- Poruka
- 6.684
Otkud on moze da zna za to ,,,navodno obican taksista ?!
Pa on je ometac,,,,jedino da je neki policajac koji je radio na slucaju ,pa hteo da ukaze na ometace ili je sam ometac ,trece nema!!??
To je šifra taksista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud on moze da zna za to ,,,navodno obican taksista ?!
Pa on je ometac,,,,jedino da je neki policajac koji je radio na slucaju ,pa hteo da ukaze na ometace ili je sam ometac ,trece nema!!??
Ako je policajac koji je radio na slucaju ,,,on je tim gestom mogao da ukaze u kom pravcu treba traziti ,,,,
To je šifra taksista.
Treba formirati Radnu Grupu od najprofesionalnih policajaca koji će raditi ubistva samoubistva.
Koji ce raditi teske slucajeve i slucajeve sumnjivih samoubistava...to bi bilo dobro kada bi bilo formirano...
Vidi FBI još nije rešio slučaj Whitney Elizabeth Houston
Ova zajebancija i ovaj rijaliti od slucaja nesrecne zene ,je mnogo vise kostao dzepove gradjana ,nego da su profesionalci angazovani
Ministar rece da je kao 2000 saslusanih...(premda bi voleo da znam da li su saslušane neke face sa estrade...neki gurui i vlasnici medijsko-estradni...)
Neka su sa svakim pricali sat vremena...a verovatno sa nekima i duze...to ti je 2000 sati... znaci skoro 3 meseca neprekidnog saslusavanja...00-24h
I da posle svega toga oni nemaju nista?!
Ma daj...
...
Šipka je rekao da ima snimak ENN lica koji mu je rekao:u 29novembru ima ometača
Sto se tice Sipke ,bojim se da su tog coveka ismejali sa ovim laznim svedocima ,,,i to su ga ismejali oni koji stoje iza ubistva i njihovi ljudi
Nemanjina 11
29.11 hehe cirkus
To je šifra taksista.
Posto sada pisemo o taksisti, kako je moguce da ne zna marku crvenog auta?
Da li neko zna kako ide posmatranje mar... od strane strucnjaka i da li se slazete sa mnom da su trebali da pocnu da ga posmatraju od prvog dana privodjenja?
Smatram da sve ovo mnogo dugo traje, da bi Tuzilastvo ako ne zna dobro da radi svoj posao - moralo da trazi pomoc od inostranih strucnjaka koji bi bez imalo predrasuda i pritisaka kojekakvih sigurno dosli do prave istine, jer ovo sto se radi u medijima i ovako ne vodi ka razresenju, vec naprotiv, klupko se mrsi sve vise.
Sad iskacu nekakvi "taksisti"... ko zna ko ce se jos pojaviti sa nekom pricom.
Svako ubistvo zahteva razresenje, ali ovo nikako da krene da se razresava.
Ako ga i puste, za njega u Srbiji nema zivota i rada.
Zauvek ce biti obelezen. Kao i ostali njegovi.
Bez obzira da li ju je on ubio, da li je narucilac, ili nema pojma o tome ko mu je ubio suprugu.
Samo mislim da se tako "ozalosceni" ne ponasa(ju)...
Nije normalno.