Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Padne mi na pamet milion verzija ubistva ali kad se vratim na sam čin kako je ubijena opet se vratim na to da je neko ubio ko je imao "jaku ličnu mržnju do nje"I ŽESTOKO POVREĐEN LIČNI EGO.

Mediji su ljudima isprali mozak...

Jer kada jednu laz ponavljas stalno ,ona postane "istina"

Pa neka kazu kako je ubijena ,u kakvom polozaju je bilo njeno telo?

Sve su "rekli"samo to nisu ,i da je otpozadi udarena i koliko udaraca ,samo ne rekose u kakvom polozaju?!

Cudno je pojavljivanje Indy odmah nakon njenog pronalaska ,ona joj nikakva prijateljica nije ni bila,neka poznanica samo ,.cak se i zalila kako joj smetaju ikone u kuci Marjanovica ?!

Pa sta si onda trazila u kuci ,sta si trazila na sahrani?!

Meni ona deluje iuzetno sumljivo...čak napadno sumljivo.Prva je doletela da ispita koliko je sati.Pa se sklonila lukavo.Čudi me da policija malo nju ne ispita.Mada je žena bahata i neverovatno arogantna i besna.

- Ključno, kada je reč o zaključku da je Jelena ubijena na drugom mestu, jesu detalji sa nasipa – trava je u tom delu bila niska, prostor brisan, te telo tokom dana nije moglo da se donese u kanal, a da niko ne primeti. Nisu pronađeni tragovi krvi na mestu gde je telo pronađeno, niti je bilo vode u plućima, iako je bilo oko metar vode u kanalu. Sve ovo ukazuje na to da je telo doneto na nasip i bačeno u kanal – smatra Šipka.

Ovde kaze da nije bilo vode ..a posle kaze da je bilo ??

http://pink.rs/crna-hronika/28757/e...otkrio-nove-sokantne-detalje-iz-istrage-video

Sipku je neko ciljano skretao ,,,to je jasna stvar

- - - - - - - - - -

Ovaj prilog je pocetkom juna nastao

Nije imala mnogo vode u plućima, ali je imala grančicu u dušniku. To znači da je živa bačena u kanal i još nekoliko puta je refleksno udahnula. Umrla je od povreda na glavi - dodao je Šipka, ukazavši da se period između primanja udarca i smrti meri se desetinama minuta i da nema mogućnosti da je bila u stanju kome.

A ovo je druga izjava ,gde je imala vode?

Povuce se Zokica iz javnosti cim je u pitanju doveden njen pol!!??

- - - - - - - - - -

Advokati takodje da ne bi previse razotkrivali slucaj ,jer se sve analizira ,posmatra..

- - - - - - - - - -

Tacno je ovaj slucaj namerno zapetljan ,,,Sipka se u startu spetljao sto je previse otkrivao ,,,previse se pouzdao u Kizinim rijaliti izjavama...prvo nije imala vodu u plucima ,a posle je imala malo i plus grancicu ,,,bas me zanima ko mu je servirao tu laz?!

Negde je pisalo da ju je pok.Jelena izbacila iz studija jedanput?!

- - - - - - - - - -

Ona nije u dobrim odnosima sa sestrom rodjenom ,,,cak je bila i tuca izmedju njih dve!!

- - - - - - - - - -

I Sipka je napomenuo da se ispita neka pevacica ,,,nesto u smislu sta je ona trazila ,kakav je njen interes?!

Ona ako nista dosta toga zna vezano za zločin.....jako sumljiva osoba u svakom segmentu...

Nije imala mnogo vode u plućima, ali je imala grančicu u dušniku. To znači da je živa bačena u kanal i još nekoliko puta je refleksno udahnula. Umrla je od povreda na glavi - dodao je Šipka, ukazavši da se period između primanja udarca i smrti meri se desetinama minuta i da nema mogućnosti da je bila u stanju kome.

Da je ovo tacno bilo bi krvi u kanalu ,,,ubice bi morale brzo da reaguju ,,posto kaze "proslo je desetine minuta",,,a majica joj cista kao i ostalo ?!

