estradnih umetnika što peva kod nas su krstili imena...što zbog mekseg odaziva publike sto i zbog drugih stvari....od pevaljki senada i ova indy(indira) znaju dosta toga o ovom zločinu.Samo i one bi dobile bo tamburi da kažu sta znaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back