Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slucajnost ha ,,,37 km slucajnost ,sat vremena voznje,koja slucajnost

- - - - - - - - - -

A i Pazova je poznata po tim gepekovanjima ,koktelima ,ali o tome se ne pise nista

- - - - - - - - - -

Sto kaze Qing ,najlakse je ovima koji drze mozak u leru ,i za sve veoma lako nadju opravdanja ,,..

- - - - - - - - - -

Ne moze da bude slucajnost ,neko je namenski to uradio ,,,Beograd uopste nije mali ,i sto kaze Grom ,mislim da je neko poslao poruku ,,

Poslednja izmena:
Samo zato što je čovek mrtav ne znači da ne postoji ostaci vazduha u plućima. Kada se pomera telo, vazduh može doći do dušnika i može se čuti stenjanje ili uzdah

Većina nas zna malo toga o normalnom procesu koji koji se odvija neposredno pošto čovek umre. Neke od stvari koje se dešavaju u satu posle prestanka otkucaja srca veoma su zanimljive.
Pročitajte ovih 8 fascinantnih činjenica:

1. Kosa i nokti izgledaju duže
To se zaista ne dešava, ali izgledaju kao da rastu. Naime, koža se isušuje pa se folikula i zanoktice smanjuju, zbog čega nokti i kosa izgledaju duže nego što su bili kada je čovek bio živ.

2. Mišići su zategnuti
Adenozintrifosfat je metabolički proizvod mišićnih ćelija. Kada čovek prestane da diše, ćelije zaustavljaju proizvodnju adenozintrifosfata, a mišići se ukoče. Nakon dan, dva mišići se potpuno opuštaju.

3. Moguća nezgoda
Kad čovek umre, sfinkteri koji su zaduženi za kontrolu bešike i debelog creva opuštaju se.

4. Brišu se bore
Mišići gube napetost u trenutku kada čovek umre, pa se brišu one linije koje svi mrzimo.

5. Moguće je ispuštanje glasa nakon smrti
Samo zato što je čovek mrtav ne znači da ne postoji ostaci vazduha u plućima. Kada se pomera telo, vazduh može doći do dušnika i može se čuti stenjanje ili uzdah.

6. Neki delovi tela nastavljaju da žive
Čim prestane disanje i srce prestane da kuca, organi počnu da umiru. Međutim, sve ćelije ne umiru odmah. Kako bi se donirali organi kao što su srce ili pluća, nešto mora da diše za njih. Srčani zalisci su funkcionalni za transplantaciju čak 15 sati posle poslednjeg daha.

7. Vaša koža postaje obojena
Zgušnjava se krv u telu a neki delovi kože postaju obojeni. Međutim, nakon 12 sati i duže koža postaje potpuno obezbojena.

8. Bakterije u stomaku rade
One bakterije koje pomažu u varenju, koriste novonastale prilike da uđu u krvotok, a krvne sudove koriste kao „autoput“ da putuju u sve delove tela. Zato postoji onaj „neprijatni mrtvački miris“. ITD.......

Dakle,znaju forenzicari sta rade! Gospodin Sipka NIJE IMAO UVID U PREDMET,dakle nema uvid u mnogo podataka veoma bitnih za ovaj slucaj,vec je iznio predpostavke na osnovu nekih ociglednih pokazatelja! Sigurna sam da forenzika moze sklopiti kockice i pokazati tacno sta i kako se desilo!
Mi koji diskutujemo o svemu ovome,mozemo samo ngadjati!

Ako nekog interesuje...

Emisija „Pravac” na „Pink 3“ večeras u 20 časova baviće se slučajem ubijene Jelene Marjanović. Na pitanja voditelja glavnog i odgovornog urednika „Alo!”, Duška Vukajlovića odgovaraće Jovanka Zečević, advokat iz kancelarije Tome File, Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja Novi Sad, i Jelena Paunović, urednik Hronike u listu „Alo!

Ako nekog interesuje...

Emisija „Pravac” na „Pink 3“ večeras u 20 časova baviće se slučajem ubijene Jelene Marjanović. Na pitanja voditelja glavnog i odgovornog urednika „Alo!”, Duška Vukajlovića odgovaraće Jovanka Zečević, advokat iz kancelarije Tome File, Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja Novi Sad, i Jelena Paunović, urednik Hronike u listu „Alo!

please ostavite mi link da odgledam na youtube kad dodjem kući.

Secamo se montaze "modrice" sa slave ,,,pa to je mogao biti dovoljan motiv za hapsenje?!
Naravno ,da je bila istina.....

Preko 2000 ljudi ispitali ,tako ovaj kaze i nisu uspeli ni jedan jedini motiv ,razlog da nadju za ubistvo ,,,i sumnju na uhapsenog?!!!!