Znaci veze s veze nema....a gde se zuri tu se i gresi?!

Pre je Sipka na face statusu komentarisao da vreme smrti nije ni priblizno tacno utvrdjeno ,,,grubo od 8 sati pa nadalje!!!
A sada se meri u desetinama minuta ?!

- - - - - - - - - -

Ta buva oko vremena smrti je pustena posle "supervestacenja" garant?!!

Ako je telo doneto do 20 časova, psi bi je morali naći tokom pretrage terena. Telo je vraćeno, što je dokaz da je ubistvo planirano, a poruka se šalje suprugu. Ipak, precizan odgovor ne postoji. Cela rekonstrukcija zasnovana je na izjavi supruga, a ključno pitanje je kada je Jelena poslednji put viđena živa i da li je još neko video Zorana, Jelenu i Janu na trčanju. Mi smo molili, i opet molimo svedoke da potvrde da su njih dvoje bili na nasipu tog dana – poručio je Šipka.

On je rekao da rastojanje između dve rampe na nasipu iznosi 1.685 metara, a da je telo pronađeno na oko 1.200 od prve rampe, gde su se parkirali. Zoran je, kako smatra, nju mogao da izgubi iz vida samo kod druge rampe, a da na svakoj drugoj lokaciji nije moguće da se nešto desi, a da neko ne primeti. Ne možemo da sklopimo varijantu da se nešto dešavalo na oko 400, 500, 600 metara od supruga, a da on ništa nije video. Da se ubistvo dogodilo kod druge rampe, neko bi morao telo neprimećen da ga nosi oko 600 metara – objasnio je Šipka.
Zemljani put na nasipu, kako je dodao, prolazi na par stotina metara odakle je pronađeno telo, te smatra da se moglo prići kolima i da je ubica mogao da izbaci njen leš u kanal.

Vikala je: 'Pusti me, bre! Neću da uđem u auto! Ostavi me na miru! Pusti me! ' Taj mladić, koji je u krilu držao belu pudlu, ubeđivao ju je da uđe u auto i ona je na kraju pristala. Potom su se odvezli u pravcu Borče i više ih nisam video... Međutim, poznajem još jednu osobu, koja živi pored nasipa. Ta osoba mi je ispričala da je malo pre toga na nasipu, pored smetlišta, videla mladića koji potpuno odgovara opisu onog kog sam ja video, a koji je odvezao Jelenu. Taj mladić je imao crne naočare i stajao je neko vreme na nasipu, a zatim je otišao... - kazao je ovaj svedok.

I telo nakon post mortema ,jos vise oteza i ukoci se ,,,zavisno od vremena ,,,verovatno ako je na drugom mestu ubijena,nakon bacanja u kanal bi od dodatne tezine potonulo momentalno u vodu?!

Ili se ja mozda varam?

I pitanje za strucnjake ,ako je ubijena na nasipu ili pored kanala,i ubacena u kanal odmah ,da li bi telo odmah skroz potonulo do dna?

- - - - - - - - - -

Ili bi postojala mogucnost da pluta na povrsini?

Inače, više argumenata ukazuje na to da je Miloš Marjanović mladić o kom je pričao anonimni očevidac. Miloš ima neobičnu frizuru i stil oblačenja, crveni auto neodoljivo podseća na "micubiši" koji je vozio njegov brat Zoran, a u porodičnoj kući u Borči imali su belu pudlu, koju je Jelena ranije dobila na poklon od svoje majke Zorice.

Sipka je u ocaju ,cim pusta takve gluposti u javnost....ta opcija bi rusila njegovu teoriju ,ne vidim svrhu pustanja sem ocaja ,ili zeli neku poruku da nam saopsti?!

- - - - - - - - - -

Nenade stvarno si toliko naivan,da li je moguce?

- - - - - - - - - -

Kada bi to bila istina ,to bi ispalo da je ona imala nesto sa njegovim bratom...

- - - - - - - - - -

To je samo jos jedno ometanje u nizu ,,i to od strane Sipke ,,,on da ima cohones ukazao bi da iza slucaja ne stoje samo Marjanovici ,nego i nesto vece ,mnogo vece..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back