jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Da bi se telefon locirao mora imati 3 bazne stanice
A u borčetini ima samo jedna bazna stanica i piši propalo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bi se telefon locirao mora imati 3 bazne stanice
A u borčetini ima samo jedna bazna stanica i piši propalo....
Ovo je vece od neke sekte ...oni su nesto radili za drzavu ,zato niko ne sme tu da ceprka ,,,zato i 5 DB advokata,,da su oni ubice u to nisam siguran ,da nesto muljaju i znaju to da.,
I sa ovim smradovima sto provociraju i jedu govna ,nema vise kontakta ,a bili iz ove ,a bili iz tudje drzave!!
- - - - - - - - - -
Moze da se locira ,nije to tacno ,,,raspitao sam se kod ljudi koji se bave time
- - - - - - - - - -
I plus bivsi nacelnik policije je to rekao ...tako da....
Mozda su zainteresovani jer su i to LJUDI koji razmisljaju SRCEM i nisu ograniceni kao balkon. Mozda zele da pomognu a ti (!!) koja si 2 meseca ovde ih teras sa foruma. Rasista koji zivi u Moskvi?? Patriota koji je napustio svoju drzavu pa sad iz daleka pravi red u istoj?
Ovaj slucaj je duboko potresao sve normalne ljude sa ovih prostora a i sire pa se tako u komentarima javljaju osobe iz Australije Amerike Nemacke itd.itd..Ili po tebi oni ne bi smeli zaliti krvnicki ubijenu Jecu? ANI napr. se jako trudi da pomogne iako nije iz Srbije. Nju nazvati voajerom je cisti bezobrazluk.
Kakve to veze ima odakle je ko, ljudi su svi ISTI samo razmisljaju drugacije. Bog jedan i jedini je stvorio sve ljude jednake. Ovde pisu oni koji zele da pravda pobedi. I pojedini koji trolaju iz njima poznatih razloga.
Moja porodica je jako izmesana i zato znam da se ljudi dele samo na one - sa dobrim namerama i one sa losim namerama. Sve drugo je nebitno.
Dok se ne utvrdi odgovornost policije i onih koji su vodili slucaj ,ovo ne moze biti reseno,,prosta stvar ,,,,dok se to ne razresi ,,nema pomaka
Uglavnom slucaj je prilicno dobro zapetljan ,,,,moze da se resi ,nije to toliko tesko ,nego ne postoji dobra volja
Moze da se locira ,,i to prilicno precizno ,sa nekom greskom od eventualno par desetina metara ,,,jedino da nije nosila nokiu 3310,e onda ce malo morgen da lociraju...
Tacno Juka sto kazes ,placamo poreze ,da bi imali rijaliti istragu ,zato?
Hvala ti na razumnom komentaru!
Ovi suprotni komentari NAJVISE GOVORE O OSOBAMA KOJE SU IH NAPISALE! MRZITELJI U ULOZI PRAVDOLJUBIVIH LJUDI!!!
Kakav apsurd!
Tacno se vidi na ovoj temi ko je ko i ko sta radi! To su ta braca preko Drine ! Uzas!!!
Uzgred receno,imam dvojno drzavljanstvo i pola porodice u Srbiji i znam da su ove pojave na forumu ipak pojedinci! Hvala Bogu! Ali to nema veze s mojim ucescem na ovoj temi,vec me pogodila,kao covjeka,jedna tragicna sudbina,mlade zene ,majke!
A ovi "umisljeni inspektori" kad bi podigli glavu iz pijeska,oslobodili se mrznje i zla koje nose u sebi,bili bi daleko sretniji i ne bi zivot provodili onako kako ga provode,iza kockastog ekrana,na jednoj temi na kojoj zele da dominiraju svojom "strucnoscu"! Zalosno!
Eto ja cu vas osloboditi mog ucesca na ovoj temi,ne zato sto sam kukavica ili nesto slicno,vec zato sto mi je GADLJIVA POMISAO daS NELJUDIMA imam bilo kakav kontakt!
Pozdrav za sve razumne,pravdoljubive ljude na ovoj temi! Bilo mi je zadovoljstvo!
PRAVDA CE POBIJEDITI ma sta kvazi inspektori rekli,pisali!!!
dobar dan i svako dobro. Moja generacija u vreme tita je vaspitavana da nikog ne mrzi pogotovo ne Bosnjake, niste li vi naše krvi, poturceni sticajem okolnosti. Sto se mene tiče nikada nije trebalo da dođje do konflikta izmedju Srba u srbiji i ‘naših’ bošnjaka , ali došlo je, ne možemo nazad, zato je nabolje da se sada svako svojim bavi.Hvala ti na razumnom komentaru!
Ovi suprotni komentari NAJVISE GOVORE O OSOBAMA KOJE SU IH NAPISALE! MRZITELJI U ULOZI PRAVDOLJUBIVIH LJUDI!!!
Kakav apsurd!
Tacno se vidi na ovoj temi ko je ko i ko sta radi! To su ta braca preko Drine ! Uzas!!!
Uzgred receno,imam dvojno drzavljanstvo i pola porodice u Srbiji i znam da su ove pojave na forumu ipak pojedinci! Hvala Bogu! Ali to nema veze s mojim ucescem na ovoj temi,vec me pogodila,kao covjeka,jedna tragicna sudbina,mlade zene ,majke!
A ovi "umisljeni inspektori" kad bi podigli glavu iz pijeska,oslobodili se mrznje i zla koje nose u sebi,bili bi daleko sretniji i ne bi zivot provodili onako kako ga provode,iza kockastog ekrana,na jednoj temi na kojoj zele da dominiraju svojom "strucnoscu"! Zalosno!
Eto ja cu vas osloboditi mog ucesca na ovoj temi,ne zato sto sam kukavica ili nesto slicno,vec zato sto mi je GADLJIVA POMISAO daS NELJUDIMA imam bilo kakav kontakt!
Pozdrav za sve razumne,pravdoljubive ljude na ovoj temi! Bilo mi je zadovoljstvo!
PRAVDA CE POBIJEDITI ma sta kvazi inspektori rekli,pisali!!!
pokazali smo svi u ratovima devedesetih koliko nam je bilo stalo do pravde, da je tako ne bih ratovali?! Najbolje da se svako bavi problemima u svojem dvorištu, imate vi dosta toga nerešenog u svom, zašto gurate nos u tudje. Ja nisam pomenula Ani, ko si ti da je spominješ ? Vidiš ona se ne oseća prozvanom, već ti. Sto se tiče Boga i religije, o tome možemo na filozofiji i istoriji, tamo mogu da ti pojasnim mnogo toga. Ne bih o tome ovde.
Tacno Juka sto kazes ,placamo poreze ,da bi imali rijaliti istragu ,zato?
Ako se drzavljani drugih zemalja ,republika javljaju u vezi slucaja ,onda nemoj druge ljude da provociraju i izazivaju ,jer su oni ipak gosti na ovoj temi ,,,i tacno je ,to je stvar nase zemlje ,,a ako zele da daju svoj doprinos ,neka se ponasaju kako treba...inace blokada ,..sikter
- - - - - - - - - -
I previse se tolerise...
Sta mislite da li je neko ko zna istinu o ovom dogadjaju pisao ovde na forumu? Mozda nam je odgovor pred ocima a mi pokrecemo neke teorije zavere, bavimo se svim i svacim?
Roki a sta mislis ko se krije iza tog profila