- - - - - - - - - -

Prvo bi on bio priveden da je to istina ,a ocigledno da nije

Otkud tebi ideja da je ona modrica sa slave montaža?
Zato što si ti to zaključio ili neko od komentatora ovde...?
Pa taj snimak je postavio kum od ZM,onaj Ivica,na svom FB profilu.
Zbog čega bi on kanalio svog kuma?
I što misliš da je nemoguće da je Z udario ili tukao svoju ženu?

Ko je snimao to i ko mu je dao taj snimak to je pitanje ,,,taj je i montirao?!

I to snimanje nje mesecima pre ubistva ,na onakav nacin ,,nisu tu cista posla!!

- - - - - - - - - -

I odmah posle njenog ubistva se kace ti snimci na Youtube kanalima,,,,

- - - - - - - - - -

Setimo se Nwo ,...pa brisanje te slike ,,,dzaba brisanje ,jos moze da se nadje na netu ponegde,pa zatim spot od 33 sekundi ,,,pa bizarnost u rijalitiju ,prezime Satanovic ?!

- - - - - - - - - -

Samo jednu sliku sam nasao NWO ,,,znaci da su skoro sve izbrisali

Rock,ti mora da si iz kruga Satanivica o kojima javnost bruju vec 18 mjeseci?Ovdje niko ne moze progovoriti a da ga ti ne "poklopis"i da se ne usprotivis?Naslov teme je "Nestala Jel......."a ne podrska Marj.... pusti ljude da imaju i svoje misljenje ionako ovo nece nista promijeniti!Porodica je od prvog dana pod opservacijom i konacno ide ka razrjesenju ovog slucaja!Bice onako kako drugi odluce a ne kako pojedinci kazu!

Pa sta tebi smeta ako nekoga "poklapam",,,lose rezonujes ,,,ne branim ja njih ,nego trazim nelogicnosti i podmetanja ,zbog cega je to tako...ako nekoga osudjujete dajte argumente ,dajte dokaze....a ne toliko pristrasnosti,,,,ne smes da pomenes vrh i elitu ,ni miliciju koja je zabrljala,,,zasto?!

- - - - - - - - - -

A daj Boze da su skroz nevini ,to samo meni moze da bude plus....znaci ne branim ja njih ,nego mi je krivo zasto toliko skretanja paznje,zasto se ne sagledava sira perspektiva ,zasto toliko ogranicenosti ,,kada jasno pokazuje da su drugi faktori umesani ,,e to meni smeta ,,,pa zato ispada kao da ih branim

- - - - - - - - - -

Sta me pa briga ako vam smeta moja"pristrasnost",vi i onako to namerno radite ,a ja umem sto puta gori da budem

Policija zabrljala i sta s tim???
Eno svi se potresli od takvih komentara!Pa o tome se javno govori i u svim medijima.
Ovdje su Marj... zabrljali pod broj jedan, ubijena je jedna mlada zena,majka ,zar na ociglednu umjesanost podrska?
Ti imas pravo da mislis sta hoces ali cemu ubjedjivanje ostalih? Pusti ti druge da govore o svom vidjenju svega,mozda je rjesenje negdje u sredini!

A svi govore o policiji ,a niko nista ne preduzima ,da se ispita da li postoje krtice ,to ne?!

Vazno je samo o Marjanovicina da se razglaba,i da se analiziraju zuti clanci?!Kompleks

- - - - - - - - - -

Kada se bude otkrilo ko je javio da donesu telo ,posle pretrage ,kada je otisla ,tada ce se slucaj resiti ?!

- - - - - - - - - -

Ali novinari ne smeju da pisu o tome

- - - - - - - - - -

Kada bi se to otkrilo ,onda bi sve ostalo palo ,,,i pokazalo bi se da li su Marjanovici umesani ili ne!

Poslednja izmena:
Slucaj se resava tako sto se nadje uzrok propusta ,odatle treba krenuti

- - - - - - - - - -

Sipku je namerno neko skrenuo sa tim " svedocima" ,super krenuo ,prodrmao kavez zesce ,i jednostavno sam sebe srusio,,,,posto je dozvolio da ga sruse...

- - - - - - - - - -

I sam je rekao da nema sve rezultate,,i kako onda moze da zna da nije bila oteta?!

Kako moze da bude siguran u to!?

To je veoma bitna stavka ,utvrditi da li je bila oteta,,,zna se za onaj udarac u nogu ...ako se to utvrdi ,onda sve ostalo pada u vodu...

Rocki možda je taj ubica jel

Jedna osoba nije mogla ovde da ucestvuje,da sve sama prikrije ,da donese telo ,to je i pticama na grani jasno

- - - - - - - - - -

Onaj snimak sa slave nije nikakva montaza, na pocetku je bila vesela i pevala bez modrice, posle sa modricom utucena a Z vice na nju.
Ocigledno sve. Kum sa cudjenjem gleda sta se desava.
Da li mi se samo cini ili mediji manje pisu o slucaju..

Ajde dokazi lepo da je modrica ,prava modrica ,a ne fotosopovana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back